Horoscop 13 august 2024. Zi agitată în cuplu pentru două zodii

 Oana Pantazi
.

Horoscop 13 august 2024. Marți, 13, este o zi cu ghinion pe latura sentimentală pentru mai multe zodii, cu precădere pentru Gemeni și Vărsători, care ar putea ajunge chiar la despărțire dacă nu dau dovadă de empatie și diplomație.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Horoscop 13 august 2024. Berbec

Nu e cea mai bună zi a ta, dar vei reuși să treci cu bine peste toate provocările profesionale. Astrele te favorizează, în compensație, pe plan sentimental, unde, dacă-ți joci bine cartea, ți-ai putea duce relația la nivelul următor. Nu e exclus nici să primești o cerere în căsătorie.

Horoscop 13 august 2024. Taur

Chiar dacă e marți, 13, pe tine astrele te ajută pe plan financiar, așa că vei avea noroc la bani mai mult ca niciodată. Fie că primești o mărire de salariu, fie că îți intră în conturi niște bani nesperați ori cineva îți returnează o datorie, azi vei trăi pe picior mare.

Horoscop 13 august 2024. Gemeni

La job vei reuși să te strecori și vei înșela vigilența șefilor, însă acasă nu vei scăpa de o discuție dureroasă cu partenerul tău de viață. În ultimul timp, relația voastră a devenit toxică și te minți singură crezând că, evitând subiectul, lucrurile se vor regla de la sine…

Citește și: Cele mai manipulatoare zodii

Citește și: Ce pietre prețioase ți se potrivesc în funcție de zodie

Citește și: Cele mai reușite cupluri de zodii. Compatibilitate garantată

Citește și: Zodiile celor mai capricioase femei.Cum se comportă când sunt indispuse

Citește și: 5 zodii periculoase.Îți pot face foarte mult rău!

Horoscop 13 august 2024. Rac

Ai o zi foarte plină azi, dar cel puțin va trece repede… În ciuda oboselii evidente, nu vei refuza invitația unor prieteni de a ieși la o cafea și nu vei regreta nicio clipă. Azi e posibil să cunoști o persoană de sex masculin care îți va schimba viața cum nici nu gândești. E de bine!

Horoscop 13 august 2024. Leu

Nu e cea mai bună zi a ta, dar, chiar dacă soarta îți va părea potrivnică, în cele din urmă vei reuși să aduci inclusiv lucrurile rele în favoarea ta. Discuția cu partenerul de viață vă va ajuta să reglați lucrurile în cuplu și chiar să luați o decizie de bun augur pentru viitorul apropiat.

Horoscop 13 august 2024. Fecioară

Nu ești o persoană neapărat superstițioasă, dar azi nu vei putea să treci cu vederea că-ți merge prost într-o zi de marți, 13. La job vei reuși să intri în conflict cu toată lumea, ia acasă te vei certa cu un membru mai în vârstă al familiei. Din fericire, te bucuri de susținerea partenerului.

Horoscop 13 august 2024. Balanță

Oboseala și stresul te amprentează mai mult ca niciodată, iar asta nu te ajută deloc în relațiile cu ceilalți. Nu e cel mai bun moment să porți o discuție serioasă cu partenerul de viață, chiar dacă simți nevoia. Relaxează-te cu un film bun sau fă o sesiune de shopping, te va calma.

Horoscop 13 august 2024. Scorpion

Abia a început săptămâna și tu te gândești deja la weekend… Ai chef de distracție, de relaxare la mare și la soare, așa că azi vei începe să cauți oferte. Înainte să iei o decizie, consultă-ți partenerul, fiindcă s-ar putea ca preferințele voastre privind vacanța să nu coincidă de data asta.

Horoscop 13 august 2024. Săgetător

Ai foarte mult de muncă, dar nu asta te descumpănește, ci atitudinea unui superior, care e deranjat de faptul că nu eziți să-ți spui opiniile, chiar dacă nu coincid cu ale sale… Din fericire, cel puțin ai liniște acasă de când partenerul tău de viață a trecut la sentimente mai bune.

Horoscop 13 august 2024. Capricorn

Mare atenție azi la job, mai ales dacă lucrezi cu cifre! Nu semna hârtii „ca primarul” și verifică de două ori orice calcul sau enunț! Ziua se va încheia însă bine, pentru că partenerul tău de viață va reuși să te scoată din starea proastă cu o surpriză de proporții.

Horoscop 13 august 2024. Vărsător

Viața profesională este bine aspectată, în schimb cea sentimentală e pe muchie de cuțit. Tu și partenerul tău sunteți la un pas de despărțire, iar gelozia amândurora este de vină pentru destrămarea relației. Dacă vrei să mai repari ceva, fii puțin mai concesivă și asumă-ți vina.

Horoscop 13 august 2024. Pești

Azi vei fi în centrul atenției la serviciu, unde șefii tăi îți vor lăuda prestația și nu e exclus chiar să intri pe lista scurtă de avansări în viitorul apropiat. Îți merge bine și pe plan sentimental, însă ar fi bine să nu te culci pe o ureche și să iei totul ca pe ceva ce ți se cuvine.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton