Horoscop 13 septembrie 2023. Zodiile care au probleme cu iubiri din trecut

 Oana Pantazi
.

Horoscop 13 septembrie 2023. Dacă pe plan profesional este o zi mai puțin complicată, nu același lucru se poate spune pentru majoritatea zodiilor, azi, în ceea ce privește latura amoroasă. Mai mulți nativi fie au tendința de a se întoarce la fostele iubiri, fie caută răzbunare, după ce au suferit…

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Horoscop 13 septembrie 2023. Berbec

Azi ai o zi excelentă pe plan profesional, dar și material… pentru că se deschide robinetul de bani. E posibil să primești în sfârșit mărirea aceea de salariu la care visezi de atâta vreme, însă ar fi bine să nu accepți orice sumă din partea șefilor. Profită de bunăvoința astrelor și împacă-te cu jumătatea ta sau cu părinții.

Horoscop 13 septembrie 2023. Taur

Orice-ai face, azi nu te vei putea concentra la sarcinile de serviciu. Mai mult, vei trăi cu impresia că astrele își bat joc de tine, fiindcă vei avea parte de o întâlnire neașteptată cu cineva care și-a marcat trecutul. Îți va propune să vă reluați idila, iar asta te va pune în mare încurcătură… Sentimentele încă n-au dispărut!

Horoscop 13 septembrie 2023. Gemeni

Ziua de 13 ți-a purtat mereu noroc și nici azi nu va fi altfel. Afli o veste bună, care îți va schimba perspectivele profesionale, iar pe plan amoros îți merge mai bine ca niciodată. În pofida stresului de la job, vei începe să-ți faci planuri, cu jumătatea, pentru un binemeritat city-break, în weekend.

Citește și: Cele mai manipulatoare zodii

Citește și: Ce pietre prețioase ți se potrivesc în funcție de zodie

Citește și: Cele mai reușite cupluri de zodii. Compatibilitate garantată

Citește și: Zodiile celor mai capricioase femei.Cum se comportă când sunt indispuse

Citește și: 5 zodii periculoase.Îți pot face foarte mult rău!

Horoscop 13 septembrie 2023. Rac

Vei avea foarte mult de pierdut, azi, dacă nu îți susții cauza la job. Altfel, astrele te favorizează mai mult decât crezi, totul e să ai curaj și să-ți joci cartea în fața șefilor tăi. Pe plan personal îți merge bine, iar latura amoroasă este excelent aspectată. Ai însă grijă, fiindcă vei avea tendința să joci pe mai multe fronturi…

Horoscop 13 septembrie 2023. Leu

Vei avea nevoie de toată stăpânirea de sine azi, fiindcă un fost partener de viață va încerca – și va și reuși – să-ți readucă gelozia la suprafață afișându-se cu altcineva. Toate suferințele trecute îți vor defila prin fața ochilor și vei încerca să-i plătești cu aceeași monedă. Atenție însă, fiindcă ai putea suferi din nou!

Horoscop 13 septembrie 2023. Fecioară

Îți merge bine pe plan profesional și chiar te gândești să te dezvolți mai mult pe latura asta sau chiar să începi un business personal în viitor. Chiar azi un superior îți va propune un post mai înalt în ierarhie. Pe plan amoros nu-ți merge la fel de bine, dar partenerul tău va reveni la sentimente mai bune după ce va afla că o să ai un salariu mai mare.

Horoscop 13 septembrie 2023. Balanță

Nu ai chef de muncă azi și te gândești cu groază că e abia jumătatea săptămânii… Astrele te favorizează însă pe plan financiar, așa că vei avea parte de o surpriză extrem de plăcută. Dacă vei ști să-ți gestionezi câștigurile, nu vei mai avea probleme cu banii cel puțin până la finele anului. Și pe plan amoros îți merge bine.

Horoscop 13 septembrie 2023. Scorpion

Azi s-ar putea să trăiești un moment unic la job – un superior îți va cere iertare după ce te-a acuzat de lucruri greșite de alții. Dă dovadă de diplomație, modestia îți va fi apreciată. Și, cel mai important, nu te apuca să dezvălui cine a fost de vină… Se știe deja, însă turnătoria nu va da bine. Ești pe val și în amor!

Horoscop 13 septembrie 2023. Săgetător

Deși ai o perioadă plină pe plan profesional, viața ta va fi dată peste cap în această perioadă – azi în special – de cineva care, cândva, a însemnat totul pentru tine. Dacă ai deja pe altcineva, încearcă să nu dai vrabia din mână… Amintește-ți de ce v-ați despărțit în primă instanță și nu crede în declarații de dragoste venite din senin!

Horoscop 13 septembrie 2023. Capricorn

Îți dorești enorm un alt loc de muncă și aproape că nu e zi în care să nu-ți dai demisia… totuși, ar fi bine să te interesezi la colegii din branșă cum merg lucrurile la ei. Asta pentru că e posibil să constați prea târziu că ai renunțat la un job decent pentru unul de coșmar. În compensație, astrele te favorizează pe plan amoros.

Horoscop 13 septembrie 2023. Vărsător

La job mergi pe sub radar azi, adică reușești să înșeli vigilența șefilor… Nu același lucru se poate spune și în plan personal, unde va trebui să ai o discuțite serioasă cu partenerul de viață. Lucrurile între voi devin to tmai dificile, cu multe crize de gelozie și posesivitate cât cuprinde. Relația devine toxică!

Horoscop 13 septembrie 2023. Pești

Oboseala e pe cale să-ți vină de hac, însă speranța unui weekend departe de civilizație te ține în picioare. Încă două zile și vei pleca alături de jumătatea ta și de anturaj la munte sau la mare, unde acum, la final de sezon, e pustiu… Spre seară, starea ta de spirit va deveni excelentă datorită unei vești legate de bani.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton