Horoscop 15 august 2024. Noroc pe toate planurile pentru trei zodii

 Oana Pantazi
.

Horoscop 15 august 2024. Astrele sunt darnice azi cu majoritatea nativilor în special pe plan financiar și sentimental, însă Gemenii, Leii și Fecioarele pot bifa o mulțime de reușite dacă vor ști să profite de oportunitățile ivite.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Horoscop 15 august 2024. Berbec

Dacă ai liber, azi vei avea parte de o zi excelentă alături de familie și prieteni, însă poate ar fi bine să o lași mai moale cu excesele culinare și bahice, mai ales dacă te afli după o perioadă prelungită de post. Astrele te favorizează în special pe plan material și nu e exlcus să intri în posesia unei sume importante.

Horoscop 15 august 2024. Taur

Simți nevoia de odihnă, așa că azi nu vei fi tocmai sufletul petrecerii, în schimb vei profita din plin pentru a te ocupa strict de tine. Îți vei rezolva problemele restante și, nu în ultimul rând, te vei răsfăța la salon și, de ce nu?, chiar la o sesiune de shopping prelungită care te va revigora complet.

Horoscop 15 august 2024. Gemeni

Vei avea o zi excelentă azi pe toate planurile, așa că încearcă să profiți de ce-ți oferă astrele! Dacă nu ai pereche, azi sunt mari șanse să cunoști pe cineva și să cunoști pe deplin însemnătatea cuvântului coup de foudre. Îți merge bine și pe plan material, și asta te va face să te simți în siguranță.

Citește și: Cele mai manipulatoare zodii

Citește și: Ce pietre prețioase ți se potrivesc în funcție de zodie

Citește și: Cele mai reușite cupluri de zodii. Compatibilitate garantată

Citește și: Zodiile celor mai capricioase femei.Cum se comportă când sunt indispuse

Citește și: 5 zodii periculoase.Îți pot face foarte mult rău!

Horoscop 15 august 2024. Rac

Dacă te numeri printre ghinioniștii care muncesc azi, în zi de sărbăatoare, cumva vei reuși să te descurci rapid și să profiți apoi de restul zilei alături de prieteni sau de jumătatea ta. Ai grijă însă la gestionarea banilor – neatenția te-ar putea face să-ți pierzi portofelul cu tot cu carduri!

Horoscop 15 august 2024. Leu

Te vei bucura pe deplin de ziua asta, când totul va merge ca pe roate pentru tine. Relația de cuplu are toate șansele să ajungă la un alt nivel, așa că așteaptă-te la o cerere în căsătorie sau la o propunere din partea partenerului să vă măriți familia. Spre seară, primești o veste bună legată de bani.

Horoscop 15 august 2024. Fecioară

Și pentru tine e o zi benefică azi pe toate planurile, totul e să lași încăpățânarea care te caracterizează la o parte și să accepți și propunerile partenerului. Nu stai rău deloc nici pe plan material, iar în ceea ce privește latura profesională – spre seară, o să primești niște vești care o să te bucure.

Horoscop 15 august 2024. Balanță

Azi vei resimți mai mult ca niciodată stresul pe care l-ai adunat pe parcursul anului și vei lua o decizie curajoasă atât în ceea ce privește viața profesională, cât și cea personală. Chiar dacă hotărârea ta va produce un mic cutremur pe ambele planuri, e important să-ți prioritizezi nevoile și dorințele.

Horoscop 15 august 2024. Scorpion

Vei începe ziua uc optimism, însă pe la prânz te va tulbura o veste neașteptată. Nu e exclus ca în viața ta să reapară o fostă iubire care ți-ar putea propune să reluați relația. Gândește-te bine ce ai de câștigat din asta, mai ales dacă te afli într-o relație de cuplu! În compensație, latura financiară e excelent aspectată.

Horoscop 15 august 2024. Săgetător

Și pentru tine e o zi benefică în special pe plan sentimental. Disensiunile dintre tine și partener vor fi șterse cu buretele parcă și vă veți da șansa de a reporni de la zero. E foarte important însă să nu omiteți niciun detaliu în discuție și să setați regulile de la început, pentru că riscați să faceți exact aceleași greșeli care v-au adus aici.

Horoscop 15 august 2024. Capricorn

Ai mare nevoie de odihnă și relaxare, așa că, dacă nu ai apucat să pleci până acum, s-ar putea să o faci chiar azi și să te bucuri de o mini-vacanță până luni. Nu renunța la idee chiar dacă întâmpini un refuz din partea partenerului, încăpățânarea ta s-ar putea să nu-i dea de ales și, în cele din urmă, te va felicita pentru inițiativă.

Horoscop 15 august 2024. Vărsător

Vei avea parte de o zi perfectă azi, când configurația astrală te ajută în special pe plan sentimental. Nu doar că vei fi compania perfectă, dar vei face furori în rândul sexului opus, așa că n-ar strica să profiți la maximul de benevolența astrelor. A venit momentul să-ți expui sentimentele fără ezitare!

Horoscop 15 august 2024. Pești

Pentru tine, azi este o zi de dolce far niente, chiar dacă va trebui să muncești. Vei reuși, cumva, să te fofilezi și să te bucuri de tot ce te înconjoară, așa că, spre seară, te vei distra de minune alătur ide prieteni și de persoana iubită. În plus, te va surprinde plăcut o veste de la un prieten bun.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton