Horoscop 17 februarie 2023. Ce zodii trebuie să fie atente

 Calin Maria Bianca
.

Horoscop 17 februarie 2023. Scorpionii au parte de vești bune azi, chiar pe final de săptămână. Este vineri, astfel că zâmbetele trebuie să fie accesoriul oricărui nativ. Astăzi, potrivit astrologilor, este motiv de bucurie și sărbătoare pentru unele zodii, însă în același timp, altele nu o duc chiar atât de bine. Iată ce se întâmplă cu fiecare zodie în parte, de fapt!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 17 februrarie. Berbec

Azi nativii berbeci sunt destul de melancolici. Încă de la primele ore ale dimineții au o stare tristă și gânditoare, astfel că cei din jur îi vor observa foarte repede că nu sunt bine. Gândurile zboară în mii de direcții pentru ei.

Horoscop 17 februrarie. Taur

Taurii sunt plini de energie azi și molipsesc pe toată lumea cu starea lor de bine. Este vineri și nimeni și nimic nu le poate lua zâmbetul de pe buze. Mai mult decât atât, pe seară au parte de o vizită plăcută din partea cuiva drag, de care le-a fost dor.

Horoscop 17 februrarie. Gemeni

Gemenii au parte de câștiguri financiar astăzi. Fie că este vorba despre un joc de noroc, o moștenire, sau chiar o avansare la locul de muncă, cert este că au o zi productivă și se îndreaptă spre weekend cu moralul sus!

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Horoscop 17 februrarie. Rac

Racii sunt lipsiți de energie astăzi. Zilele ce au trecut au fost destul de încărcate pentru ei, așa că așteaptă cu nerăbdare momentul în care termină munca și poate să se odihnească. Astrolgii le recomandă însă să își păstreze calmul.

Horoscop 17 februrarie. Leu

Leii se bucură de o zi alături de cei dragi. Fie este vorba despre o vacanță scurtă, o ieșire cu prietenii sau o vizită a apropiaților, cert este că vor petrece această zi în jurul unor companii frumoase.

Horoscop 17 februrarie. Fecioară

Fecioara respiră în sfârșit ușurată. A avut parte de mai multe momente tensionate, atât în relația cu familia, cât și în relația de cuplu, astfel că acum totul se îndreaptă spre bine. De asemenea, este posibil să audă de câștiguri pe plan financiar.

Citește și: Cristina Spătar a primit un cadou de 300.000 de euro de la soțul milionar, Vicențiu Mocanu: 'Sunt fericită, sunt binecuvântată'

Citește și: Survivor România 2023. Patru noi concurenți au intrat în competiție

Horoscop 17 februrarie. Balanță

Nativii Balanță își îndeplinesc astăzi una dintre cele mai mari dorințe. Azi este doar despre ei și nimic nu le poate sta în cale în a-și vedea visul devenit realitate. Totuși, astrologii le recomandă să gestioneze cu atenție banii.

Horoscop 17 februrarie. Scorpion

Astrele pare că s-au aliniat pentru Scorpioni. Azi, sunt extrem de fericiți și totul le merge bine încă de la primele ore ale dimineții. Mai mult decât atât, au parte de o surpriză frumoasă din partea persoanei iubite sau a unui apropiat.

Horoscop 17 februrarie. Săgetător

Săgetătorii nu o duc deloc bine pe plan sentimental. Deși este luna iubirii, se pare că la ei lucrurile nu merg deloc bine. Au parte de o mare dezamăgire din punct de vedere amoros. Poate fi vorba despre o minciună sau chiar infidelitate.

Horoscop 17 februrarie. Capricorn

Capricornii trebuie să aibă mare grijă la problemele de sănătate. Nu o duc deloc bine din punct de vedere medical, astfel că de data aceasta au nevoie de un contrl de rutină cât și prescripții medicale avizate.

Horoscop 17 februrarie. Vărăstor

Vărsătorii nu pot uita o persoană din trecut! Deși pozează în familia perfectă, gândul său este în continuare la cineva din trecut, astfel că vor apărea probleme în relația de cuplu.

Horoscop 17 februrarie. Pești

Peștii sunt relaxați și fericiți azi. Le merge bine la locul de muncă, cât și acasă, unde sunt așteptați într-o atmosferă plăcută. Profită de faptul că este vineri seară și îndrăznesc să petreacă timp de calitate alături de partenerii de viață.

Sursă foto: Pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton