Horoscop 12 mai 2023. Zodia care încheie o relație amoroasă

 Ifrim Georgiana
.

Se anunță un sfârșit de săptămână deosebit de relaxant pentru majoritatea zodiilor. Taurii au parte de surprize pe plan profesional, Leii se încarcă cu iubire, iar Balanțele sunt mulțumite de bilanțul săptămânii care a trecut. Iată ce au pregătit zodiile pentru azi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 12 mai 2023. Berbec

La sfârșit de săptămână, Berbecii sunt liniștiți și au parte de momente plăcute cu partenerul de cuplu. Nativii reușesc să-și îndeplinească majoritatea obiectivelor, iar satisfacția este pe măsură. Adunați-vă forțele, căci urmează zile încărcate!

Horoscop 12 mai 2023. Taur

Astăzi, Taurii s-ar putea să aibă parte de o surpriză pe plan profesional. Nativii ar putea primi un răspuns pozitiv, ca urmare a a unui interviu de anagajare. Nu mai stați pe gânduri și acceptați oferta!

Horoscop 12 mai 2023. Gemeni

Gemenii traversează o zi tensionată și au parte de conflicte la locul de muncă, dar și îi viața de cuplu. S-ar putea ca stresul resimțit în ultima perioadă să vă afecteze concentrarea și capacitatea de a relaționa cu ceilalți. Încercați să vă relaxați în zilele libere și să vă ocupați de pasiunile personale!

Horoscop 12 mai 2023. Rac

Racii traversează o zi lipsită de probleme. Nativii își desfășoară munca în ritmul lor, fără a simți presiune din partea celorlalți. Totuși, relația de cuplu trece printr-o perioadă mai dificlă, iar o despărțire s-ar putea produce curând.

Citește și: Cine e Monique Family, trupa finalistă la Românii au Talent 2023. 41 de copii i-au impresionat pe jurații emisiunii

Citește și: „Tu crezi că aș fi stat cu tine în casă? Ne scoteam ochii'. Adriana Bahmuțeanu a refuzat să locuiască cu soacra. Ce relație are cu mama lui George Restivan

Citește și: Oana Roman a făcut noi schimbări în dietă. La ce a renunțat definitiv: „Mă simțeam super balonată'

Citește și: Robert de Niro a devenit tată pentru a șaptea oară, la 79 de ani. Anunțul surprinzător al actorului: „Tocmai mi s-a născut un copil'

Horoscop 12 mai 2023. Leu

Leii au parte de o zi pasională, plină de iubire. Nativii își lasă latura romantică la iveală, iar o cină la sfârșit de săptămână nu pare o idee rea. Profitați de timpul petrecut cu persoana iubită și evitați discuțiile legate de muncă!

Horoscop 12 mai 2023. Fecioară

La sfârșit de săptămână, Fecioarele sunt apatice și lipsite de energie. După o săptămână solicitanță, nativii simt nevoia să se relaxeze și să se decupleze de la tot ce înseamnă obligații profesionale. Relația cu partenerul de cuplu decurge fără probleme, însă evitați reproșurile.

Horoscop 12 mai 2023. Balanță

Balanțele sunt mulțumite de bilanțul făcut la sfârșit de săptămână. Nativii au avut un randament ridicat la locul de muncă, au făcut pași importanți în relația de cuplu și au bifat câteva obiective pe care le aveau de ceva vreme pe listă. E timpul să vă relaxați!

Horoscop 12 mai 2023. Scorpion

Este o perioadă prielnică în care Scorpionii își pot seta obiective mărețe. Nativii dispun de fondurile necesare pentru a face o achiziție importantă, precum o casă sau un autorism. Toate planurile acestora sunt pe cale să devină realitate.

Horoscop 12 mai 2023. Săgetător

Astăzi, Săgetătorii rezolvă unele conflicte pe care le-au avut, în trecut, cu un membru al familiei. Nativii sunt dispuși să-și accepte greșelile și să facă demersuri pentru a îmbunătăți relațiile cu cei din jurul lor. S-ar putea să vă reconectați cu prieteni sau cunoștințe mai vechi.

Horoscop 12 mai 2023. Capricorn

Capricornii culeg roadele muncii lor. Nativii ar putea avea parte de un bonus semnificativ la locul de muncă sau ar putea fi avansați în funcție. Urmează o perioadă de adaptare, cu noi responsabilități, însă nu aveți niciun motiv de îngrijorare.

Horoscop 12 mai 2023. Vărsător

Vărsătorii au parte de conflicte în sfera sentimentală. Lucrurile nu merg bine de ceva vreme, având în vedere lipsa de implicare a nativilor. Astrologii vă îndeamnă să vă faceți timp pentru persoana dragă și să puneți munca pe plan secundar.

Horoscop 12 mai 2023. Pești

Peștii au parte de un sfrâșit de săptămănă extrem de plăcut. După o zi liniștită la locul de muncă, nativii au parte de întâlniri cu prietenii sau cu persoana iubită, fapt care îi energizează să le redă pofta de viață. E momentul ideal să planificați o excursie.

Sursa foto: Freepik

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton