Horoscop 14 septembrie 2024. Zi dificilă pentru două zodii

Horoscop 14 septembrie 2024. Zi încărcată cu greutăți pentru două zodii, însă astrele nu au pregătit doar vești rele pentru ziua de azi, ci și unele foarte bune. Iată cine este nativul care dă lovitura pe plan financiar, dar și cine primește o veste frumoasă din partea unei persoane dragi!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST, GRATIS, AICI

Horoscop 14 septembrie 2024. Berbec

Weekend-ul nu începe cu dreptul pentru tine, ci din contră. Azi lucrurile iau o întorsătură neașteptată pe plan amoros. Certurile cu persoana iubită sunt tot mai dese în ultima vreme, însă ceea ce vei afla azi pune punct definitiv poveștii voastre de dragoste.

Horoscop 14 septembrie 2024. Taur

Ai de lucrat mult cu propria persoană. De ceva timp ești tot mai agitat și nu reușești să îți găsești liniștea. În viața ta au loc o serie de schimbări importante, pe mai multe planuri, astfel că acest lucru te face să ai în permanență o stare de irascibilitate și nervozitate.

Horoscop 14 septembrie 2024. Gemeni

Relațiile cu cei din jurul tău au de suferit astăzi, tocmai fiindcă încă de la primele ore ale dimineții ai numeroase reproșuri la adresa tuturor. Ești iritat de o situație care nu ți-a fost deloc pe plac și continui să îți descarci nervii pe persoanele dragi, chiar dacă nu au vreo vină. Gestionează-ți reacțiile!

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Horoscop 14 septembrie 2024. Rac

Racii primesc o veste neașteptată din partea familiei sau a unor prieteni apropiați. Poate să fie vorba chiar despre programarea unei nunți sau chiar despre venirea pe lume a unui copil, cert este că surpriza îți aduce zâmbetul pe buze. Un așa moment nu poate trece fără a fi sărbătorit, astfel seara se încheie în pași de dans.

Horoscop 14 septembrie 2024. Leu

Cariera ta este sub semnul întrebării după ultimele întâmplări. Privești cu incertitudine viața ta profesională și ești pus în fața unei mari decizii. Totul ține de tine, astfel că este momentul să îți faci ordine în gânduri și să cântărești bine fiecare variantă pe care o ai în acest weekend.

Horoscop 14 septembrie 2024. Fecioară

Ai norocul scris în frunte! Câștigi o sumă mare de bani, după o perioadă destul de dificilă pe plan financiar. Ai multe lucruri de rezolvat, iar cea mai mare grijă era chiar lipsa fondurilor, însă acum îți poți duce la bun sfârșit toate planurile, alături de persoana iubită.

Citește și: Asia Express 11 septembrie – Betty Salam și Cătălin Vișănescu au fost eliminați: „Nu sunt făcută pentru acest concurs. A fost o chestie de psihic, m-a afectat'

Citește și: Adelina Chivu revine în televiziune după 16 ani: „Am ales să mă întorc la Antena 1”. Va prezenta X Factor, alături de Mihai Morar

Horoscop 14 septembrie 2024. Balanță

Simți nevoia să te odihnești! În viața ta au avut loc mai multe schimbări și ai trecut prin zile extrem de agitate, astfel că acum e momentul să profiți de timpul liber pe care-l ai pentru a te relaxa. Liniștea este cheia marilor succes, mai ales când este însoțită de iubire, așa cum se întâmplă în cazul tău.

Horoscop 14 septembrie 2024. Scorpion

În viața ta lucrurile au prins culoare și totul este la superlativ. Reușești să te sincronzezi foarte bine și să faci tot ceea ce îți propui, însă de multe ori succesul îți aduce și dușmani. Ai grijă cui îi spui problemele tale și în fața cui alegi să te deschizi, fiindcă nu toți oamenii își arată adevărata față.

Horoscop 14 septembrie 2024. Săgetător

Conflicte mari azi cu familia. Lucrurile sunt destul de tensionate pentru tine astăzi, pe seama unei probleme care nu-ți dă pace nici ție și nici celor din jurul tău. Răbufnești și spui lucrurilor pe nume fără a mai ține cont de nimic, moment în care rănești persoanele dragi și se poate ajunge la un adevărat scandal.

Horoscop 14 septembrie 2024. Capricorn

Treci printr-o mare cumpănă! Ești pus la încercare și totul ți se pare sumbru în viața ta, însă trebuie să îți reamintești că este doar un moment, care va trece și totul va fi bine din nou. Nu trebuie să ai moralul la pământ, ci din contră, să ceri ajutorul și să fii optimist, fiindcă doar așa poți merge mai departe.

Horoscop 14 septembrie 2024. Vărsător

Nu o duci deloc bine pe plan financiar, iar acest lucru poate genera conflicte serioase pe plan amoros. Banii sunt mereu o problemă în relația voastră de cuplu și v-ați săturat ca toate certurile să pornească din acest motiv, astfel că faceți o serie de schimbări, menite să îmbunătățească relația.

Horoscop 14 septembrie 2024. Pești

Azi ai parte de o zi productivă, dar totodată în care alegi să te pui pe tine pe primul loc și să te relaxezi. Profiți la cote maxim de orele în care poți sta doar tu cu gândurile tale, însă totodată pregătești și o surpriză pentru persoana iubită, momentele în doi fiind extrem de pasionale și intense azi.

Sursă foto: freepics

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton