Horoscop 15 noiembrie 2022. Ce zodie se împacă cu persoana iubită

 Ifrim Georgiana
.

În timp ce unii nativi se împacă cu persoana iubită și au spirit de inițiativă, alții intră în conflicte și încheie unele capitole din viața lor. Scorpionii vizitează locuri noi. Iată ce au pregătit astrele pentru azi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 15 noiembrie 2022. Berbec

Berbecii se împacă cu persoana iubită. Își fac curaj să facă primul pas, iar rezultatul este peste așteptările lor. În a doua parte a zilei, acceptă o invitație și încep să se gândească la modul în care au început să fie percepuți de cei din jurul lor.

Horoscop 15 noiembrie 2022. Taur

Taurii intră în conflict astăzi, deoarece simt că sunt constrânși să accepte niște condiții peste limitele lor. În prima parte a zilei, se întâlnesc cu persoane destul de orgolioase, ceea ce le va strica dispoziția pentru restul zilei.

Horoscop 15 noiembrie 2022. Gemeni

Gemenii se resemnează cu trecutul și se simt pregătiți să se bucure de ceea ce le oferă viața. Deși primesc o lecție dură, rămân cu o lecție valoroasă, care se va dovedi extrem de utilă în viitor. Sfatul astrologilor este să petreacă mai mult timp cu persoanele dragi.

 Horoscop 15 noiembrie 2022. Rac

Racii vor avea parte de un eveniment important, motiv pentru care depun eforturi considerabile în acest sens. Își fac multe griji cu privire la rezultatul final, însă șansele de eșec sunt extrem de mici. Este bine să-și asculte intuiția și să ignore temporar sfaturile celorlalți.

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Citește și: George Clooney este un familist convins!Iată 15 adevăruri despre zodia Taur!

Citește și: Cea mai mare teamă a lui Ryan Gosling este să nu fie părăsit.Iată care sunt cele mai fricoase zodii!

Horoscop 15 noiembrie 2022. Leu

Leii își ascultă astăzi vocea interioară și își găsesc curajul să exprime ceea ce simt. Din acest motiv, relațiile cu ceilalți pot fi ușor tensionate. În a doua parte a zilei, au o discuție serioasă cu partenerul de viață, având unele probleme legate de încredere.

Horoscop 15 noiembrie 2022. Fecioară

Fecioarele au spirit de inițiativă. Vin cu propuneri atât la locul de muncă, cât și în grupul de prieteni, ceea ce îi face să fie o companie extrem de plăcută. Pe plan financiar, au parte de o surpriză, căci bugetul alocat pentru această lună crește semnificativ.

Horoscop 15 noiembrie 2022. Balanță

Balanțele au parte de schimbări radicale din toate punctele de vedere. Au impresia că totul se mișcă atât de repede, încât nu reușesc să proceseze nici suferința și nici bucuriile. În a doua parte a zilei, au parte de o întâlnire neplăcută.

Horoscop 15 noiembrie 2022. Scorpion

Scorpionii văd locuri noi și se distrează în compania unor prieteni vechi. În prima parte a zilei, se lovesc de tot felul de provocări, însă le depășesc cu brio. În a doua parte a zilei, trăiesc cu un sentiment de vinovăție, deoarece i-au greșit unei persoane dragi.

Horoscop 15 noiembrie 2022. Săgetător

Săgetătorii se implică în mai multe discuții astăzi, deoarece au nevoie să încheie unele capitole și să înceapă altele noi. Deși suferă din cauza propriilor decizii, sunt conștienți că pe termen lung lucrurile vor arăta complet diferit.

Horoscop 15 noiembrie 2022. Capricorn

Capricornii redescoperă persoanele din jurul lor. Văd calități pe care nu le-au observat până acum, ceea ce le confirmă că se află lângă persoanele potrivite.

Horoscop 15 noiembrie 2022. Vărsător

Vărsătorii căștigă bani azi și obțin încrederea unei persoane cu care colaborează pe plan profesional. Lucrurile par să stea din ce în ce mai bine în sfera banilor, lucru care nu este valabil și în sfera sentimentală.

Horoscop 15 noiembrie 2022. Pești

Peștii se simt nedreptățiți și fac tot posibilul să-și impună punctul de vedere. Realizează că orgoliul personal nu este mai important decât relațiile cu ceilalți, motiv pentru care găsesc rapid o cale de împăcare.

Sursa foto: Arhiva Viva!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton