Horoscop 15 septembrie 2023. Zodia care trece printr-o despărțire dureroasă

 Ifrim Georgiana
.

Se anunță o zi productivă și liniștită pentru majoritatea zodiilor. Gemenii au un randament crescut la locul de muncă, Balanțele aspiră să se reprofileze, în timp ce Peștii își dedică ziua iubirii. Iată ce au pregătit astrele pentru azi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Horoscop 15 septembrie 2023. Berbec

Se anunță o zi deosebit de aglomerată pentru Berbeci. Nativii au parte de un volum crescut de sarcini la locul de muncă și simt că ajung la epuizare. Încercați să îndepliniți sarcinile în ordinea priorității și să nu vă dați peste cap încercând să rezolvați totul în timp-record.

Horoscop 15 septembrie 2023. Taur

Pentru Tauri, ziua se anunță destul de încărcată din punct de vedere emoțional. Nativii au parte de conflicte la locul de muncă, dar și în sânul familiei. Nu vă simțiți în largul vostru și vă apasă unele probleme din trecut.

Horoscop 15 septembrie 2023. Gemeni

Gemenii au parte de o zi extrem de productivă la locul de muncă. Nativii au un randament crescut și obțin rezultate deosebite, iar feedback-ul din partea superiorilor nu întârzie să apară. În zilele următoare, starea de bine și energia se mențin la același nivel.

Horoscop 15 septembrie 2023. Rac

Racii au parte de o zi mai greu încercată din punct de vedere sentimental. Nativii trec printr-o despărțire dureroasă și nu le este ușor să gestioneze emoțiile care îi încearcă. Astrologii vă recomandă o perioadă de repaus, în care puteți să vă puneți gândurile în ordine.

Citește și: Alexandra Ivanov, tânăra însărcinată care a murit în chinuri la Maternitatea Botoșani, împlinea 26 de ani azi: 'Trebuia să sărbătorim frumos, dar ne-am adunat la mormântul ei…'

Citește și: „Nu m-am obișnuit cu ideea că tu nu mai ești. Mi-ai lăsat un gol în suflet”. Iubitul Alinei, tânăra ucisă de cea mai bună prietenă în Mangalia, a postat un mesaj cutremurător, la o lună de la moartea ei

Citește și: Cum arată Nicoleta Luciu la 43 de ani, după ce a slăbit 15 kilograme: „De nerecunoscut…” Fanii au fost surprinși de schimbarea ei radicală

Citește și: Simona Gherghe, mesaj impresionant de susținere pentru Simona Halep, după anunțul suspendării: „Pentru toate emoțiile pe care le-am trăit, alături de tine!”

Horoscop 15 septembrie 2023. Leu

Leii au parte de o zi mai lentă și simt că lucrurile nu decurg așa cum și-ar dori. Încă de la primele ore ale dimineții, planurile nativilor le sunt date peste cap, însă nu există mari motive de îngrijorare. În perioada următoare, totul va decurge în ritmul obișnuit.

Horoscop 15 septembrie 2023. Fecioară

Fecioarele au parte de surprize plăcute în sfera sentimentală. Nativii petrec momente de neuitat cu partenerul de cuplu, ba chiar pot primi o propunere de a duce relația la nivelul următor. Astrologii vă îndeamnă să vă urmați inima.

Horoscop 15 septembrie 2023. Balanță

Balanțele traversează o perioadă delicată din punct de vedere profesional. Nativii nu se simt împliniți la actualul loc de muncă și vor să se reprofileze. Astrologii vă îndeamnă să vă echipați cu răbdare, căci se anunță multe schimbări la orizont.

Horoscop 15 septembrie 2023. Scorpion

Scorpionii sunt într-o perioadă a schimbărilor și au obiective mărețe privind viitorul. Nativii aspiră la schimbarea locului de muncă și la îmbunătățirea relațiilor cu oamenii dragi. Ar fi bine să credeți mai mult în competențele personale și să nu vă temeți de provocări.

Horoscop 15 septembrie 2023. Săgetător

Pentru Săgetători, se anunță o zi liniștită și lipsită de conflicte. La locul de muncă, nativii își desfășoară activitatea în ritmul propriu și simt satisfacție datorită rezultatelor bune. Relația cu partenerul de cuplu suferă schimbări pozitive, în comparație cu săptămânile trecute.

Horoscop 15 septembrie 2023. Capricorn

Capricornii au parte de o zi productivă, fiind încărcați cu un nivel ridicat de energie. Nativii primesc complimente la locul de muncă și au șanse mari să se remarce și în cercul social. Depășiți unele temeri și bariere de comunicare.

Horoscop 15 septembrie 2023. Vărsător

Vărsătorii au parte de o zi cât se poate de bună. Nativii sunt favoriții astrelor și încheie ziua într-o notă extrem de optimistă. Feedback-ul pozitiv de la locul de muncă vă face să credeți mai mult în propriile aptitudini.

Horoscop 15 septembrie 2023. Pești

Peștii au parte de momente plăcute în compania partenerului de cuplu. Nativii își dedică această zi iubirii și au parte de surprize frumoase. Puteți observa schimbări majore în comportamentul persoanei iubite.

Sursa foto: Freepik

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton