Horoscop 17 iulie 2023. Fecioarele se despart, iar Balanțele au probleme la locul de muncă

 Ifrim Georgiana
.

Se anunță un început de săptămână liniștit pentru majoritatea zodiilor. Gemenii își impun punctul de vedere la locul de muncă, Leii intră în posesia unei sume consistente de bani, iar Balanțele au probleme în sfera profesională. Iată ce au pregătit astrele pentru azi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 17 iulie 2023. Berbec

Berbecii încep săptămâna cu un nivel scăzut de energie. Nativii au un randamnet scăzut la locul de muncă și ar putea resimți oboseala acumulată în zilele libere. Astrologii vă sfătuiesc să schimbați rutina și să puneți mai mult accent pe odihnă și relaxare.

Horoscop 17 iulie 2023. Taur

Taurii încep săptămâna cu vești bune în sfera profesională. Nativii primesc feedback pozitiv pentru efortul depus în ultimele luni, iar o mărire de salariu se întrevede la orizont. Bucurați-vă de roadele muncii voastre și sărbătoriți reușitele.

Horoscop 17 iulie 2023. Gemeni

Gemenii au parte de un început de săptămână liniștit, fără prea multe probleme. În sfera sentimentală, se pot isca unele tensiuni, însă puteți aplana eventualele conflicte cu ușurință. Încercați să vă impuneți punctul de vedere la locul de muncă și să vă cereți drepturile. Discuțiile sunt productive și de bun augur.

Horoscop 17 iulie 2023. Rac

Probleme în sfera sentimentală pentru Raci. S-ar putea să simțiți dezamăgire și tristețe în relația cu partanerul de cuplu. Astrologii vă sfătuiesc să luați o pauză și să reflectați asupra viitorului relației. Schimbările sunt benefice în următoarea perioadă.

Citește și: Oana Zăvoranu a scăpat temporar de executarea silită în scandalul de șantaj: 'Am învins după mult timp. Începe să vină și soarele pe strada mea'

Citește și: Dosare penale în cazul azilului groazei din Tunari. Proprietarii, artiștii Romeo și Julia Saleno, erau acuzați că îi sedează și înfometează pe bătrâni încă de acum 10 ani

Citește și: Cătălin Botezatu a ajuns, din nou, pe masa de operație. Doctorii i-au schimbat stentul la inimă, montat acum 6 ani: „Sunt monitorizat de 14-20 medici…'

Citește și: Câți bani câștigă pe lună Bianca Giurcă, concurentă la Insula Iubirii, sezonul 7: „Nu am nevoie de un bărbat să mă întrețină”

Horoscop 17 iulie 2023. Leu

Leii încep săptămâna cu vești bune în sfera financiară. Când vă așteptați mai puțin, puteți intra în posesia unei sume considerabile de bani. Poate fi vorba despre o investiție făcută în urmă cu mai multă vreme.

Horoscop 17 iulie 2023. Fecioară

Fecioarele trec printr-o decepție amoroasă. La început de săptămână, nativii pun capăt unei relații de lungă durată. Astrologii vă sfătuiesc să petreceți următoarea perioadă în compania celor dragi și să nu vă izolați.

Horoscop 17 iulie 2023. Balanță

Balanțele încep săptămâna cât se poate de anevoios. Randamanetul al locul de muncă scade considerabil și nu vă puteți concentra asupra activităților. Astrologii vă recomandă să planificați un concediu în următoarea perioadă.

Horoscop 17 iulie 2023. Scorpion

Scorpionii fac progrese semnificative în sfera profesională. S-ar putea să ajungeți mai aproape de poziția la care visați, dacă vă lăsați ghidat de idealuri îndrăznețe. Banii vin când vă așteptați mai puțin, așa că astrologii vă îndeamnă să vă concentrați pe îmbunătățirea aptitudinilor, deocamdată.

Horoscop 17 iulie 2023. Săgetător

Mari conflicte pentru Săgetători în această zi. Nativii au parte de tensiuni în relația cu partenerul de cuplu, iar reproșurile sunt la ordinea zilei. Nici în relația cu superiorii lucrurile nu stau mai bine, însă încercați să vă păstrați cumpătul.

Horoscop 17 iulie 2023. Capricorn

Capricornii au parte de momente de neuitat cu partenerul de cuplu. După o perioadă în care v-ați dedicat mai mult carierei, a venit moemntul să vă lasți cuprins de fiorii iubirii. Lăsați rațiunea deoparte și faceți ce vă spune inima.

Horoscop 17 iulie 2023. Vărsător

Astăzi, Vărsătorii petrec clipe frumoase cu prietenii și persoanele dragi din viața lor. Este o perioadă de relaxare, în care stresul și munca nu fac parte din viața voastră.

Horoscop 17 iulie 2023. Pești

Mari conflicte pentru Pești în sfera profesională. Este posibil să simțiți că volumul de muncă pe care îl depuneți nu se reflectă în salariu. Astrologii vă îndeamnă să vă cereți drepturile și să nu vă lăsați intimidat de superiori.

Sursa foto: Freepik

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton