Horoscop 16 aprilie 2023. Zodiile care fac pace cu cei dragi

 Ifrim Georgiana
.

Se anunță o zi lipsită de conflicte și liniștită pentru majoritatea nativilor. Taurii fac pace cu unele persoane din viața lor, Fecioarele debordează de încredere, iar Balanțele sunt lovite de săgeata lui Cupidon. Iată ce au pregătit astrele pentru azi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 16 aprilie 2023. Berbec

Berbecii traversează o zi plină de liniște și de voie bună. Nativii au ocazia să se reapropie de persoanele dragi din viața lor și să-și exteriorizeze sentimentele. Potrivit previziunilor astrale, următoarea perioadă se anunță lipsită de conflicte majore.

Horoscop 16 aprilie 2023. Taur

Este un moment oportun ca Taurii să facă pace cu unele persoane din viața lor. Nativii trebuie să scape de o povară emoțională și sunt încurajați de astrologi să fie deschiși în legătură cu emoțiile lor. Soluțiile ar putea să apară când se așteptă mai puțin.

Horoscop 16 aprilie 2023. Gemeni

Gemenii traversează o zi destul de încărcată. Nativii ar putea fi solicitați în mai multe locuri neodată și nu vor simți neapărat că se relaxează în zilele libere. Spre seară, aceștia ar putea avea parte de o discuție mai tensionată cu partenerul de cuplu.

Horoscop 16 aprilie 2023. Rac

Recii își petrec întreaga zi în compania partenerului de cuplu. Nativii simt nevoia să-și lase latura sentimentală la iveală, așa că ziua se anunță plină de gesturi romantice și tandrețe. Potrivit previziunilor astrale, este o perioadă oportună pentru a duce relația la nivelul următor.

Citește și: Victor Slav și iubita lui, Selina, s-au despărțit: „Nu ne-am certat, doar că punctele noastre de vedere…” / În ce relații sunt acum

Citește și: Anamaria Prodan i-a transmis un mesaj neașteptat lui Laurențiu Reghecampf, de ziua lui onomastică. Ce fotografie a postat impresara: „Să trăiți…'

Citește și: Cum arată Nelu Curcă din La Bloc, la 15 ani de când s-a retras din televiziune. De ce s-a mutat la mănăstire: „Am căzut într-un păcat greu, adulterul…”

Citește și: Monica Odagiu a accidentat mortal un pieton, în București. Actrița a izbucnit în plâns în fața mamei băiatului ucis: „Vă rog să mă iertați, nu am vrut'

Horoscop 16 aprilie 2023. Leu

Astăzi, Leii fac pace cu oamenii dragi din viața lor. Nativii lasă deoparte gândurile negative și trecutul și îi iartă pe cei care le-au greșit. Următoarea perioadă va fi una prielnică pentru comunicare și extinderea grupului social, potrivit previziunilor astrale.

Horoscop 16 aprilie 2023. Fecioară

Astăzi, Fecioarele debordează de încredere și energie. Când se așteptă mai puțin, nativii ar putea intra ăn atenția unei persoane specială. Se anunță mari schimbări în sfera sentimentală, dar și profesională.

Horoscop 16 aprilie 2023. Balanță

Dragostea plutește în aer pentru Balanțe. Nativii sunt puternic loviți de săgeata lui Cupidon și radiază de fericire. Urmează o perioadă încărcată de emoții, gesturi de afecțiune și momente de neuitat cu partenerul de cuplu.

Horoscop 16 aprilie 2023. Scorpion

Astăzi, Scorpionii ar putea oferi o a doua șansă, fie că este vorba despre un parteneriat sau o persoană din sândul familiei. Astrologii îi încurajează pe nativi să empatizeze mai mult cu cei din jurul lor și să renunțe la tendința de a controla orice.

Horoscop 16 aprilie 2023. Săgetător

Săgetorii traversează o zi mai încărcată emoțional. Nativii ar putea avea parte de unele întâlniri neașteptate și vor fi încercați de un sentiment puternic de fericire.

Horoscop 16 aprilie 2023. Capricorn

Astăzi, Capricornii sunt favorizați de astre pe toate planurile. Nativii stau departe de orice conflicte, își îmbunătățesc relația cu cei dragi și primesc vești bune din partea persoanei iubite.

Horoscop 16 aprilie 2023. Vărsător

Astăzi, Vărsătorii ar putea relua legătura cu o persoană din trecutul lor. Nativii ar putea fi încercați de un sentiment de nostalgie și vor simți nevoia să se conecteze cu cineva care a ocupat un loc important în viața lor.

Horoscop 16 aprilie 2023. Pești

Peștii traversează o zi cât se poate de liniștită, lipsită de conflicte. Nativii vor petrece majoritatea timpului în compania prietenilor și a familiei, lucru care le va permite să-și încarce bateriile la maxim.

Sursa foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton