Horoscop 17 septembrie 2023. Oportunități financiare pentru două zodii

 Ifrim Georgiana
.

Se anunță o zi destuul de relaxantă și cu energie bună pentru majoritatea zodiilor. Gemenii se bucură de afecțiunea partenerului de cuplu, Leii sunt puși în fața unor oportunități financiare, iar Scoprpionii se lovesc de obstacole în calea succesului. Iată ce au pregătit astrele pentru azi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Horoscop 17 septembrie 2023. Berbec

Se anunță o zi încărcată emoțional pentru Berbeci. Nativii au parte de mari dispute în sânul familiei și în relația cu partenerul de cuplu. Atitudinea adoptată în fața problemelor va atrage consecințe nefaste pe termen lung.

Horoscop 17 septembrie 2023. Taur

Taurii încep ziua cu un nivel ridicat de energie și sunt pregătiți să se ocupe de unele sarcini lăsate în așteptare. Astrologii vă îndeamnă să vă dedicați și momente de relaxare, căci se ivește o perioadă extrem de aglomerată, în scurt timp.

Horoscop 17 septembrie 2023. Gemeni

Pentru Gemeni, ziua se anunță plină de romantism și gesturi de afecțiune. Nativii petrec clipe de neuitat în compania partenerului de cuplu și sunt deschiși să încerce experiențe noi. Starea de bine vă domină și în următoarea perioadă.

Horoscop 17 septembrie 2023. Rac

Racii au parte de momente tensionate în relația cu partenerul de cuplu. Lipsa încrederii poate genera ample dispute, însă astrologii vă îndeamnă să vă păstrați calmul și să abordați probleme cu tact. Lucrurile se îmbunătățesc în a doua parte a zilei.

Citește și: Cum arată acum prima soție a lui Laurențiu Reghecampf. Mariana Pfeiffer are 56 de ani și locuiește în Germania

Citește și: Iulia Vântur, primele declarații după ce s-a zvonit că este însărcinată cu Salman Khan: „Am un anunț de făcut. Copilul e un dar de la Dumnezeu și îmi doresc să…”

Citește și: Cristina Ich, adevărul despre relația actuală cu Alexandru Pițurcă, după ce s-a zvonit că s-au împăcat: „Suntem ca două personaje dintr-un film de…”

Citește și: Vlad Pascu, adus în cătuşe de la Constanţa la DIICOT Bucureşti. Primele declarații ale șoferului drogat din 2 Mai: „Nu pot da timpul înapoi!”

Horoscop 17 septembrie 2023. Leu

Astăzi, Leii sunt favoriții astrelor și sunt puși în fața unor mari oportunități financiare. Nativii sunt pe cale să înceapă un proiect ambițios, care le va genera surse considerabile de venit. Nu vă împotmoliți la primul obstacol, căci traseul se anunță dificil.

Horoscop 17 septembrie 2023. Fecioară

Pentru Fecioare, ziua se anunță liniștită și lipsită de conflicte. Nativii petrec mai mult timp în compania oamenilor dragi și se încarcă cu o stare de bine. În următoarea perioadă, acordați mai multă atenție sănătății.

Horoscop 17 septembrie 2023. Balanță

Balanțele au parte de o zi plină de emoții negative. Gândul la o persoană din trecut s-ar putea să nu vă dea pace zilele acestea. Astrologii vă îndeamnă să vorbiți deschis cu o persoană pe care o simțiți apropiată.

Horoscop 17 septembrie 2023. Scorpion

Scorpionii simt nemulțumiri legate de sfera profesională. Nativii își doresc să facă progrese considerabile, însă impediementele apar la tot pasul. Nu vă pierdeți speranța și continuați să depuneți eforturi în direcția dorită.

Horoscop 17 septembrie 2023. Săgetător

Se anunță mari oportunități financiare pentru Săgetători. Este posibil să dispuneți de resursele care v-ar ajuta să puneți bazele unei afaceri. Nu vă entuziasmați prematur și încercați să aveți în vedere lucrurile care ar putea merge prost.

Horoscop 17 septembrie 2023. Capricorn

Capricornii se bucură de afecțiunea partenerului de cuplu. Romantismul va domina întreaga zi, iar astrologii vă îndeamnă să vă lăsați purtat de inimă. În următoarea perioadă, lucrurile se așează pe toate planurile.

Horoscop 17 septembrie 2023. Vărsător

Vărsătorii au parte de o zi agitată din cauza disputelor cu unii prieteni sau cu partenerul de cuplu. Nativii sunt predispuși să reacționeze impulsiv, pe fondul unor frustrări legate de locul de muncă sau planurile de viitor.

Horoscop 17 septembrie 2023. Pești

Astăzi, Peștii simt nevoia să se relaxeze și să petreacă momente plăcute cu prietenii. Nativii au traversat o perioadă destul de încărcată și au nevoie să-și reîncarce bateriile.

Sursa foto: Freepik

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton