Horoscop 15 februarie 2023. Două zodii trebuie să fie cu ochii în patru

 Ifrim Georgiana
.

Astăzi, majoritatea zodiilor au parte de liniște și sunt lipsite de mari responsabilități. Taurii de bucură de romantism, Fecioarele sunt încurajate să renunțe la exagerări, iar Balanțele simt frustrare pe plan sentimental. Iată ce au pregătit astrele!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 15 februarie 2023. Berbec

Berbecii au parte de o zi liniștită, lipsită de mari responsabilități. Nativii se bucură de momente de relaxare la mijlocul săptămânii, alături de persoanele importante din viața lor. Potrivit previziunilor astrologice, aceștia nu vor avea parte de vreun eveniment neprevăzut până săptămâna următoare.

Horoscop 15 februarie 2023. Taur

Taurii se bucură de mult romantism în această zi. Nativii petrec momente de neuitat cu partenerul de cuplu și simt cum relația parcă trece la următorul nivel. Este o perioadă prielnică pentru a lua decizii importante de viitor.

Horoscop 15 februarie 2023. Gemeni

Astăzi, Gemenii ar putea da peste persoane mai puțin binevoitoare. Acestea ar putea încerca să le pună bețe în roate sau să le dea planurile peste cap. Astrologii le recomandă să fie atenți la intențiile celor din jur, căci riscă să cadă într-o capcană.

Horoscop 15 februarie 2023. Rac

Racii au parte de o zi destul de dificilă, încărcată cu emoții și momente de confuzie. S-ar putea ca nativii să nu reușească să găsească un numitor comun cu partenerul de cuplu. Astrologii îi îndeamnă să pună pe pauză unele discuții mai serioase.

Citește și: Anca Neacșu s-a mutat în casă nouă, în plin divorț de soțul ei. De ce refuză să-și facă un nou iubit: „Momentan, nici nu mai vreau să aud. Ar fi penibil…' / EXCLUSIV

Citește și: Mariana Moculescu regretă despărțirea de Horia Moculescu: „Aș fi rămas cu el. Cred că nici el nu m-a uitat”. Detalii neștiute din căsnicia lor

Citește și: Cum arată Alina Pușcaș după ce și-a tatuat sprâncenele: 'Eu insist să aveți mare grijă'

Citește și: „Fericită lângă un bărbat puternic'. Anamaria Prodan, ipostază romantică alături de noul iubit. Cum s-au afișat de Valentine’s Day

Horoscop 15 februarie 2023. Leu

Astăzi, Leii au parte de multe conflicte cu cei din jurul lor. Nativii ar putea simți frustrare din cauza comportamentului sau a acțiunilor altor persoane. Situația se mai domolește spre seară și este un moment prielnic pentru ca aceștia să reflecte asupra unor schimbări pe care l pot face în viitor.

Horoscop 15 februarie 2023. Fecioară

Fecioarele sunt încurajate să renunțe la exagerări, fie că este vorba despre cheltuieli sau relațiile cu cei din jur. Nativii au tendința de a întrece ușor limita, iar acest lucru i0ar putea pune în fața unor consecințe nedorite pe termen lung.

Horoscop 15 februarie 2023. Balanță

Balanțele simt frustrare pe plan sentimental. S-ar putea ca unele întâlniri să nu decurgă așa cum își doresc, ceea ce i-ar determina pe nativi să-și piardă speranța în dragoste. Astrologii îi îndeamnă să nu tragă concluzii pripite despre oameni și să lase lucrurile să se petreacă natural.

Horoscop 15 februarie 2023. Scorpion

Scorpionii trebuie să stea cu ochii în patru. Astăzi, nativii sunt destul de vulnerabili și creduli, lucru care i-ar putea pune în fața unor escrocherii sau situații neplăcute. Astrologii le recomandă să fie vigilenți.

Horoscop 15 februarie 2023. Săgetător

Săgetătorii nu se bucură de prea multă liniște astăzi. Nativii se vor confrunta cu un volum crescut de sarcini la locul de muncă, la care se adaugă și unele treburi casnice. Următoarele zile vor fi cu mult diferite.

Horoscop 15 februarie 2023. Capricorn

Capricornii sunt nemulțumiți de modul în care decurge viața lor în acest moment. Nativii simt nevoia de o schimbare pe toate planurile, căci li se pare că stagnează. Astrologii le recomandă să înceapă cu pași mici.

Horoscop 15 februarie 2023. Vărsător

Vărsătorii sunt mai empatici decât în mod obișnuit. Nativii se apleacă asupra problemelor celor din jurul lor, ceea ce îi pune într-o lumină destul de favorabilă. Pe plan profesional, aceștia ar putea să se aștepte la un bonus consistent cât de curând.

Horoscop 15 februarie 2023. Pești

Peștii au mult noroc în dragoste azi. Cei care nu și-au găsit încă jumătatea, au toate șansele s-o facă astăzi. Astrologii le recomandă să-și folosească șarmul din plin și să inițieze conversații, căci dragostea le va bate la ușă când se așteaptă mai puțin.

Sursa foto: Freepik

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton