Horoscop 15 iunie 2024. Două zodii scapă de relațiile toxice

 Ifrim Georgiana
.

Se anunță o zi cu schimbări benefice pentru unii nativi ai zodiacului. Gemenii se relaxează din plin, Fecioarele petrec timp cu persoanele dragi, iar Scorpionii scapă de un partener toxic. Iată ce au pregătit astrele!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Horoscop 15 iunie 2024. Berbec

Ziua se anunță destul de tensionată pentru Berbeci. Intrați într-o discuție aprinsă cu partenerul toxic și părăsiți relația. E momentul să vă redobândiți echilibrul emoțional.

Horoscop 15 iunie 2024. Taur

O zi romantică și foarte liniștită pentru Tauri. Vă reconectați cu partenerul de cuplu și vă dedicați activităților care vă pasionează. Astrologii vă îndeamnă să abordați cu mai multă răbdare provocările care vă ies în cale.

Horoscop 15 iunie 2024. Gemeni

O zi excelentă pentru Gemeni. Vă relaxați din plin și aveți timp să vă reîncărcați bateriile. Este o perioadă oportună să socializați mai mult, să cunoașteți oameni noi sau să faceți schimbări în dragoste.

Horoscop 15 iunie 2024. Rac

Ziua se anunță destul de agitată pentru Raci. Sunt șanse mari să scăpați de o relație toxică. Poate fi vorba despre partenerul de cuplu sau o cunoștință mai veche. Următoarea perioadă o dedicați regăsirii de sine.

Citește și: Imagini dureroase de la priveghiul Ancăi Molnar. Gestul sfâșietor făcut de soțul make-up artistei în fața tuturor la capelă: „Ultima cafea…”

Citește și: Bianca Drăgușanu s-a filmat alături de un bărbat care conducea o Skoda Octavia, după despărțirea de Gabi Bădălău. Vedetei nu-i plăcea această mașină, în trecut: „Viața bate filmul. M-am răzgândit, sunt foarte fericită!'

Citește și: Loredana, sărbătorită cu fast la 54 de ani. Printre invitați au fost Dan Bittman, Ștefan Bănică și Tania Budi / Artista a arătat spectaculos într-o rochie cu spatele gol

Citește și: Ultima conversație dintre Anca Molnar și soțul ei, înainte ca make-up artistul să moară: „Te rog să mai reziști… Ai fost paradisul meu…' / Ce mesaj sfâșietor a postat soțul ei pe Internet

Horoscop 15 iunie 2024. Leu

Leii au parte de o zi destul de aglomerată. Sunteți pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru vacanță, iar tot felul de provocări vă ies în cale. Încercați să nu vă stricați chiar acum starea de spirit.

Horoscop 15 iunie 2024. Fecioară

Fecioarele au parte de o zi liniștită, fără evenimente majore. Petreceți timp cu persoanele dragi și vă simțiți împlinit din toate punctele de vedere. Astrologii vă îndeamnă să fiți cu ochii în patru pe oportunitățile profesionale din următoarea perioadă.

Horoscop 15 iunie 2024. Balanță

Balanțele își trag sufletul după o săptămână grea. Ați avut multe proiecte în desfășurare și a venit momentul să vă relaxați. Încercați să vă deconectați complet de stresul asociat locului de muncă

Horoscop 15 iunie 2024. Scorpion

Astăzi, Scorpionii scapă de un partener toxic. Vă doriți liniște, pace și echilibru, iar cea mai bună decizie este să vă detașați de persoanele ce vă influențează negativ.

Horoscop 15 iunie 2024. Săgetător

Săgetătorii au parte de surprize în dragoste. Partenerul vă poate surprinde cu o escapadă într-o destinație care vă încântă. Astrologii vă îndeamnă să dați frâu liber sentimentelor.

Horoscop 15 iunie 2024. Capricorn

Conflicte de proporții pentru Capricorni. Apar discuții în relația cu partenerul de cuplu și tindeți să acționați impulsiv. Ar fi bine să vă alegeți cu grijă cuvintele, căci s-ar putea să nu primiți o a doua șansă.

Horoscop 15 iunie 2024. Vărsător

Vărsătorii traversează o zi cât se poate de liniștită. Primiți vizita unor prieteni și vă simțiți excelent. Nimic nu pare să vă deterioreze starea de spirit nici în cursul săptămânii următoare.

Horoscop 15 iunie 2024. Peşti

Peștii traversează o zi destul de dificilă. Sunteți cuprins de resentimente și ați vrea să vă reparați unele greșeli din trecut. Timpul nu e pierdut, așa că nu mai stați pe gânduri!

Sursa foto: Freepik

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton