Horoscop 14 februarie 2024. O zodie varsă lacrimi amare după ce află de infidelitatea partenerului

 Calin Maria Bianca
.

Horoscop 14 februarie 2024. O zodie varsă lacrimi amare după ce află de infidelitatea partenerului. Deși azi iubirea trebuie să plutească în aer, se pare că unele persoane vor vedea abia acum adevărata față a partenerului de viață. Iată ce au pregătit astrele pentru fiecare zodie în parte și ce îți rezervă horoscopul de Ziua Îndrăgostiților!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 14 februarie 2024. Berbec

Începi ziua cu stângul la locul de muncă, însă vestea bună este că îți termini ziua într-o notă romantică, alături de persoana iubită. Cu această ocazie realizați lucruri importante, după ce chimia dintre voi era la un pas să fie dată uitării din cauza programului încărcat pe care-l aveți.

Horoscop 14 februarie 2024. Taur

Azi riști să generezi conflicte cu persoana iubită. Oricâte sacrificii ar face, tot nu ești mulțumită.Traversezi o perioadă mai dificilă, când și ție îți este greu să te înțelegi, astfel că partenerul de viață s-a săturată să tot tacă și să accepte înjosirile tale. Păstrează-ți calmul și evită reproșurile!

Horoscop 14 februarie 2024. Gemeni

Gemenii nu sunt în cea mai bun formă fizică de până acum. Problemele de sănătate, apărute peste noapte, îți strică tot programul pe care-l aveai pentru ziua de azi. Din fericire însă, ai parte de o persoană dragă, care știe cum să-ți aducă zâmbetul pe buze! Totuși, nu ezita să mergi la un medic!

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Horoscop 14 februarie 2024. Rac

Ai grijă la tonul vocii. Mereu pare că ai ceva de obiectat sau că nu ești într-o stare bună, chiar dacă tu nu îți dai seama de acest aspect. Cei din jur pot observa cu ușurință irascibilitatea ta, astfel că poți avea probleme serioase.

Horoscop 14 februarie 2024. Leu

Azi nu este cea mai bună zi a ta! Ai fi vrut să sărbătorești și tu Ziua Îndrăgostiților, însă relația la distanță nu-ți permite acest lucru, din păcate. Cu toate acestea, ai parte de o zi productivă și reușești să îți pui totul la punct pentru a avea timp de o escapadă romantică zilele următoare.

Horoscop 14 februarie 2024. Fecioară

Azi ești pus pe surprize! Îi pregătești persoanei iubite un moment la care cu siguranță nu se aștepta. Nu, nu îi iei doar cadou, ci faci totul mult mai special. La rândul tău și tu vei avea parte clipe frumoase și pline de romantism, astfel că ziua de azi este doar despre voi doi.

Citește și: O mamă a fost externată din Maternitatea Ploiești cu bebelușul altei femei. Cum a fost posibil și cine și-a dat seama: „Vom demara o anchetă, vom lua măsuri”

Citește și: Ce se întâmplă cu procesul de calomnie dintre Anamaria Prodan și Corina Caciuc, după ce iubita lui Reghecampf a lipsit la prima înfățișare. Decizia judecătorilor

Horoscop 14 februarie 2024. Balanță

Balanțele au așteptat cu nerăbdare ziua de azi. Chiar dacă ai un program încărcat, reușești să termini totul în timp util pentru a pune în aplicare și planul pe care-l ai pentru Ziua Îndrăgostiților. Ești liniștită din punct de vedere sufletește și traversezi o perioadă frumoasă cu schimbări importante.

Horoscop 14 februarie 2024. Scorpion

Azi nu ți încapi în piele de fericire! Simți că dragostea plutește în aer la fel cum era și în ziua în care v-ați văzut pentru prima dată. Radiezi de fericire și nimeni nu-ți poate lua zâmbetul de pe buze. Ba mai mult, seara se încheie la un restaurant, într-o notă romantică!

Horoscop 14 februarie 2024. Săgetător

Azi, când toți își manifestă iubirea pe rețelele de socializare, tu petrece timp cu tine. Nu ai un suflet pereche momentan, însă nici nu cauți disperat acest lucru. Te simți bine cu propria persoană, ba chiar vrei să evoluezi din ce în ce ma mult, dragostea de sine fiind cea mai importantă.

Horoscop 14 februarie 2024. Capricorn

Treburile îți pot da programul peste cap. Riști să ajungi cu întârziere la cina romantică pregătită de persoana iubită, ceea ce poate genera un mare conflict. Ai grijă cum te sincronizezi și ia în calcul traficul aglomerat pentru a nu isca un scandal chiar azi.

Horoscop 14 februarie 2024. Vărsător

Este o zi neagră pentru tine din punct de vedere sufletește. Azi, când trebuie să sărbătorești iubirea alături de persoana dragă sufletului tău, primești o veste de necrezut. Mai concret, este vorba despre infidelitatea partenerului de viață, care azi, după multe luni în care te-a mințit, a recunoscut totul, fiind pus în fața faptului împlinit.

Horoscop 14 februarie 2024. Pești

Sărbătorești iubirea cu persoana de care ești îndrăgostit nebunește chiar și după ani și ani de zile de când formați o relație. Nu lăsați acest moment să treacă oricum pe lângă voi, ci aveți grijă să profitați din plin de o seară romantică.

Sursă foto: Freepics

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton