Horoscop 15 mai 2023. Schimbări importante pentru trei zodii

 Oana Pantazi
.

Horoscop 15 mai 2023. Începutul de săptămână vine cu noi provocări pentru nativi și în special pentru Gemeni, Pești și Capricorn, care vor trebui să-și pună ordine în viață, fie că este vorba despre planul profesional, fie despre cel amoros. E foarte important să dați dovadă de deschidere, de diplomație, iar în unele cazuri, de dorința de a vă depăși condiția.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 15 mai 2023. Berbec

Nu începi ziua cu dreptul, dar asta nu te oprește să te redresezi pe parcurs. Te ajută și o veste bună despre bani, care îți va ridica moralul. Și pe plan sentimental îți merge bine, iar asta o va face pe jumătatea ta să-ți anticipeze greșit dorințele… Spune-i, până nu e prea târziu, dacă nu consideri că e momentul să vă mutați împreună.

Horoscop 15 mai 2023. Taur

Ai foarte mult de lucru azi, dar vei reuși să eviți cu grație orice invitație la muncă a șefilor. Asta te va costa, însă ulterior, când va trebui să faci ore suplimentare. Azi te vei distra de minune, alături de persoana iubită și de prieteni, în oraș. Atenție la portofel, astrele te predispun spre pierderi materiale!

Horoscop 15 mai 2023. Gemeni

Astrele te tot încearcă de ceva timp, iar azi s-ar putea să… explodeze mămăliga. Dacă ești într-o relație toxică, fie amoroasă, fie profesională, azi îi vei pune capăt, fără să ții cont de repercusiuni. O vei lua de la capăt fără regrete și fără să faci vreo concesie de dragul altora, ca de obicei. Începi o viață nouă azi!

Citește și: Zodiile care se descurcă excelent în situații de criză

Citește și: Idei de cadouri în funcție de zodie. Alege surprize inedite

Citește și: Cele 4 zodii norocoase pe plan amoros

Citește și: Zodiile veșnic nemulțumite. Ei vor mereu mai mult

Horoscop 15 mai 2023. Rac

Cineva din anturajul profesional îți poartă sâmbetele din cauza faptului că șefii te apreciază mai mult. Chiar dacă nu crezi în răutatea absolută, nu semna nimic fără să citești înainte și nici nu lăsa înscrisuri sau ștampile cu numele tău la vedere. Astrele te favorizează, în schimb, pe plan amoros.

Horoscop 15 mai 2023. Leu

Inteligența, carisma și sex-appeal-ul tău sunt arme redutabile, însă azi nu te vei putea folosi de ele, fiindcă persoana cu care te lupți te va face șah-mat. Ori este cineva care te cunoaște bine pe plan profesional, ori te vei îndrăgosti la prima vedere chiar de competitorul tău. Deznodământul e în mâinile tale….

Horoscop 15 mai 2023. Fecioară

Și pentru tine va fi o zi amestecată, dar vei reuși să faci slalom printre provocări. Daăc la locul de muncă te vei descurca decent, acasă nu-ți va mai fi la fel de ușor să dai explicații. Jumătatea ta are toate motivele să te suspecteze, chiar dacă, din punctul tău de vedere, e vorba despre un simplu flirt…

Horoscop 15 mai 2023. Balanță

Chiar numele zodie te recomandă, dar azi vei fi oricum, numai un om echilibrat nu. Vei reuși să intri în conflict atât cu superiorii, cât și cu colegii, iar acasă vei reedita scandalul, pe motiv că jumătatea ta nu te susține… Dreptatea e pe undeva pe la mijloc, așa că nu forța lucrurile dacă nu vrei să strici tot!

Horoscop 15 mai 2023. Scorpion

Ai o zi excelentă azi, în pofida faptului că la job se vor găsi destui care să-ți reproșeze chestii. Puțin îți pasă, în clipa de față, că nu ți-ai terminat taskurile sau că șefii nu ți-au mărit salariul, așa cum ți-au promis… Ai fluturi în stomac și de mult nu te-ai simțit așa. Love is in the air!

Horoscop 15 mai 2023. Săgetător

Gradul de oboseală și de stres a ajuns cote maxime în ceea ce te privește și, din nefericire, reușești să îi stresezi și pe cei din jur. Partenerul tău te acuză că devii pe zi ce trece o persoană tot mai toxică și te amenință cu despărțirea. A venit momentul să-ți setezi cu atenție prioritățile în viață!

Horoscop 15 mai 2023. Capricorn

Și în viața ta vor avea loc schimbări notabile, însă trebuie să știi că ți se va acorda liberul arbitru. Doar de tine va depinde dacă vei alege să ai un alt job, o altă relație și, de ce nu?, o altă casă. Nu e exclus să ți se propună să studiezi sau să lucrezi în străinătate, însă a doua șansă nu se va mai ivi curând.

Horoscop 15 mai 2023. Vărsător

Azi ai noroc la bani și n-ar strica, deși nu prea crezi în hazard, să-ți încerci norocul la loterie. Astrele te favorizează și pe plan sentimental și e foarte posibil ca azi să-ți vezi visul cu ochii – fie că visezi la un inel de logodnă, la un copil sau pur și simplu la un alt partener. Ai mai multă încredere în tine!

Horoscop 15 mai 2023. Pești

Deși ești de cursă lungă, cum se spune, asta mai mult din cauza comodității tale proverbiale, azi nu e exclus ca existența ta să fie zguduită din temelii. Cel mai probabil vei renunța la o relație amoroasă care nu duce nicăieri, dar nu e exclus să-ți dai demisia de la un job care te nemulțumește profund.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton