Horoscop 12 martie 2022. O zodie are succes pe toată linia

 Miniosu Alexandra
.

Horoscop 12 martie 2022. Se anunță o zi plină de suișuri și coborâșuri pentru cele 12 zodii. În timp ce unele vor putea răsufla ușurate și vor da lovitura pe plan profesional, altele nu vor scăpa de griji nici astăzi. Unii nativi se vor simți trădați, iar asta își poate pune puternic amprenta asupra lor. Iată cum stau zodiile pe 12 martie 2022!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 12 martie 2022. Berbec

A venit clipa în care Berbecii trebuie să preia frâiele, să dea piept cu viața și să nu le mai permită celor din jur să ia decizii în numele lor. Își vor da seama că, de fapt, doar ei știu ce e mai bine pentru ei. Tot ce trebuie să facă e să își exploateze latura lor curajoasă și să aibă mai mult curaj în forțele proprii. Vor fi surprinși de câte sunt în stare.

Horoscop 12 martie 2022. Taur

Taurii au avut o săptămână destul de tensionată, dar weekend-ul pare să restabilească echilibrul în vieților lor. Dacă s-au certat cu un membru al familiei, fie cu un coleg de la muncă, e momentul să-și ceară scuze sau măcar să facă un pas spre împăcare. Deși nu obișnuiesc să lase de la ei, vor vedea că, uneori, e necesar să faci un compromis, iar acesta le va restabili liniștea.

Horoscop 12 martie 2022. Gemeni

Gemenii se lovesc de unele critici, încă de la începutul zilei. Acest lucru pare că îi cam deranjează și ajung să devină ușor morocănoși. În loc să-și schimbe starea de spirit, ar trebuie să mediteze mai mult. Vor vedea că unele critici sunt chiar constructive, așa că riscă să greșească dacă le iau prea personal.

Horoscop 12 martie 2022. Rac

Deși au avut o săptămână grea, Racii debordează de energie în weekend. Dimineața se delectează cu o cafea bună, iar o discuție cu cineva drag le va aduce zâmbetul pe buze. E o zi prielnică pentru a se implica în diferite activități. E posibil să profite de timpul liber făcând voluntariat. Acești nativi sunt foarte altruiști și le place să-i ajute pe ceilalți.

Horoscop 12 martie 2022. Leu

Leii, în schimb, sunt destul de încordați în prima zi de weekend. Astăzi, ei vor învăța să deschidă mai bine ochii și să-i analizeze mai atent pe cei din jur. E posibil ca unele persoane din anturajul lor să aibă, de fapt, unele intenții ascunse. Vor învăța că nu trebuie să se încreadă în oricine. Chiar dacă e posibil să sufere unele dezamăgiri din cauza unor trădări, acest lucru nu îi va afecta pe termen lung.

Citește și: 5 zodii își schimbă viața în martie 2022

Citește și: Trei zodii au noroc în Martie

Citește și: Zodiile veșnic nemulțumite.Ei vor mereu mai mult

Citește și: Cele 4 zodii alături de care vei avea o căsnicie armonioasă

Horoscop 12 martie 2022. Fecioară

Și Fecioarele se vor confrunta cu o problemă similară de viață. E posibil ca o persoană dragă să le mintă în față, iar acest lucru le va lua complet prin surprindere. Nu vor ști cum să gestioneze situația, deși, în general, știu să-și păstreze calmul în astfel de situații de criză. Ar trebui însă să fie atente la limbaj, pentru că ulterior vor regreta dacă vor folosi unele cuvinte mult prea dure.

Horoscop 12 martie 2022. Balanță

Balanțele au muncit pe brânci în ultima perioadă. Au stat chiar și peste program și, uneori, i-au neglijat și pe cei dragi pentru a-și duce sarcinile la capăt. Ei bine, rezultatele vor fi astăzi vizibile. Nativii care lucrează la niște proiecte importante vor primi o veste foarte bună pe plan profesional. În a doua parte a zilei, Balanțele își vor sărbători reușitele în familie.

Horoscop 12 martie 2022. Scorpion

Scorpionii nu pot răsufla ușurați nici în weekend. Sâmbătă, acești nativi vor simți că au foarte multe griji pe cap, după o săptămână destul de solicitantă. Acest lucru i-ar putea face să se simtă epuizați, mai ales din punct de vedere psihic. Ar trebui să ceară ajutor ca să-și termine treaba mai repede. Astfel, vor economisi timp prețios pe care-l pot petrece cu familia.

Horoscop 12 martie 2022. Săgetător

Săgetătorii, în schimb, sunt mult mai norocoși în weekend. Vor scăpa de problemele întâmpinate în ultimul timp în sectorul relațiilor. Fie reușesc să se împace cu un prieten vechi, fie își recuceresc persoana iubită. Nu vor lăsa pe nimeni să le strice buna dispoziție. Spre seară, vor ieși să petreacă la un restaurant.

Horoscop 12 martie 2022. Capricorn

Capricornii riscă să aibă probleme cu banii, dacă nu vor fi chizbuiți. Nu e o perioadă bună pentru a face investiții pe plan financiar, dar nici pentru achiziții importante. Deși tentația e mare, ar trebui să se gândească și la consecințele care ar putea să urmeze.

Horoscop 12 martie 2022. Vărsător

Vărsătorii nu au timp de relaxare nici măcar astăzi. Dimineață, acești nativi primesc un telefon de la o persoană care le va cere ajutorul. Firi altruiste, ei nu vor da înapoi și vor face tot ce e necesar. Trebuie să aibă însă grijă să nu se epuizeze. Oboseala și-ar putea pune amprenta asupra sănătății lor, dacă nu reușesc să mențină un echilibru.

Horoscop 12 martie 2022. Pești

Peștii se vor simți excluși chiar în locul în care se așteptau cel mai puțin. Un prieten îi va trata cu indiferență, lucru care îi va afecta profund. În loc să se afunde într-o stare de melancolie, ar trebuie să-și reevalueze lista de prieteni. Vor deveni mult mai selectivi și se vor îndepărta de persoanele care ar putea să le facă rău.

Sursă foto: Pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton