Horoscop 18 august 2024. Tensiuni în familie pentru o zodie

 Calin Maria Bianca
.

Horoscop 18 august 2024. Tensiuni în familie pentru o zodie, însă astrele au pregătit și numeroase vești bune, menită să aducă zâmbetul pe buze tuturor. Iată cum arată horoscopul zilei de azi pentru toți nativii. Două zodii au mare noroc la bani, dar totodată și surprize pe plan amoros!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Horoscop 18 august 2024. Berbec

Berbecii s-ar putea să aibă parte de conflicte pe plan personal, cauzate de neînţelegerile acumulate de-a lungul timpului, mai ales cu familia Şi la capitolul prieteni există un impas, dar cu puţină răbdare şi înţelegere veţi rezolva totul!

Horoscop 18 august 2024. Taur

Taurii au o zi foarte intensă. La serviciu poate apărea un conflict, unul care se va rezolva, dar care vă va marca din cauza cuvintelor folosite. Ai grijă cum gestionezi această situația și nu lua decizii la nervi!

Horoscop 18 august 2024. Gemeni

Dragostea îți dă bătăi de cap. Ar fi recomandat să nu faci alegeri majore în relaţii, ci mai degrabă doar să analizaţi obiectiv ce se întâmplă, din umbră. Necazurile îți bat la ușă și din punct de vedere al sănătății.

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Horoscop 18 august 2024. Rac

Racii sunt puşi în încurcătură şi nu ştiu ce hotărâri să ia. Azi nu trebuie să asculți de părerile celor din jur, ci să acționezi după propria intuiție. Este singura care nu poate da greș. Interesele apropiaților te pot face să iei decizie greșită.

Horoscop 18 august 2024. Leu

Trebuie să îți păstrezi echilibrul emoţional în afaceri şi finanţe. Ai tendinţa să vezi lucrurile mai rele decât sunt de fapt, aşa că nu ar strica o schimbare e atitudine. Optimismul este cheia marilor succes, mai ales după eșec.

Horoscop 18 august 2024. Fecioară

Azi, norocul îți surâde pe plan financiar și amoros. Dai mare lovitură și câștigi o sumă mare de bani, după zile la rând în care te-ai tot stresat din acest punct de vedere. Te bucuri de reușită, iar ziua de azi este perfectă pentru momente speciale cu persoana iubită.

Citește și: Marcel de la Insula Iubirii a plâns la TV, când a văzut-o pe Maria că suferă din cauza iubitului ei: 'Mi s-au lăcrimat ochii. Nu mi-a plăcut să văd că…'

Citește și: Când își va boteza Vlăduța Lupău fiul, pe Isaia. Cum arată invitația la botez: „Mare ești Doamne și minunate sunt lucrurile tale!'

Horoscop 18 august 2024. Balanță

Azi ai nevoie de odihnă. Viața ta a fost destul de agitată în ultima vreme, cu mai multe întâmplări care te-au supărat. Acum trebuie să te detașezi de tot, să te pui pe primul loc și să te bucuri de liniște. Ai parte de zilele mult așteptate!

Horoscop 18 august 2024. Scorpion

Totul este la superlativ pentru tine azi! Nimic nu poate sta în calea zâmbetului tău și te bucuri din plin de această zi liberă. Profiți de tot ceea ce ți se oferă și te bucuri de fiecare lucru. Asta nu este tot, fiindcă tot azi primești o vestea foarte bună din punct de vedere financiar.

Horoscop 18 august 2024. Săgetător

Azi ai parte de mari conflicte cu familia, dar nu numai. Încă de la primele ore ale dimineții ai o stare de nervozitate și irascibilitate care strică relațiile cu cei din jurul tău. Încearcă să te relaxezi și să găsești o rezolvarea problemelor care te frământă.

Horoscop 18 august 2024. Capricorn

Posibil că astăzi vei avea starea necesară să-i faci o surpiză persoanei iubite. Ești tentat să-i pregătești ceva extrem de romantic persoanei iubite, deoarece în ultima perioadă nu v-ați răsfațăt prea mult. Totuși, ține cont și de dorințele ei.

Horoscop 18 august 2024. Vărsător

Nu o duci deloc bine pe plan amoros. De la un conflict cu familia, ajungi la o ceartă aprinsă cu persoana iubită. Cuvintele grele, replicile acide și reproșurile nu lipsesc dintre voi azi. Ai grijă cum gestionezi această situație și încearcă să-ți păstrezi calmul.

Horoscop 18 august 2024. Pești

Ai o zi destul de agitata. Deși este weekend, ai agenda plină cu întâlniri de afaceri. Încearcă să iti faci ordine în planurile de viitor. Astrele îți recomandă recomandat să ai mai multă grijă de sănătatea ta și să nu ratezi controalele periodice.

Sursă foto: freepics

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton