Horoscop 14 mai 2023. Capricornii ar putea pune punct unei relații

 Radulescu Ruxandra
.

Horoscop 14 mai 2023. Nativii au parte de o energie foarte dinamică azi. Unele semne se focusează pe consolidarea sau clarificarea unor relații, în care lucrurile au început să cam scârțâie de la o vreme. Astrele trimit energii pozitive în casa familiei, însă e bine să vă acordați și dumneavoastră puțină grijă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 11 mai 2023. Berbec

Aveți suficiente angajamente de care să vă ocupați așa că trebuie să spuneți „nu' dacă cineva vă cere să vă asumați mai multe responsabilități azi. Poate fi greu să îndepărtezi prietenii sau pe cei dragi, dar aceasta este una dintre acele ocazii în care trebuie să fii dur.

Horoscop 11 mai 2023. Taur

Chiar dacă s-ar putea să fii plin de încredere în acest moment, un comentariu negativ al unui prieten sau al unei persoane dragi te-ar putea încurca. S-ar putea să arăți foarte încrezător în exterior, dar acele îndoieli interioare trebuie rezolvate.

Horoscop 11 mai 2023. Gemeni

Planetele indică faptul că, în marea schemă a lucrurilor, încă te descurci bine, chiar dacă o serie de eșecuri minore te pot afecta. Ceea ce pare a fi o veste proastă astăzi va arăta remarcabil de bine peste câteva zile.

Horoscop 11 mai 2023. Rac

Dacă ceva nu merge bine astăzi, poate fi pentru că te aștepți la prea multe de la tine și poate și de la alți oameni. În loc de un plan grandios, încercă să-ți propui scopuri mici și mai realizabile.

Horoscop 11 mai 2023. Leu

Dacă nu vă simțiți bine astăzi, nu trebuie să ignorați. Încercați să aflați ce se întâmplă și apoi, dacă este necesar, luați măsuri pentru a vă proteja. Cel mai important, stai departe de oamenii care se hrănesc cu negativitate.

Horoscop 11 mai 2023. Fecioară

S-ar putea să nu poți explica de ce nu ai încredere în cineva, dar în adâncul tău știi că nu-ți vor binele, așa că ține-l la distanță cât poți de mult. Să nu ai îndoieli, instinctele tale sunt perfecte ca de obicei.

Horoscop 11 mai 2023. Balanță

S-ar putea să obții ceea ce îți dorești astăzi, dar s-ar putea, de asemenea, să devii un dușman al cuiva căruia nu-i place să fie în umbra ta. Vestea bună este că vei străluci atât de puternic încât probabil nu vei observa că unii nu sunt mulțumiți de tine.

Horoscop 11 mai 2023. Scorpion

S-ar putea să vă fie greu să luați în serios unele persoane astăzi, în special pe cele care par să creadă că întreaga lume este împotriva lor. Fiind o persoană atât de practică, știi că norocul nu este extern, ci trebuie să ți-l faci siingur.

Horoscop 11 mai 2023. Săgetător

Dacă vă temeți de ce este mai rău astăzi, atunci creșteți șansele acest rău să se întâmple cu adevărat. Mintea ta este un instrument puternic și trebuie să fie sub controlul tău conștient în orice moment, așa că concentrează-te pe gândurile pozitive.

Horoscop 11 mai 2023. Capricorn

Trebuie să fii total sincer cu tine însuți cu privire la starea unei relații cu o persoană apropiată. Potrivit planetelor, ai ajuns acum la stadiul în care nu te mai poți preface că totul decurge bine. Fie o îmbunătățești, fie o închei și mergi mai departe.

Horoscop 11 mai 2023. Vărsător

Pune-ți propriile nevoi pe primul loc astăzi și nu-ți face griji că unii dintre prietenii și rudele tale ar putea să nu primească ceea ce vor de la tine. Nu poți ști care este întreaga poveste, așa că ai încredere că universul se va ocupa de nevoile lor la timp.

Horoscop 11 mai 2023. Pești

Activitatea cosmică în semnul tău de Pământ al Taurului înseamnă că nu ai chef să fii încurcat – știi ce vrei și știi cum să obții și dacă cineva îți iese în cale, ei bine, asta este ghinionul lor. Ești o forță irezistibilă.

FOTO: Pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton