Horoscop 16 iulie 2024. Aventuri romantice și trădări în dragoste pentru mai multe zodii

 Oana Pantazi
.

Horoscop 16 iulie 2024. Dacă planul profesional va fi, în general, bine aspectat, în plan sentimental apar furtuni, iscate de multe ori din nimic, care vor duce, pentru anumiți nativi, chiar la despărțire.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Horoscop 16 iulie 2024. Berbec

Vei avea parte de o zi plină la job, însă nici pe departe la fel de complicată ca situația de acasă. Partenerul tău va readuce în discuție un punct nevralgic mai vechi, pe care tu-l credeai uitat și iertat, iar de aici va porni o adevărată luptă de orgolii, unde gelozia își va arăta colții.

Horoscop 16 iulie 2024. Taur

Chiar dacă săptămâna abia a început, tu ești deja cu cererea de concediu pe masă, fiindcă nu-ți mai suporți colegii și nici superiorii. În compensație, astrele te favorizează pe plan sentimental, iar în viața ta poate apărea cineva interesant chiar dacă te afli deja într-o relație.

Horoscop 16 iulie 2024. Gemeni

Căldura excesivă scoate tot ce-i mai rău din tine, așa că sunt mari șanse să te cerți cu colegii, deși asta nu-ți stă în fire… Ar fi bine ca acasă să nu aplici aceeași metodă pentru a te destresa, deoarece s-ar putea ca tu și partenerul să vă aruncați cuvinte pe care apoi le veți regreta amarnic…

Citește și: Cele mai manipulatoare zodii

Citește și: Ce pietre prețioase ți se potrivesc în funcție de zodie

Citește și: Cele mai reușite cupluri de zodii. Compatibilitate garantată

Citește și: Zodiile celor mai capricioase femei.Cum se comportă când sunt indispuse

Citește și: 5 zodii periculoase.Îți pot face foarte mult rău!

Horoscop 16 iulie 2024. Rac

Superiorii te vor lăuda azi și nu e exclus să primești un bonus sau chiar o mărire de salariu. Schimbarea ta de dispoziție nu va rămâne neremarcată și s-ar putea să te trezești cu avansuri din partea cuiva de sex opus din anturajul profesional. Se naște o idilă la serviciu…

Horoscop 16 iulie 2024. Leu

Jobul îți dă viața peste cap, fiindcă nu mai ai timp de nimic, iar viața personală trenează de prea multă vreme. Partenerul de viață s-ar putea să te întâmpine cu reproșuri și nu te vei abține să-ți verși și tu sacul de nemulțumiri. Spre uimirea ta, familia ta îi va ține partea…

Horoscop 16 iulie 2024. Fecioară

Îți merge bine pe toate planurile, până și banii restanți încep să-ți intre în cont, însă astrele tot te vor supune la o provocare – s-ar putea ca viața ta sentimentală să se complice după ce își va face apariția cineva care te-a tulburat mult în trecut, dar de care nu te-ai vindecat complet.

Horoscop 16 iulie 2024. Balanță

Azi, vei afla cu totul întâmplător o bârfă despre partenerul tău de viață pe care în fața anturajului o vei respinge cu tărie, însă doar până acasă… când va începe „ancheta”. Te vei simți trădată și mințită, dar ar fi bine să nu-l iei pe NU în brațe și să-ți lași jumătatea să-și spună partea de adevăr.

Horoscop 16 iulie 2024. Scorpion

Ai extrem de mult de lucru, fiind perioadă de concedii, dar cum nu are cine să te controleze, azi vei trage chiulul, indiferent de consecințe. Latura materială e mai bine aspectată ca de obicei, așa că azi te vei răsfăța și cu o sesiune de shopping prin mall, la răcoare. Ai însă grijă la cheltuieli!

Horoscop 16 iulie 2024. Săgetător

Răbdarea nu e punctul tău forte în aceste zile, iar azi o să iei foc de-a binelea din cauza partenerului tău de viață, cu care nu prea mai ești pe aceeași lungime de undă. Cearta ar putea apărea din nimic, dar cum ai o imaginație inepuizabilă s-ar putea să-i pui în cârcă toate relele din lume.

Horoscop 16 iulie 2024. Capricorn

Ai planuri mari de vacanță, însă e posibil ca azi să primești o veste din partea partenerului de viață care te va cam bulversa. Dacă a luat deja bilete din dorința de a-ți face o surpriză, iar ție nu-ți convine destinația, n-ar fi rău ca măcar de data asta să faci o concesie… dacă vrei să nu plece cu altcineva!

Horoscop 16 iulie 2024. Vărsător

Nu prea ai chef de muncă azi, căldura te face să visezi doar la mare, așa că s-ar putea să gafezi serios. Atenție mare, mai ales dacă lucrezi cu cifre, fiindcă ai putea să plătești din buzunar în ziua de salariu! În compensație, îți merge foarte bine în dragoste, așa că vei uita repede orice neplăcere.

Horoscop 16 iulie 2024. Pești

Canicula de afară te înnebunește literalmente și tot ce-ți dorești e să fii la tine acasă, la răcoare… dacă tot nu poți pleca acum la mare. Așteptarea se va termina mai repede decât crezi însă, pentru că exact când nu te aștepți vei primi o invitație pe litoral din partea cuiva imposibil de refuzat.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton