Horoscop 16 august 2023. Zodiile care se resemnează cu trecutul și sunt pregătite pentru noi începuturi

 Ifrim Georgiana
.

Se anunță o zi a schimbărilor pentru majoritatea zodiilor. Taurii au parte de o zi încărcată, Leii se concentrează pe activitățile profesionale, iar Scorpionii au parte de probleme în cuplu. Iată ce au pregătit astrele pentru azi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 16 august 2023. Berbec

Se anunță o zi zbuciumată pentru Berbeci, potrivit previziunilor astrologice. Nativii nu se simt în largul lor și sunt sceptici la schimbările care se petrec în jur. Încercați să vă detașați de griji și să vă concentrați pe pe starea voastră de bine.

Horoscop 16 august 2023. Taur

Taurii au parte de o zi extrem de aglomerată. Nativii au amânat mai multe sarcini zile la rând, iar acum a venit momentul să recupereze. Rezolvați problemele în funcție de prioritate și încercați să nu intrați în panică.

Horoscop 16 august 2023. Gemeni

Gemenii traversează o zi cât se poate de conflictuală. Încă de la primele ore ale dimineții, nativii sunt irascibili și încearcă să-și impună punctul de vedere. Această atitudine îi poate afecta la locul de muncă și în relația cu partenerul de cuplu.

Horoscop 16 august 2023. Rac

Pentru Raci, această zi înseamnă resemnare. Nativii fac pace cu trecutul și sunt pregătiți pentru noi capitole în viața lor. Astrologii vă îndeamnă să vă deschideți spre noi oportunități și să priviți cu mai mult optimism viitorul.

Citește și: Dana Roba își acuză soacra că a încercat să-i influențeze fiicele împotriva ei, după ce a fost bătută cu bestialitate de soț: „M-a denigrat, mă face în toate felurile. Le-a spus fetelor că…'

Citește și: Cine este Bianca Giurcă de la Insula Iubirii, sezonul 7. E mai tânără cu 10 ani decât iubitul ei și îl cunoaște din adolescență

Citește și: Răzvan Miheț, fostul soț al Oanei Matache, iubește din nou! Afaceristul a avut, recent, și o relație cu Sore, iar acum a fost surprins în ipostaze tandre cu altă femeie

Citește și: Ce nume au ales Diana Enache și Ionuț Vîntu pentru fiica lor. Adrian Enache i-a dat de gol: „Este extrem de frumos și sfânt'

Horoscop 16 august 2023. Leu

Leii se concentrează pe activitățile din sfera profesională. Vizați o creștere salarială sau o avansare în funție, așa că trebuie să vă demonstrați potențialul maxim. Cu eforturi constante, reușiți să vă atingeți obiectivele, mai repede decât sperați.

Horoscop 16 august 2023. Fecioară

Se anunță o zi haotică pentru Fecioare. Nativii își încep ziua cu un nivel scăzut de energie și le este dificil să se concentreze pe activitățile programate pe parcursul zilei. Încercați să acordați mai multă atenție somnului și alimentației în următoarea perioadă.

Horoscop 16 august 2023. Balanță

Balanțele traversează o perioadă de schimbări. Nativii sunt compleșiți de modul în care decurge viața lor și speră să-și găsească liniștea cât de curând. Potrivit previziunilor astrologice, roadele muncii voastre vor fi răsplătite cu vârf și îndesat.

Horoscop 16 august 2023. Scorpion

Probleme în sfera sentimentală pentru Scorpioni. Unele discuții aprinse v-ar putea determina să vă priviți partenerul de cuplu cu alți ochi. Încercați să vorbiți deschis despre propriile frustrări și căutați întotdeauna calea de mijloc.

Horoscop 16 august 2023. Săgetător

Astăzi, Săgetătorii fac pace cu trecutul și sdevin împăcați cu modul în care decurge viața lor. Schimbările sunt pozitive în această perioadă și vă ajută să ieșiți din zona de confort. Nu aordați prea multă atenție comentariilor negative.

Horoscop 16 august 2023. Capricorn

Capricornii au parte de schimbări pozitive la locul de muncă. Eforturile nativilor sunt remarcate de superiori și aveți toate șansele să obțineți o mărire de salariu.

Horoscop 16 august 2023. Vărsător

Nimic nu decurge astăzi așa cum sperați. Concentrarea la locul de muncă este scăzută, iar în relația cu partenerul de cuplu se pot ivi discuții în contradictoriu sau gelozie. Astrologii vă îndeamnă să vă păstrați cumpătul și să abordați problemele cu tact.

Horoscop 16 august 2023. Pești

Se anunță o zi plină de tensiuni pentru Pești. La locul de muncă, puteți simți că nu sunteți îndeajuns de apreciat sau că eforturile voastre nu au efectul scontat. Discutați deschis cu superiorii și încercați să găsiți o soluție.

Sursa foto: Freepik

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton