Horoscop 18 aprilie 2024. Trei zodii negociază contracte și încasează bani

 Ifrim Georgiana
.

Ziua se anunță cu bani și contracte pentru unii nativi ai zodiacului. Taurii au conflicte cu partenerul de cuplu, Săgetătorii trec prin evenimente neprevăzute, iar Peștii fac o investiție importantă. Iată ce au pregătit astrele!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 18 aprilie 2024. Berbec

Ziua se anunță cu perspective materiale favorabile pentru Berbeci. Puteți intra în posesia unor sume mari de bani, iar alte vești bune sunt programate pentru zilele următoarea. Relația cu partenerul de cuplu decurge fără probleme.

Horoscop 18 aprilie 2024. Taur

Taurii traversează o zi destul de tensionată. Se pot ivi conflicte în relația cu partenerul de cuplu, pe fondul unor probleme mai vechi, și ideal este să adoptați o atitudine calmă, diplomată. O ușoară încordare puteți simți și la locul de muncă.

Horoscop 18 aprilie 2024. Gemeni

Gemenii au parte de o zi romantică. Partenerul de cuplu vă surprinde plăcut și vă oferă afecțiune din plin. Puteți simți nevoia unei schimbări în această perioadă, în special când vine vorba de carieră.

Horoscop 18 aprilie 2024. Rac

Ziua se anunță plină de surprize pentru Raci. Puteți semna un contract important și aveți perspective financiare foarte bune. Este o perioadă oportună pentru investiții și schimbări pe toate planurile, arată previziunile astrologice.

Citește și: Au murit cei mai în vârstă siamezi din lume! Cum au reușit Lori și George Schappell să aibă vieți diferite, deși erau uniți în zona capului

Citește și: Val de reacții după ce s-a anunțat că Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu revin la PRO TV: „Aici e locul vostru'. Imagini de colecție din primul sezon al emisiunii

Citește și: Cetățeanul turc a povestit cum a ucis-o pe Mirela, femeia găsită moartă lângă Autostrada A1. Gestul șocant făcut de afacerist, după crimă

Citește și: Cum l-a testat Deea Maxer pe Robert Drilea, actualul ei iubit, înainte să-i cunoască fiul și fiica: „Eu nu concep ca partenerul meu să nu accepte copiii. Am ținut neapărat să-l urmăresc…'

Horoscop 18 aprilie 2024. Leu

Ziua se anunță destul de anevoioasă pentru Lei. Sunteți lipsit de energie, iar asta vă afectează randamentul la muncă. Ar fi momentul potrivit să ieșiți din rutină și să dedicați timp pasiunilor, vă îndeamnă specialiștii în astrologie.

Horoscop 18 aprilie 2024. Fecioară

Fecioarele traversează o zi excelentă pe toate planurile. Puteți face progrese mari în carieră, dar și în relația cu partenerul de cuplu. E o perioadă prielnică pentru achiții, vacanțe sau proiecte noi.

Horoscop 18 aprilie 2024. Balanță

Balanțele au parte de o zi tensionată din punct de vedere sentimental. Vă lovesc din plin reproșurile partenerului de cuplu și tindeți să acționați impulsiv. Încercați să vă stăpâniți emoțiile și să tratați problemele cu tact.

Horoscop 18 aprilie 2024. Scorpion

Ziua se anunță liniștită și productivă pentru Scorpioni. Aveți o mare satisfacție că reușiți să reluați unele proiecte lăsate pe pauză. Este o perioadă prielnică pentru schimbări, fie în plan amoros, fie în carieră.

Horoscop 18 aprilie 2024. Săgetător

Săgetătorii trec printr-o zi complicată și plină de evenimente neprevăzute. Planurile vă sunt date peste cap și vă vedeți nevoit să luați decizii rapid. Puteți avea de pierdut din cauza stării de agitație.

Horoscop 18 aprilie 2024. Capricorn

Ziua se anunță destul de liniștită pentru Capricorni. Mici tensiuni se pot ivi la locul de muncă, însă nu aveți de ce să vă faceți probleme. Sunt șanse mari să începeți curând un nou capitol în dragoste, arată previziunile astrologice.

Horoscop 18 aprilie 2024. Vărsător

Vărsătorii sunt măcinați de probleme în acestă zi. Conflicte peste conflicte la locul de muncă, dar și în relația cu partenerul de cuplu. Nu vă arătați prea deschis la dialog și riscați să ajungeți în situații neplăcute.

Horoscop 18 aprilie 2024. Pești

Peștii se pregatesc să facă o investiție importantă. Fie că este vorba despre un autoturism sau o locuință, astrele indică că este o perioadă oportună pentru schimbări majore.

Sursa foto: Freepik

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton