Horoscop 15 iulie 2023. Probleme în dragoste pentru Raci și Lei

 Oana Pantazi
.

Horoscop 15 iulie 2023. Va fi o zi destul de agitată pentru majoritatea zodiilor, în special pe plan amoros, pentru că arșita de afară va încinge spiritele și mai mult. Cu precădere Racii și Leii vor avea probleme cu partenerii, dar, în contrapartidă, relațiile cu părinții se vor relaxa.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 15 iulie 2023. Berbec

Azi vei reuși să te odihnești pentru toată săptămâna, însă partenerul tău nu va fi prea încântat, pentru că își dorește o evadare în doi. Ar trebui să faci o concesie și să accepți o evadare de weekend. Asta vă va ajuta să vă reglați relația, care a ajuns cam pe muchie de cuțit din cauza lipsei de timp.

Horoscop 15 iulie 2023. Taur

Aveai planuri mari pentru acest final de săptămână, însă un conflict cu partenerul de viață, dar și cu prietenii care vă însoțeau îți va strica tot cheful, așa că, cel mai probabil, vei rămâne acasă. Îți vei vizita, în schimb, prăinții, și îi vei lăsa să te răsfețe cu bunătăți. Nu face însă abuz de dulciuri și mâncăruri grase!

Horoscop 15 iulie 2023. Gemeni

Dacă nu ești deja în vacanță, azi vei începe să-ți faci planuri, cu sau fără implicarea jumătății tale. Dat fiind că preferințele voastre nu coincid, nu e exclus să alegi să pleci în vacanță doar cu fetele sau, de ce nu?, cu un fost partener… A doua variantă s-ar putea să tulbure grav apele dacă va afla partenerul tău.

Citește și: Horoscopul căsătoriei.Cei mai buni soți din zodiac

Citește și: 5 zodii care reușesc tot ce își propun.Norocoșii horoscopului

Citește și: Horoscop amoros.Care sunt cele mai fidele zodii

Horoscop 15 iulie 2023. Rac

Gelozia jumătății tale te scoate din minți, dar cel mai rău te deranjează faptul că pare să te fi molipsit și pe tine. Trăiești cu impresia că îți ascunde lucruri și că are pe altcineva, în timp ce ți se reproșează fix același lucru. Ar fi păcat să stricați o relație lungă cu astfel de probleme false, pentru că sunt doar supoziții neîntemeiate.

Horoscop 15 iulie 2023. Leu

Și tu ai probleme sentimentale, însă de altă natură… Dacă până deunăzi ai trăit multă vreme în singurătate, acum au apărut în viața ta mai mulți potențiali parteneri și nu știi pe cine să alegi. Nici prietenii nu te ajută cu sfaturile, așa că ar trebui să nu alegi totuși la întâmplare sau să mizezi pe interes.

Horoscop 15 iulie 2023. Fecioară

Azi îți merg toate din plin și vei avea o zi excelentă. Dispoziția îți va veni pe parcurs, fiindcă dimineața nu va începe prea bine, din cauza unor probleme de sănătate. Spre seară, partenerul de viață te va surprinde în mod plăcut, iar ziua se va încheia cu o cină romantică, la lumina lumânărilor.

Horoscop 15 iulie 2023. Balanță

Teoretic, ești o persoană echilibrată, practic, azi vei face revoluție în familie, fiindcă nimic nu-ți va fi pe plac. Nu vei reuși să cazi la pace nici cu partenerul, nici cu copiii voștri și nici cu părinții. O rudă mai îndepărtată va media însă conflictul, iar la finele zilei vă veți concilia la un pahar de vin și o mâncare bună.

Horoscop 15 iulie 2023. Scorpion

Ai bătut la cap pe toată lumea că vrei să evadezi două zile la munte sau la mare, iar acum refuzi să scoți nasul din casă! În cele din urmă o vei face, fiindcă perechea ta te va surprinde cu un city-break în Italia sau Franța. Cum n-ai mai avut parte de mult de atât romantism, vei aprecia gestul pe deplin.

Horoscop 15 iulie 2023. Săgetător

Azi ești cu capul în nori mai mult ca niciodată și s-ar putea nu doar să pierzi lucruri personale, ci și bani. Ține-ți cardul la îndemână și lasă portofelul acasă, fiindcă s-ar putea să plătești scump neatenția. Dacă umbli cu pașaportul în geantă de obicei, ar fi bine să-l lași acasă. Spre seară, primești o veste excelentă.

Horoscop 15 iulie 2023. Capricorn

Dacă ești în vacanță la mare, azi ferește-te de soare la orele amiezii, fiindcă insolația îți va veni de hac. Mai binestai la umbră, într-un șezlong, și delectează-te cu un cocktail și cu o carte bună. Chiar dacă nu asta cauți s-ar putea să atragi atenția cuiva care te va fermeca din prima secundă. Love is in the air!

Horoscop 15 iulie 2023. Vărsător

Nu ai chef de nimic dacă nu te afli în momentul ăsta la malul mării sau pe marginea piscinei cu un pahar aburind în mână. Încearcă să nu dai vina pe cei din jur pentru faptul că ți-a fost lene să faci rezervări din timp, iar acum nu-ți permiți prețurile piperate. Ai răbdare, astrele te vor recompensa când te aștepți mai puțin!

Horoscop 15 iulie 2023. Pești

Numele tău este dolce far niente, așa că nici azi nu te vei dezminți, indiferent dacă te afli acasă sau în vacanță. Familia ta nu va fi prea fericită de lipsa ta de chef, așa că s-ar putea să te trezești fără companie în miezul zilei. Nici nu-ți puteai dori mai mult, în special dacă ai ceva bun de mâncat și de băut alături!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton