Horoscop 15 august 2023. Două zodii își găsesc sufletul-pereche

 Oana Pantazi
.

Horoscop 15 august 2023. Astăzi astrele sunt extrem de binevoitoare cu toți nativii, însă unii vor avea un succes neașteptat pe plan amoros. Este vorba despre Raci și despre Pești, în timp ce zodiile de Aer, cum sunt Gemenii și Balanțele, vor puncta la capitolul familie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 15 august 2023. Berbec

Ai parte de o zi extrem de liniștită azi pe toate planurile. Profită de această relaxare din partea astrelor și pune-ți viața la punct. Ieși cu prietenii, stai de vorbă cu partenerul sau pur și simplu mergi la spa sau la o sesiune de răsfăț personal. Atenție cât cheltuiești, latura materială nu e chiar atît de bine aspectată!

Horoscop 15 august 2023. Taur

Dacă ai liber azi, ca majoritatea angajaților, ar fi bine să nu te mai preocupe problemele de la job. Chiar dacă ai făcut o greșeală, oricum nu o mai poți îndrepta. Rezervă-ți ziua de prezentă relaxării, iar mâine vei vedea lucrurile cu alți ochi. Spre seară, partenerul tău de viață te va face să uiți de orice supărare.

Horoscop 15 august 2023. Gemeni

Azi va fi o zi dedicată familiei, în speță, partenerul de viață și copiii. Veți ieși împreună după-amiază și vă veți distra excelent. Atenție însă la excesele alimentare! Ție s-ar putea să-ți pună capac înghețata peste burgeri, mai ales dacă ai gastrită. Vestea primită de la partener îți va schimba starea spre seară.

Citește și: Horoscopul dragostei și al sexualității. Cele mai pasionale zodii

Citește și: Zodiile celor mai capricioase femei. Cum se comportă când sunt indispuse

Citește și: Bărbatul Pești – cum să îl descifrezi. Trăsături ale zodiei și compatibilități

Citește și: Care sunt cele mai optimiste zodii. Nativii care zâmbesc mereu

Horoscop 15 august 2023. Rac

Fie că este vorba despre o „conspirație” a familiei sau a anturajului, azi ți s-a pus gând rău… așa că, vrei-nu vrei, vei cunoaște pe cineva. În pofida aparentei tale lipse de chef, persoana care-ți va fi prezentată azi s-ar putea să-ți schimbe complet viața. De altfel, nu e exclus să-ți cunoști sufletul-pereche chiar tu, absolut accidental!

Horoscop 15 august 2023. Leu

Azi nu prea ai chef de distracție și de socializare, dar ce, e după tine? Prietenii te vor lua practic pe sus, dar la finalul zilei nu vei regreta că ai acceptat să mergi. Paradoxal, ieșirea cu anturajul îți va favoriza viitorul profesional, fiindcă vei cunoaște pe cineva care o să-ți facă o ofertă de job nebănuită.

Horoscop 15 august 2023. Fecioară

Ziua de azi va fi dedicată relaxării, fără doar și poate, chiar dacă te numeri printre cei care muncesc. Indiferent de situație, azi nu vei face nimic. Ba chiar te vei cadorisi cu niște cumpărături destul de scumpe. Ai însă grijă dacă faci shopping online, s-ar putea să nu primești ceea ce ai comandat!

Horoscop 15 august 2023. Balanță

Azi vei rezolva, practic, pe capitole, cu organizarea care te recomandă, toate problemele de familie, începând cu o ceartă care ți-a stricat dispoziția cu ceva timp în urmă. Atât relațiile cu părinții și cu frații, cît și cele cu rudele mai îndepărtate au toate șansele să intre azi pe un făgaș bun pentru toți cei implicați.

Horoscop 15 august 2023. Scorpion

Nu ai chef de nimic azi și vei reuși, cumva, să te fofilezi fără să atragi prea mult atenția asupra ta. Spre seară, vei ieși cu prietenii la distracție, în club sau într-o cafenea, și vei afla că ți-au pus „gând rău'… Momentan însă nu ai chef de cunoștințe noi, până ce nu-ți rezolvi problemele sentimentale actuale.

Horoscop 15 august 2023. Săgetător

Deși ești departe de a-ți fi rezolvat toate problemele, azi vei reuși să te relaxezi pe deplin. Dacă nu ai zi liberă de la job, îți vei lua una sau chiar vei prelungi intervalul până la finele săptămânii. Ai mare nevoie de relaxare, iar partenerul de viață se va asigura că uiți, o vreme, de toate problemele.

Horoscop 15 august 2023. Capricorn

Azi ai tendința să faci excese în orice domeniu, însă cel mai tare te vei resimți pe planul sănătății. Dacă ieși cu prietenii la un grătar, încearcă să nu mănânci necontrolat și nici să bei peste măsură, fiindcă vei întâmpina probleme. Abia spre seară îți vei reveni, și tot atunci vei primi o veste excelentă.

Horoscop 15 august 2023. Vărsător

E posibil ca ziua de azi să te găsească la mal de mare, pentru că simțeai de mult nevoia să-ți încarci bateriile. Atenție, dacă ai plecat aoclo cu jumătatea ta, fiindcă s-ar putea să-ți distragă altcineva atenția și vei intra în centrul unui scandal cu multe crize de gelozie, ce s-ar putea lăsa chiar cu o despărțire.

Horoscop 15 august 2023. Pești

Astăzi astrele te favorizează din plin pe plan sentimental. Dacă nu ai încă pereche, nu e exclus să cunoști pe cineva care va ocupa un loc foarte important în viața ta – se poate lăsa chiar cu căsătorie mai repede decât crezi. Nativii care nu sunt singuri pot duce relația un pas mai departe, se pot muta cu partenerul sau pot decide să facă un copil.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton