Horoscop 17 mai 2024. Dileme în dragoste pentru trei zodii

 Ifrim Georgiana
.

Ziua se anunță cu dileme în dragoste pentru mai mulți nativi ai zodiacului. Gemenii au satisfacții profesionale, Fecioarele intră în conflict cu partenerul de cuplu, iar Capricornii trebuie să renunțe la unele promisiuni. Iată ce au pregătit astrele!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

 Horoscop 17 mai 2024. Berbec

Se anunță o zi cu turbulențe în dragoste pentru Berbeci. Puteți primi reproșuri din partea jumătății și se cer schimbări radicale. Cel mai bine este să comunicați deschis despre așteptările pe care le aveți.

Horoscop 17 mai 2024. Taur

Taurii traversează o zi destul de complicată. Vă așteaptă un volum crescut de sarcini la muncă și relațiile cu colegii par din ce în ce mai ostile. N-ar fi rău să evaluați oportunitățile ce vă ies în cale.

Horoscop 17 mai 2024. Gemeni

Ziua se anunță cât se poate de reușită pentru Gemeni. Aveți multe satisfacții cu privire la proiectele desfășurate în această perioadă. Nici în dragoste nu pare să vă meargă rău, însă puteți condimenta puțin relația.

Horoscop 17 mai 2024. Rac

Racii traversează o zi cu mari dileme în dragoste. Puteți simți că relația a ajuns la un punct de cotitură și e nevoie să luați o decizie în acest sens. Astrologii vă îndeamnă să fiți pragmatic și să nu vă lăsați manipulat emoțional.

Citește și: Crima din Crângași. Un bărbat de 47 de ani a fost omorât în bătaie, pe stradă, de doi adolescenți. De la ce a pornit conflictul

Citește și: Monica Tatoiu a descoperit că are un frate secret în Canada: „Ne-am găsit și vine la București. Când am fost în America am aflat…” / Mai are și o soră în Cehia

Citește și: Jolt Kerestely a împlinit 90 de ani! Cum a fost sărbătorit de artiști și ce cadou a primit de la Adrian Daminescu: 'Stând acolo și ascultându-i pe colegii mei, cu atâtea anecdote despre Joly…'/ EXCLUSIV

Citește și: Anamaria Prodan, după ce Laurențiu Reghecampf a acuzat-o că i-a făcut cadouri lui Dan Alexa: „Dacă are nevoie de bani, îl rog și pe Ronald să-l ajute'/ Antrenorul neagă că a fost chemat ca martor în procesul lor de divorț

Horoscop 17 mai 2024. Leu

Laii traversează o zi cu mari reușite în sfera profesională. Cariera pare să înflorească și sunteți recompensat pe măsură. Alte vești bune puteți primi în cursul weekendului.

Horoscop 17 mai 2024. Fecioară

Fecioarele au parte de o zi destul de tensionată. Vă displace atmosfera la muncă, dar nici acasă lucrurile nu stau prea bine. Sunt șanse mari să intrați în conflict cu partenerul de cuplu. O vacanță n-ar strica în această perioadă.

Horoscop 17 mai 2024. Balanță

Balanțele au parte de o zi cât se poate de solicitantă. Pare că nu mai țineți ritmul cu sarcinile pe care trebuie să le îndepliniți. Încercați să vă relaxați în weekend și să acordați mai multă importanță pasiunilor.

Horoscop 17 mai 2024. Scorpion

Ziua decurge excelent pentru Scorpioni. Vă afirmați la locul de muncă, iar rezultatele vorbesc de la sine. Sunteți tot mai aproape de a înregistra un salt important în carieră, însă e recomandat să nu neglijați viața de familie.

Horoscop 17 mai 2024. Săgetător

Săgetătorii traversează o zi destul de tensionată. Vă simțiți apatic încă de dimineață, iar asta vă afectează și rezultatele la locul de muncă. Puteți simți nevoia să vă distanțați puțin de partenerul de cuplu.

Horoscop 17 mai 2024. Capricorn

Ziua se anunță cât se poate de aglomerată pentru Capricorni. Aveți multe planuri în desfășurare și nu vreți să-i dezamăgiți de cei din jur. S-ar putea să fiți nevoit să renunțați la unele promisiuni, din lipsă de timp.

Horoscop 17 mai 2024. Vărsător

Pentru Vărsători, ziua se anunță cât se poate de senină, mai ales în dragoste. Puteți observa schimbări pozitive în atitudinea partenerului de cuplu și vi se propune să plecați în vacanță.

Horoscop 17 mai 2024. Pești

Peștii traversează o perioadă mai dificilă din punct de vedere profesional. Nu vă mai satisface actualul job și sunteți în căutarea unor noi oportunități. Bine ar fi să fiți mai încrezător și să nu vă temeți de schimbare.

Sursa foto: Pexels

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton