Horoscop 17 octombrie 2023. Infidelitatea și gelozia zdruncină relațiile a două zodii

 Ifrim Georgiana
.

Se anunță o zi greu încercată pentru unii nativi ai zodiacului. În timp ce unii sunt apatici la locul de muncă, alții au parte de infidelitate și gelozie în relația cu partenerul de cuplu. Iată ce au pregătit astrele pentru azi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 17 octombrie 2023. Berbec

Se anunță o zi cât se poate de încărcată pentru Berbeci. Mai multe sarcini lăsate pe pauză trebuie rezolvate urgent, iar timpul nu este de partea nativilor. Încercați să prioritizați responsabilitățile și cereți ajutorul celor dispuși să intervină.

Horoscop 17 octombrie 2023. Taur

Taurii au parte de o zi extrem de productivă din punct de vedere profesional. Nativii au un nivel ridicat de energie și se remarcă prin rezultate deosebite, iar feedbcak-ul superiorilor nu întârzie să apară. Încercați să nu neglijați viața de cuplu, căci se pot ivi mari conflicte.

Horoscop 17 octombrie 2023. Gemeni

Astăzi, Gemenii sunt cu moralul la pământ. Încă de la primele ore ale dimineții, nativii primesc o veste care le dă toate planurile peste cap. Încercați să vă adunați, căci vă așteaptă o listă lungă de sarcini și momente neprevăzute pe parcursul zilei.

Horoscop 17 octombrie 2023. Rac

Racii sunt favoriții astrelor în această zi. Nativii au o dispoziție foarte bună și asta se reflectă la locul de muncă, în familie sau diferite contexte sociale. Încercați să vă deschideți mai mult în zona sentimentală, căci există mari șanse să vă întâlniți jumătatea perfectă.

Citește și: „Nu-i venea să creadă'. Ce propunere i-a făcut Mr. Pink lui Irinel Columbeanu, după ce s-a mutat la azil

Citește și: „Am internat-o la urgență, am implorat în lacrimi, am inima ruptă în bucăți”. Lili Sandu, copleșită de durere, după ce mama ei a paralizat, din cauza COVID-19

Citește și: Chefi la cuțite 16 octombrie – Dan Dumitru Ursit a fost eliminat. Cum a reacționat Florin Dumitrescu: „Îmi destabilizează un pic echipa”

Citește și: Mama lui Rikito Watanabe, asistentul juraților de la Chefi la cuțite, a murit: „Sunt încă în stare de șoc”. Avea doar 51 de ani

Horoscop 17 octombrie 2023. Leu

Se anunță o zi zbuciumată sentimental pentru Lei. Infidelitatea își face loc în viața de cuplu a nativilor, iar următoarea perioadă va fi destul de dificilă. Astrologii vă îndeamnă să apelați la sprijinul celor apropiați și să vă ventilați emoțional.

Horoscop 17 octombrie 2023. Fecioară

Fecioarele au parte de o destul de încărcată în sfera profesională. Nativii se confruntă cu un volum mai mare de sarcini decât în mod obișnuit și sunt nevoiți să lucreze la capacitate maximă. În a doua parte a zilei, încercați să vă eliberați complet programul și să vă bucurați de momente de liniște.

Horoscop 17 octombrie 2023. Balanță

Balanțele încep să vadă lumina de la capătul tunelului în această zi. Planurile nereușite din ultima vreme și probleme personale v-au scăzut încrederea în propria persoană și în cei din jur, însă realizările încep să se ivească ușor-ușor.

Horoscop 17 octombrie 2023. Scorpion

Scorpionii au parte de o zi tensionată din punct de vedere amoros. Gelozia partenerului vă seacă de energie și începeți să vă gândiți la un viitor separat. Astrologii vă îndeamnă să vorbiți deschis despre ceea ce vă  nemulțumește și să identificați sursa problemelor.

Horoscop 17 octombrie 2023. Săgetător

Săgetătorii au parte de o zi cât se poate de conflictuală. Nativii sunt irascibili și tins să se manifeste vulcanic la locul de muncă sau în sfera snetimentală. Încercați să vă temperați pornirile, căci riscați să-i răniți pe cei din jur.

Horoscop 17 octombrie 2023. Capricorn

Capricornii sunt îndemnați de astrologi să se concentreze mai mult la locul de muncă. În ultima perioadă, ați fost ușor apatic, iar acest lucru se reflectă în rezultate. Un concediu v-ar putea fi de folos.

Horoscop 17 octombrie 2023. Vărsător

Vărsătorii sunt în fața unor decizii importante, fie că este vorba de muncă sau viața de familie. Visați la o nouă locuință,  o reprofilare în carieră sau mai mult timp liber. Încercați să faceți planuri realiste și nu vă lăsați impresionat de oportunitățile de a face bani ușor.

Horoscop 17 octombrie 2023. Pești

Pentru Pești, se anunță o zi plină de romantism și momente de tandrețe. Vă simțiți bine în compania partenerului și nu ezitați să apelați la gesturi romantice. Conexiunea vă încarcă cu o stare de bine ș sunteți mai productiv pe toate celelalte planuri.

Sursa foto: Freepik

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton