Horoscop 15 octombrie 2023. Zodia care va primi o cerere în căsătorie

 Oana Pantazi
.

Horoscop 15 octombrie 2023. Cei mai mulți nativi vor avea un final de săptămână relaxant, însă a venit momentul să nu mai neglijeze starea de sănătate. Stresul, oboseala și imunitatea scăzută își vor spune cuvântul, mai ales că toamna începe să-și intre în drepturi. Pentru unii, în schimb, bat clopotele de nuntă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 15 octombrie 2023. Berbec

Ai parte de o zi relaxantă, cum n-ai mai avut de mult, alături de familie, iar asta deoarece vei reuși să-ți impui dorințele. Azi nimeni nu va mai munci în casă, treburile gospodărești vor fi date uitării și veți ieși împreună la o plimbare în aer liber, urmată de o masă copioasă la o terasă.

Horoscop 15 octombrie 2023. Taur

Te vei bucura de vizita unui prieten pe care nu l-ai mai văzut de mult, iar asta îți va ocupa ziua în mod plăcut. Spre seară însă, vei începe să te resimți din cauza unei răceli, poate complicată și de o sinuzită, și ar fi bine să începi să te tratezi imediat, mai ales dacă ai copii mici sau oameni în vârstă în preajmă.

Horoscop 15 octombrie 2023. Gemeni

Ți-ai făcut o mie de planuri pentru azi și, dat fiind că toate implică prieteni și persoane din familie, vei reuși să le duci la bun sfârșit. Ziua va fi obositoare, dar extrem de plăcută și plină de surprize. Atenție însă la excesele culinare, oricât de mult te-ar tenta! Riști să faci o criză de gastrită sau un puseu de colită ulcerativă…

Citește și: Cele mai manipulatoare zodii

Citește și: Ce pietre prețioase ți se potrivesc în funcție de zodie

Citește și: Cele mai reușite cupluri de zodii. Compatibilitate garantată

Citește și: Zodiile celor mai capricioase femei.Cum se comportă când sunt indispuse

Citește și: 5 zodii periculoase.Îți pot face foarte mult rău!

Horoscop 15 octombrie 2023. Rac

Cineva din trecutul tău va reapărea azi în viața ta și-ți va da lumea peste cap… și liniștea proaspăt dobândită. Înainte de a face un pas pe care ulterior îl vei regreta, gândește-te de ce v-ați despărțit inițial și cum este viața ta acum, fie că ai un partener nou de viață, fie că nu. Ești gata să renunți la independență?

Horoscop 15 octombrie 2023. Leu

Prietenii nu te vor lăsa să lenevești, așa cum și-ai dorit, dar în cele din urmă vei avea o zi minunată, așa că nu vei regreta. Mai mult, e posibil să cunoști pe cineva și viața ta amoroasă să se schimbe 100%. Astrele nu te favorizează azi pe plan financiar, așa că mare atenție la bani și în special la portofel!

Horoscop 15 octombrie 2023. Fecioară

Te simți ca o bombă cu ceas, fiindcă nu mai ai răbdare până la plecarea în concediu, iar azi va fi un fel de avanpremieră… Jumătatea ta te va surprinde cu o ieșire în natură care te va ajuta să te relaxezi pe deplin. Nu este exclus să ai aprte de surpriza vieții tale – o cerere în căsătorie, la care cei mai buni prieteni vor fi martori.

Horoscop 15 octombrie 2023. Balanță

Gândul că mâine trebuie să te duci din nou la job te descumpănește, iar stresul își va arăta colții în mod neașteptat – e posibil să manifești dureri de stomac, dar și de cap… Partenerul tău va reuși să te scoată din această stare și te vei simți bine spre seară, însă neapărat trebuie să cauți ajutor specializat!

Horoscop 15 octombrie 2023. Scorpion

Azi e posibil să nu poți scăpa de onorarea unor obligații familiale, așa că te vei distra, cel mai probabil, alături de unchi, mătuși și verișori la o nuntă, botez sau chiar aniversare. Cert e că vei primi o veste bună legată de o moștenire, așa că ziua nu va fi deloc pierdută, ci dimpotrivă, ieși în câștig.

Horoscop 15 octombrie 2023. Săgetător

În sfârșit, vei petrece ziua așa cum visezi de mult – în halat și pijama, mâncând junk food și uitându-te la comedii romantice. Vei reuși să-ți molipsești și partenerul, iar ziua asta petrecută în doi vă va aduce mult mai aproape unul de celălalt ca oricând, așa că vi decide să o reeditezi cît de curând.

Horoscop 15 octombrie 2023. Capricorn

Te va surprinde, azi, confesiunea unui prieten, care îțiva cam da viața peste cap, deoarece îl implică și pe partenerul tău de viață. Ar fi bine să-l confrunți, nu să iei de bun tot ce auzi… Este posibil ca acest cutremur produs în viața de cuplu să fie, în final, de bun augur – partenerul tău va face totul să nu t piardă!

Horoscop 15 octombrie 2023. Vărsător

Dacă vineri și sâmbătă te-ai distrat cât cuprinde, e posibil ca azi să începi ziua cu cataplasme și ceai fierbinte. Răceala nu te va ocoli, așa că trebuie să te tratezi temeinic. Îți va prinde bine să stai în casă, pntru că vi avea parte nu doar de odihnă, ci și de mult răsfăț din partea partenerului tău.

Horoscop 15 octombrie 2023. Pești

Ai foarte multe de recuperat la capitolul relație de cuplu și vei începe chiar de azi – o zi pe care i-o vei dedica în totalitate perechii tale. Veți ieși împreună în lume, singuri sau cu prietenii și vă veți distra așa cum n-ați mai făcut-o de la începuturile relației. Se poate spune că veți da chiar un binevenit restart.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton