Horoscop 18 aprilie 2023. O zodie își găsește sufletul-pereche

 Oana Pantazi
.

Horoscop 18 aprilie 2023. Astrele sunt darnice cu toți nativii horoscopului în această perioadă, iar latura sentimentală este foarte bine aspectată pentru majoritatea. De altfel, Racii au toate șansele să-și găsească sufletul-pereche, în timp ce Fecioarele se vor îndrăgosti.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 18 aprilie 2023. Berbec

Revenirea la job după minivacanța de Paște nu s-a făcut tocmai lin în cazul tău, fiindcă ai foarte mult de lucru, dar te linștește oarecum faptul că superiorii au răbdare în privința deadline-ului. Azi vei avea parte de o surpriză în plan personal, așa că pregătește-te să auzi, poate, chiar o declarație de dragoste.

Horoscop 18 aprilie 2023. Taur

Cineva îți poartă sâmbetele la muncă și nu e exclus să-și dorească postul tău… Sau poate l-a pierdut în urma unui concurs la care tu ai excelat. Atenție la ce semnezi azi sau, dacă lucrezi cu cifre, nu-ți perde concentrarea. Spre seară vei uita de toată presiunea de la job, fiindcă vei ieși cu prietenii în oraș.

Horoscop 18 aprilie 2023. Gemeni

O zi perfectă pentru introspecție în ceea ce te privește, însă s-ar putea să nu-ți prea place ceea ce vei descoperi. Deși nu se anunța asta, azi s-ar putea să iei niște decizii neașteptate în ceea ce privește viitorul tău profesional, dar și relația de cuplu. Deznodământul va fi însă cel pe care ți-l dorești.

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Citește și: Zodii incompatibile.Zodiile care nu trebuie să formeze un cuplu

Citește și: 5 zodii care se îndrăgostesc repede.Iubăreții horoscopului

Horoscop 18 aprilie 2023. Rac

Ai o stare de bine, o vibrație și o energie inexplicabile care te vor face să excelezi azi la muncă, însă surpriza abia după jumătatea zilei apare. O ieșire neașteptată cu prietenii în oraș sau chiar o vizită îți va scoate în cale pe cineva de care ai ptoate șansele să te îndrăgostești la prima vedere. Nu e exclus să-ți găsești, azi, sufletul-pereche.

Horoscop 18 aprilie 2023. Leu

Atunci când vine vorba despre scopurile personale, nimic nu te poate opri din drum, iar azi vei face uz de toate trucurile, dar și de toată diplomația pentru a ieși dintr-o situație-limită la job. Nu doar că vei reuși, dar superiorii îți vor aprecia strategia și nu e exclus să primești o ofertă interesantă. Azi ai noroc și la bani.

Horoscop 18 aprilie 2023. Fecioară

În general, ești o persoană extrem de organizată și de meticuloasă, chiar și în ceea ce privește latura amoroasă, iar asta te-a făcut de multe ori să-ți pierzi partenerii. Azi însă, se va produce un declic neașteptat când în viața ta va apărea cineva de care te vei îndrăgosti pe loc. Și vei face totul ca să te observe…

Horoscop 18 aprilie 2023. Balanță

Scurtul relaș de Paște nu ți-a ajuns, așa că, nici nu ai revenit bine la job, că și începi să-ți faci planuri pentru weekend. Superiorii te vor scoate repede din starea de reverie, la fel și partenerul de viață, acasă, unde vei afla niște vești surprinzătoare. Va trebui să deschizi larg portofelul pentru a rezolva situația…

Horoscop 18 aprilie 2023. Scorpion

Ai mult de muncă azi, dar vei reuși să-ți temperezi nerăbdarea, fiindcă știi din experiență că nu aduce nimic bun. Chiar dacă superiorii te vor mustra, nu vei grăbi ritmul, mai ales dacă lucrezi cu cifre. Spre seară, te vei distra și relaxa din plin alături de prieteni, care te vor scoate din starea în care te afli.

Horoscop 18 aprilie 2023. Săgetător

Partenerul tău de viață a încercat în zadar să te scoată din priză zilele astea… dar tot la muncă ți-a fost gândul, iar stresul s-a accentuat odată cu revenirea la serviciu. E total contraproductiv ceea ce faci, cât despre relația ta de cuplu, e pur și simplu pe muchie de cuțit. A venit momentul să realizezi care-ți sunt prioritățile!

Horoscop 18 aprilie 2023. Capricorn

Nu trebuie să-ți pierzi speranța, chiar dacă superiorii tăi n-au, momentan, prea multe cuvinte bune de spus despre tine! Astrele îți vor face o surpriză nesperată, înclusiv pe plan financiar, începând de săptămâna viitoare. Acum, n-ar strica să te ocupi mai mult de latura sentimentală, care e favorizată din plin.

Horoscop 18 aprilie 2023. Vărsător

Nu ai chef de muncă, dar nici de distracție, pur și simplu ai nevoie de puțin timp tu… cu tine. Nu te vor lăsa nici șefii și nici membrii familiei să-ți vezi visul cu ochii, fiindcă azi vor considera cu toții că te-ai odihnit destul. Mai mult, partenerul de viață te va provoca la o discuție legată de viitorul comun.

Horoscop 18 aprilie 2023. Pești

Nu te simți prea bine după excesele bahice și alimentare de zilele trecute, așadar azi vei încerca să rămâi low profile… Doar că șefii te-au așteptat ca pe pâinea caldă, deci nu vei scăpa de muncă. Acasă, vei reuși să te fofilezi, dar nu și de vigilența perechii tale, dar seara se va încheia într-un mod relaxant.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton