Horoscop 17 aprilie 2024. Zi plină de ghinion pentru două zodii

 Calin Maria Bianca
.

Horoscop 17 aprilie 2024. Zi plină de ghinion pentru două zodii, însă astrele nu aduc doar vești neplăcute, ci și multe noutăți, surprize și lucruri bune. Iată cine este cea mai norocoasă zodie de azi, dar și cum arată horoscopul zilei pentru fiecare nativ în parte.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 17 aprilie 2024. Berbec

Ai grijă la deciziile pe care le iei azi fiindcă te pot afecta pe termen lung. Oricât de bună îți pare o idee, ai grijă să te sfătuiești și cu cei din jur, fiindcă poți da greș. De asemenea, nu uita să ceri sfaturi de la cei în măsură, privind domeniul în care vrei să faci schimbări.

Horoscop 17 aprilie 2024. Taur

Starea de sănătate nu este una foarte bună de ceva timp. Deși spui mereu că este din cauza stresului și a oboselii, cel mai bine este să mergi și să faci un control de rutină pentru a te asigura că totul decurge conform planurilor.

Horoscop 17 aprilie 2024. Gemeni

Gemenii traversează o zi cu mari oportunități în carieră. Previziunile astrale arată că sunt șanse mari să obțineți un nou post sau o mărire salarială, ca urmare a eforturilor depuse în ultimele luni.

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Horoscop 17 aprilie 2024. Rac

Ghinionul pare că îți tot bate la ușă. Întâmpini dificultăți pe plan personal, mai ales amoros. Lucrurile nu sunt deloc așa cum îți imaginai și realizeze că cei din jurul tău aveau dreptate atunci când ți-au dat sfaturi.

Horoscop 17 aprilie 2024. Leu

Azi ești irascibil și tinzi să îți descarci furia pe toți cei dragi ție, ceea ce nu este deloc o idee bună. Te-ai închis în tine în ultima vreme, iar problemele adunate nu-ți mai dau deloc pace și liniște.

Horoscop 17 aprilie 2024. Fecioară

Atragi banii ca u magnet. Ai mare noroc pe plan financiar și cel mai mare vis al tău este tot mai aproape să devină realitate. Muncești mult pentru ceea ce îți dorești, așa că a sosit momentul să îți culegi roadele.

Citește și: Deea Maxer recunoaște că a decis să divorțeze de Dinu Maxer la sfatul fiului lor: „A ajuns el singur la concluzia că așa e mai bine. Dacă copilul meu…” / De ce a rămas Andreas cu tatăl lui

Citește și: Cristina Cioran susține că Alex Dobrescu ar fi fost arestat, în trecut, pentru trafic internațional de droguri. Cererea de prelungire a ordinului de protecție i-a fost respinsă: „Lipseau probele din dosar. M-a amenințat, picioare în spate. Am fost anul trecut la spital'

Horoscop 17 aprilie 2024. Balanță

Azi ai o zi plină. Vrei să pui totul al punct și să profiți de ziua liberă pentru a face tot ceea ce ți-ai propus. Într-adevăr, te suprasoliciți, însă totodată ai grijă și să te relaxezi. Ai un vibe pozitiv încă de dimineață și nimeni nu-ți poate strica tonusul.

Horoscop 17 aprilie 2024. Scorpion

Ești norocosul zodiacului! Totul merge bine pentru tine, indiferent că vorbim despre locul de muncă sau despre viața privată. Lucrurile s-au așezat după o perioadă mai incertă, așa că acum te bucuri de tot ceea ce trăiești la cote maxime.

Horoscop 17 aprilie 2024. Săgetător

Ești angrenat în conflicte la locul de muncă. Nu îți convine ce se întâmplă și cum ești tratată, așa că pui piciorul în prag, cu riscul de a provoca un scandal neașteptat. Totuși, păstrează-ți calmul și încearcă să rezolvi lucrurile pe altă cale.

Horoscop 17 aprilie 2024. Capricorn

Capricornii nu o duc deloc bine pe plan profesional azi. Încă de la primele ore ale dimineții planurile îți sunt date peste cap. Din nefericire, nici pe plan personal nu stai foarte bine și ai parte de o zi ghinionistă.

Horoscop 17 aprilie 2024. Vărsător

Se ivesc conflicte în familie azi. Nu traversezi cea mai bună zi și nici nu ești în formă așa cum te așteptai. Ești copleșită de probleme și ai stare de irascibilitate, care te face să-ți descarci nervii pe persoanele dragi.

Horoscop 17 aprilie 2024. Pești

Azi ai o zi productivă și te bucuri de alegerile pe care le-ai făcut în urmă cu mai mult timp. Poți spune că deja te bucuri de succes și de aprecierea celor din jur. Și pe plan amoros totul este la superlativ azi, după o perioadă mai tensionată.

Sursă foto: Freepics

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton