Horoscop 16 decembrie 2023. Zodiile care suferă din dragoste și sunt trădate de prieteni

 Calin Maria Bianca
.

Horoscop 16 decembrie 2023. Zodiile care suferă din dragoste și sunt trădate de prieteni. Horoscopul zile de azi vine atât cu vești bune, cât și cu unele mai puțin plăcute pentru o parte dintre nativi. Totuși, optimismul trebuie să fie la cote maxime pentru fiecare zodie pentru a face față cu brio problemelor! Iată ce ți-au pregătit astrele!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 16 decembrie 2023. Berbec

Începi ziua cu stângul pentru că nimic nu merge conform planurilor tale. Perioada aceasta este una destul de aglomerată, astfel că începi să fii irascibil când vezi că lucrurile nu îți ies așa cum îți dorești.

Horoscop 16 decembrie 2023. Taur

Veselia și bucuria domină la tine în casă azi! Deși nu aveai vreun plan și credeai că ziua o să treacă într-un mod plictisitor, se pare că cei dragi ți-au pregătit o surpriză la care nici nu visai vreodată!

Horoscop 16 decembrie 2023. Gemeni

Gemenii trebuie să aibă grijă la stare de sănătate, mai ales după întâmplările din ultima vreme, care te-au tot pus pe gânduri. Nu trebuie să le ignori, ci din contră, să acționezi din timp pentru a putea trata eventualele probleme. Ai încredere mai multă în tine și în propriile forțe!

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Horoscop 16 decembrie 2023. Rac

Racii primesc o veste foarte tristă astăzi și are legătură chiar cu un prieten bun. Nu, nu pățește nimeni nimic, ci este vorba despre relația voastră de prietenie, care este la un pas de a se destrăma după ceea ce ai aflat.

Horoscop 16 decembrie 2023. Leu

Cu dragostea nu o duci foarte bine de ceva timp. Tot încerci, însă pare că încerci în zadar fiindcă eforturile nu ți sunt recunoscute de partea opusă. Ai o discuție aprinsă și ajungi să suferi, însă doar până când prinzi curaj și spui lucrurilor pe nume!

Horoscop 16 decembrie 2023. Fecioară

Atragi banii ca un magnet în această perioadă, asta după ore întregi de muncă, care te vor epuiza. Totuși, deși ajungi să tragi de tine, nu te oprești până când nu ajunge la target-ul pe care ți l-ai impus. Pe plan amoros totul merge la superlativ!

Citește și: Ana-Maria Barnoschi se pregătește de nuntă! Vedeta Kanal D a fost cerută de soție în Grecia: „Nu mă așteptam deloc, mai ales că ne și ciondănisem înainte”

Citește și: Teo Trandafir revine în fața camerelor, după plecarea de la Kanal D: „Lucrurile bune se întâmplă la vremea lor'. Mircea Badea este primul invitat din noul ei proiect

Horoscop 16 decembrie 2023. Balanță

Ai traversat o perioadă destul de aglomerată și încărcată în ultima vreme, astfel că tot ceea ce îți dorești acum este să te bucuri de liniște. Din fericire, visul ți se împlinește, însă ai parte de liniște sufletească, fiindcă-i vezi pe toți cei dragi aproape de tine.

Horoscop 16 decembrie 2023. Scorpion

Azi nimic nu-ți poate strica vibe-ul pozitiv! Te trezești într-o formă foarte bună și cu zâmbetul pe buze încă de la primele ore ale dimineții. După mult timp te întâlnești cu persoanele dragi sufletului tău, alături de care te simți bine și timpul trece mai repede decât vă așteptați!

Horoscop 16 decembrie 2023. Săgetător

Aștepți cu nerăbdare vacanța de Crăciun! Te simți epuizat și consideri că oboseala și grijile nu-ți mai dau voie să te concentrezi și să termini ceea ce ai de făcut. Este momentul să te aduni și să ai încredere în propriile forțe!

Horoscop 16 decembrie 2023. Capricorn

În această perioadă, Capricornii simt o creștere a energiei și sunt înclinați să înceapă proiecte noi. Este timpul potrivit să-ți faci planuri noi de viitor, atât din punct de vedere profesional, cât și personal.

Horoscop 16 decembrie 2023. Vărsător

Vărsătorii nu sunt în cea mai bună formă a lor. Te simți inferior celor din jur, tinzi să fii mereu contra a tot ceea ce se întâmplă în jurul tău și să bârfești pe toată lumea, ceea ce te încarcă de ură și negativitate. Schimbă-ți modul de gândire pentru a fi mai bine cu propria persoană și totodată cu cei apropiați.

Horoscop 16 decembrie 2023. Pești

Inima îți este plină de bucurie când casa se umple cu toți cei dragi din familia ta. Ai așteptat mult acest moment magic, astfel că n-ai cum să nu-ți manifești fericirea pe care o simți în fața tuturor. Totul merge la superlativ pentru tine azi și ai șanse să câștigi sume mari de bani.

Sursă foto: Freepics

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton