Horoscop 14 august 2023. Noroc pe plan sentimental și financiar pentru mai multe zodii

 Calin Maria Bianca
.

Horoscop 14 august 2023. Noroc pe plan sentimental și financiar pentru mai multe zodii, însă horoscopul zilei de luni nu vine doar cu vești bune, ci și cu unele mai puțin plăcute, mai ales când vine vorba despre domeniul profesional. Iată totuși ce au pregătit astrele pentru tine, dar și pentru cei dragi ție!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 14 august 2023. Berbec

Norocul îți surâde azi pe plan profesional și totodată pe cel financiar. Eforturile tale de-a lungul timpului sunt răsplătite astăzi de către șefi printr-o mărire salarială sau chiar o nouă funcție. Cert este că ai parte de o promovare în carieră, iar de bucurie îi inviți pe cei dragi în oraș în seara aceasta.

Horoscop 14 august 2023. Taur

Taurii au parte vești bune în sfera amoroasă. Eforturile tale sunt remarcate de persoana iubită, așa că totul începe să decurgă din ce în ce mai bine în relația voastră de acum înainte. Următoarea perioadă se anunță și cu alte schimbări pozitive.

Horoscop 14 august 2023. Gemeni

Gemenii au parte de o zi extrem de productivă. Simți nevoia să te afirmi la locul de muncă și să te ocupi și de alte treburi casnice. Nevoia de a fi cât mai activ te va caracteriza și în următoarea perioadă, însă nu uita să îți acorzi suficient timp ție și nevoilor tale personale.

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Horoscop 14 august 2023. Rac

La locul de muncă lucrurile nu merg chiar foarte bine, motiv pentru care azi nu este chiar ziua ta norocoasă. Oricât de bine ai început ziua, cert este că problemele din punct de vedere profesional te apasă foarte tare, astfel că nu sunt excluse micile conflicte cu colegii de breaslă sau superiorii tăi.

Horoscop 14 august 2023. Leu

Leii se bucură de reușite pe plan amoros. Persoana care a intrat în urmă cu câteva luni în viața ta chiar are intenții serioase cu tine, iar tu îți dai seama de acest lucru din numeroasele sale gesturi și decizii. Vă luați relația în serios și sunt gata să faceți pasul următor.

Horoscop 14 august 2023. Fecioară

Atragi banii ca un magnet azi. O sumă importantă de bani îți intră în conturi, însă nu pe urma muncii tale sau a eforturilor depuse, ci este vorba despre un câștig sau o moștenire. Vestea îți aduce zâmbetul pe buze și vrei să sărbătorești acest lucru alături de persoana iubită, cu care nu ai mai avut de ceva timp o seară romantică în doi.

Citește și: Alina, tânăra ucisă la Mangalia, este înmormântată în rochie de mireasă, acum. Un sobor de șase preoți oficializează slujba

Citește și: Oana Zăvoranu, despre căsnicia ei, după ce s-a speculat că s-a despărțit de Alex Ashraf: „Cu ajutorul Domnului am trecut și vom trece toate obstacolele vieții

Horoscop 14 august 2023. Balanță

Balanțele au parte de liniște și relaxare astăzi, după ce în weekend au avut casele pline de musafiri. Într-adevăr, revederea cu cei dragi ți-a prins foarte bine fiindcă te-ai mai destins, însă totodată ai simțit la un moment dat că devine obositor. Azi ai ocazia să profiți de ziua ta liberă la cote maxime, așa cum îți dorești.

Horoscop 14 august 2023. Scorpion

Scorpionii radiază de fericire! Momentul lor preferată din vară a sosit, asta fiindcă pentru ei abia acum începe concediul. Te simți foarte bine și abia aștepți să uiți de griji și să te relaxezi la cote maxime, având pe fundal sunetul valurilor. Ai un vibe pozitiv și nu lași pe nimeni să-ți strice starea de bine, indiferent de ceea ce se întâmplă.

Horoscop 14 august 2023. Săgetător

Ai mustrări de conștiință pe urma acțiunilor tale din ultima perioadă. Pentru interesele tale ți-a neglijat foarte mult familia, iar acum vezi schimbările care s-au produs pe urma deciziilor tale. Te-ai îndepărtat de cei dragi și nu te simți deloc bine, astfel că astrele îți recomandă să îți pui ordine în gânduri și să acționezi ca atare față de cei pe care i-ai rănit.

Horoscop 14 august 2023. Capricorn

Capricornii trebuie să aibă mai multă grijă de ei în această perioadă. În ultima vreme i-ai pus pe cei din jurul tău pe primul loc și ai uitat complet de tine, astfel că nu ești în cea mai bună formă din punct de vedere al sănătății. Ai de asemenea și mai multe griji care te apasă și cauți soluții pentru a rezolva toate problemele din viața ta.

Horoscop 14 august 2023. Vărsător

Vărsătorii tânjesc după o iubire veche. Ești nostalgic și te gândești cum era dacă persoana pe care ai iubit-o cel mai mult era acum lângă tine. Trecutul este trecut și trebuie să accepți ideea că nu nimic nu o să mai fie la fel, axându-te pe prezent și viitor.

Horoscop 14 august 2023. Pești

Peștii se simt obosiți astăzi! Ce-i drept, după un weekend plin de petreceri, în care te-ai distrat pe cinste, era de așteptat să ai parte de o zi mai grea la locul de muncă, asta fiindcă nu te poți concentra absolut deloc. Totuși, ai grijă să nu ajungi în vizorul șefilor și să ai probleme pe care nu ți le dorești.

Sursă foto: Freepics

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton