Horoscop 17 aprilie 2023. Balanțele și Capricornii trebuie să aibă grijă la vicii

 Radulescu Ruxandra
.

Horoscop 17 aprilie 2023. Nativii zodiilor vor avea nevoie de mai multă atenție și blîndețe din partea celor din jur, acest aspect datorându-se faptului că Venus, Planeta Iubirii, tranzitează, și astfel devenim ceva mai sensibili și ne dorim ca cei din jur să fie empatici la nevoile noastre. Leii și Fecioarele beneficiază de un avânt pozitiv în ceea ce privește planurile personale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 17 aprilie 2023. Berbec

Cereți să fiți ascultați astăzi și vreți ca cei apropiați să acorde atenție sfaturilor dumneavostră. E posibil ca prietenii, membrii familiei și colegii să conștientizeze importanța vorbelor tale și felul în care i-ar putea ajuta. Dacă nu, ei bine, este pierderea lor.

Horoscop 17 aprilie 2023. Taur

Uneori îți este greu să fii sincer în ceea ce privește sentimentele tale, dar astăzi poți și trebuie să spui celor din jurul tău cât de mult îți pasă. Planetele avertizează că cei dragi ar putea interpreta cu ușurință tăcerea ta într-un mod greșit.

Horoscop 17 aprilie 2023. Gemeni

Acesta este un moment foarte bun să fii tu însuți. Configurația cosmică actuală îți oferă încrederea de a-ți asuma câteva riscuri și de a le arăta celor care se îndoiesc de abilitățile tale că ești cu adevărat o forță de care trebuie să țină cont.

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Citește și: Zodii incompatibile.Zodiile care nu trebuie să formeze un cuplu

Citește și: 5 zodii care se îndrăgostesc repede.Iubăreții horoscopului

Horoscop 17 aprilie 2023. Rac

Un prieten sau o persoană iubită va avea nevoie de un umăr pe care să plângă astăzi, iar tu vei fi acolo pentru ei. Când în sfârșit le va mai trece din supărare, oferă-le câteva sfaturi practice cu privire la problemele lor.

Horoscop 17 aprilie 2023. Leu

S-ar putea să vă simțiți destul de încrezători în acest moment, dar aveți grijă să nu pierdeți din ochi scopul pentru care luptați și să nu faceți o greșeală prostească. Soarele din zodia ta opusă înseamnă că sigur va fi cineva care va încerca să profite de eroarea ta.

Horoscop 17 aprilie 2023. Fecioară

Este posibil ca ego-ul tău să fi suferit în ultimele săptămâni, dar nu este mare lucru. Din fericire, puține lucruri te pot doborî, așa că ridică-te și revino în luptă. Învață din acele eșecuri și transformă-le în succese.

Horoscop 17 aprilie 2023. Balanță

Pari să fii într-una dintre dispozițiile tale mai iertătoare, dar nu trebuie să lași oamenii, chiar și familia și prietenii, să scape cu lucruri care sunt în mod clar greșite. Dacă o faci, ar putea cauza probleme mai târziu, când sunt în joc chestiuni mai serioase.

Horoscop 17 aprilie 2023. Scorpion

Ai tendința de a fi o persoană greu de convins și care oscilează în privința sentimentelor, dar dacă vă place cu adevărat de cineva, atunci trebuie să vă exprimați clar și răspicat. Socializează și păstrează simțul rațiunii.

Horoscop 17 aprilie 2023. Săgetător

Ați putea avea nevoie să vă găsiți un spațiu liniștit, departe de tot zgomotul și haosul și să vă adunați gândurile. Simțul rațiunii este foarte solicitat și încerci să faci față mai multor schimbări ce au avut loc în ultima săptămână.

Horoscop 17 aprilie 2023. Capricorn

Venus din zodia ta opusă a scos în evidență latura blândă a personalității tale, dar pe măsură ce planeta armoniei se mută din casa zodiei tale, ai putea reveni cu ușurință la vechile tale obiceiuri capricioase.

Horoscop 17 aprilie 2023. Vărsător

Venus din zodia ta opusă a scos în evidență latura moale a naturii tale recent, dar pe măsură ce planeta armoniei își schimbă semnele mâine, ai putea reveni cu ușurință la vechile tale moduri capricioase. Incearca sa nu. Cei dragi le place mai degrabă noului tu.

Horoscop 17 aprilie 2023. Pești

Pari puțin tensionat în acest moment, ceea ce poate avea legătură cu prezența lui Marte în semnul tău opus. Dacă descoperi că lucrurile mărunte te deranjează astăzi, evită să-ți asumi multe responsabilități dintr-o dată.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton