Horoscop 18 februarie 2024. Surprize în dragoste pentru două zodii de pământ

 Ifrim Georgiana
.

Se anunță o zi cu surprize în dragoste pentru două zodii de pământ. Gemenii se încarcă cu energie bună, Racii au o zi neașteptat de productivă, iar Balanțele petrec clipe romantice. Iată ce au pregătit astrele pentru această zi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 18 februarie 2024. Berbec

Se anunță o zi destul de tensionată și aglomerată pentru Berbeci. V-ați propus să vă relaxați, însă planurile nu coincid cu realitatea. Mici dispute se ivesc în relația cu partenerul de cuplu, spre seară.

Horoscop 18 februarie 2024. Taur

Ziua se anunță cu surprize amoroase pentru Tauri. Partenerul depune eforturi vizibile pentru relația de cuplu, ce pare să înflorească și în următoarea perioadă. Vă puteți gândi serios la schimbări în carieră.

Horoscop 18 februarie 2024. Gemeni

Gemenii traversează o zi liniștită, iar vizita unor prieteni vechi vă poate lua prin surprindere. Socializați, depănați amintiri și vă încărcați cu energie bună pentru săptămâna ce urmează. Previziunile astrologice arată schimbări majore la locul de muncă.

Horoscop 18 februarie 2024. Rac

Pentru Raci, ziua se anunță neașteptat de productivă. Vă ocupați de unele treburi casnice, de proiectele personale și de hobby-uri. Nu neglijați nici partenerul de cuplu și bucurați-vă de clipele romantice.

Citește și: Alex Velea, reacție tranșantă în mediul online, după ce s-a spus că a fost martor în cazul crimei de la Padina: „Sunt unele persoane care nu mă plac și de-abia așteaptă să greșesc”

Citește și: Ana Porgras a leșinat la Survivor All Stars și a avut nevoie de îngrijiri medicale: „Nu pot să mă ridic”. Faimoasa a fost luată pe targă din concurs

Citește și: A murit acordeonistul și dirijorul Mihai Amihalachioaie. Avea 63 de ani

Citește și: Survivor România All Stars 2024. Cine a câștigat colanul de imunitate pentru a doua oară

Horoscop 18 februarie 2024. Leu

Leii au parte de o zi tensionată din punct de vedere sentimental. Vă lovesc din plin reproșurile partenerului de cuplu și tindeți să acționați impulsiv. Încercați să vă stăpâniți emoțiile și să tratați problemele cu calm.

Horoscop 18 februarie 2024. Fecioară

Fecioarele trăiesc o mare dezamăgire în această zi. Vă simțiți trădat de o persoană apropiată și vă încărcați cu sentimente negative. Situația poate lua o turnură neașteptată în viitorul apropiat, arată previziunile astrologice.

Horoscop 18 februarie 2024. Balanță

Balanțele traversează o zi marcată de romantism. Vă înțelegeți perfect cu partenerul de cuplu și lăsați sentimentele să vă ghideze. Starea de bine se menține și în următoarea săptămâni, arată specialiștii în astrologie.

Horoscop 18 februarie 2024. Scorpion

Ziua se anunță liniștită și productivă pentru Scorpioni. Aveți o mare satisfacție că reușiți să reluați unele proiecte lăsate pe pauză. Este o perioadă prielnică pentru schimbări, fie în plan amoros, fie în carieră.

Horoscop 18 februarie 2024. Săgetător

Săgetătorii traversează o zi destul de agitată. Vă încearcă o stare de neliniște și nu știți cum să gestionați problemele personale și profesionale. Sfatul prietenilor v-ar putea fi de folos în astfel de situații.

Horoscop 18 februarie 2024. Capricorn

Mari surprize amoroase pentru Capricorni. Săgeata lui Cupidon vă poate lovi în orice moment. Traversați o perioadă euforică, cu fluturi în stomac și vă stă gândul doar la acea persoană specială.

Horoscop 18 februarie 2024. Vărsător

Pentru Vărsători, ziua decurge destul de ușor și nu se anunță evenimente majore. Se pot isca tensiuni în relația cu partenerul de cuplu, dar comunicarea și abordarea calmă aplanează situația.

Horoscop 18 februarie 2024. Pești

Peștii au parte de o zi destul de conflictuală. Nu vă înțelegeți cu partenerul de cuplu, apar reproșuri, gelozii și tindeți să fiți coleric. S-ar putea ivi tensiuni și în relația cu un prieten vechi.

Sursa foto: Freepik

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton