Horoscop 14 ianuarie 2024. Zi plină de ghinion pentru o zodie

 Calin Maria Bianca
.

Horoscop 14 ianuarie 2024. Zi plină de ghinion pentru o zodie, însă asta nu înseamnă cu ziua de azi este una predestinată ghinionului sau a veștilor neplăcute. Iată ce au pregătit astrele pentru fiecare nativ în parte, dar și cine o să aibă parte de o mare surpriză!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 14 ianuarie 2024. Berbec

Ziua de azi nu este chiar pe placul tău. Planurile îți sunt date peste cap încă de la primele ore, la fel și liniștea. Ești implicat în mod indirect într-o discuție aprinsă, la care trebuie să iei parte pentru a rezolva problemele. Astrele îți recomandă să îți păstrezi calmul.

Horoscop 14 ianuarie 2024. Taur

Ești într-o continuă schimbare de când a început noul an. Ai o serie de obiective puse pe listă, însă totodată și numeroase piedici privind îndeplinirea lor. Ai grijă la starea de sănătate și nu uita că armonia cu cei din jur este foarte importantă pentru pacea interioară.

Horoscop 14 ianuarie 2024. Gemeni

Simți că sunt lucruri care îți scapă de sub control de ceva timp, astfel că ești atent la fiecare mișcare. Te concentrezi foarte mult pe ceea ce se întâmplă în jurul tău și ești în căutarea perfecțiunii. Uiți că fericirea vine, de fapt, din lucrurile mici!

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Horoscop 14 ianuarie 2024. Rac

Azi acorzi o atenție sporită relațiilor tale. Fie că este vorba despre cea amoroasă, cea profesională sau de familie, ai grijă la lucrurile să fie bine puse la punct. Nu-ți place incertitudinea și clarifici mereu chiar și cele mai mici speculații.

Horoscop 14 ianuarie 2024. Leu

Ghinionul pare că te urmărește azi pe toate planurile. Te trezești cu vești proaste încă de la primele ore ale dimineții, iar din nefericire așa îți merge toată ziua. Nu doar pe plan amoros întâmpini probleme, ci și când vine vorba de bani.

Horoscop 14 ianuarie 2024. Fecioară

Îți merge bine pe toate planurile, mai ales când vine vorba despre latura financiară și cea amoroasă. Relația cu persoana iubită merge din ce în ce mai bine și aveți numeroase planuri de viitor, ceea ce este foarte bine, mai ales că situația financiară vă ajută mult de data aceasta.

Citește și: Cine este Robert Moscalu de la Survivor All Stars. Lucrează ca barman și e căsătorit

Citește și: Cabral, primele declarații după ce show-ul „Săriți de pe fix” a fost scos din grilă: „Mă descurc eu cumva, nu m-a făcut mama la televizor”

Horoscop 14 ianuarie 2024. Balanță

Nu ai traversat cele mai frumoase zile sau cea mai bună perioadă, însă acum ai parte, în sfârșit, de liniște sufletească și fericire. Învață să acorzi mai multă atenție nevoilor tale și pune-te pe tine pe primul loc, apoi restul persoanelor dragi.

Horoscop 14 ianuarie 2024. Scorpion

Este ziua ta norocoasă azi! Nu, nu doar că reușești să te relaxezi după o perioadă aglomerată și să îți încarci bateriile, ci primești și o veste bună. Poate este vorba despre achiziția unei case sau chiar o afacere, cert este că azi ai parte de o surpriză din acest punct de vedere.

Horoscop 14 ianuarie 2024. Săgetător

Discuțiile constante cu persoana iubită te-au făcut să te gândești de mai multe ori dacă ești sau nu fericită în relație. Din ce în ce mai des ajungeți la conflicte, pe diferite subiecte, astfel că azi este momentul să iei lucrurile în serios. Ai grijă însă ce decizie iei și păstrează-ți calmul!

Horoscop 14 ianuarie 2024. Capricorn

Nu ești în cea mai bună perioadă din punct de vedere al sănătății. Trebuie să ai mai multă grijă de tine și să pui munca pe locul doi. Epuizarea te-a adus din nou în fața unor probleme serioase de sănătate: Ai noroc de persoane bune în preajma ta, iar cei dragi îți sunt mereu alături.

Horoscop 14 ianuarie 2024. Vărsător

Ești nostalgic, iar dorul de o persoană din trecutul tău este din ce în ce mai intens. Simți că au rămas lucruri pe care nu vi le-ați spus. Poate este vorba despre o prietenie care s-a terminat brusc sau chiar despre o poveste de dragoste cu un sfârșit neașteptat. Te gândești serios să faci un prim pas spre împăcare.

Horoscop 14 ianuarie 2024. Pești

Liniștea, iubirea și binele familiei tale sunt cele trei lucruri după care te ghidezi de cele mai multe ori. Azi ai inima plină de bucurie și reușești să stai cu toți ce dragi ție la masă. Pe seară, primești o vizită neașteptată din partea unor prieteni dragi, de la care primești și o veste benefică pentru tine.

Sursă foto: Freepics

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton