Horoscop 18 iulie 2023. Ghinion în dragoste pentru o zodie

 Calin Maria Bianca
.

Horoscop 18 iulie 2023. Ghinion în dragoste pentru o zodie, dar și din punct de vedere profesional și financiar pentru altele. Un nativ nu o duce deloc bine când vine vorba despre starea sănătății, însă astrele prevăd și reușite, cât și vești bune pentru unele dintre zodii. Iată ce a pregătit horoscopul zilei, atât pentru tine, cât și pentru cei dragi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 18 iulie 2023. Berbec

Te simți tensionat în ultima vreme și nimic nu pare să meargă așa cum trebuie. Ești din ce în ce mai singuratic, tocmai fiindcă starea ta interioară nu vrea pe nimeni în jur. Eviți contactul inclusiv cu persoanele apropiate de teama unui conflict, însă astrele îți recomandă să vorbești deschis despre probleme tale cu cineva drag.

Horoscop 18 iulie 2023. Taur

Trebuie să iei o serie de decizii importante. Fie că este vorba despre relația amoroasă, domeniul profesional, ori deschiderea unei afaceri, cert este că azi trebuie să îți pui ordine în gânduri și să gândești problema din toate punctele de vedere înainte de a lua o decizie.

Horoscop 18 iulie 2023. Gemeni

Gemenii descoperă o latură creativă nouă, de care nu știau. Ba mai mult, nu doar că o descoperi, ci îți dai seama că îți și place acest lucru. Poți face bani frumoși din acest hobby, așa că deja proiectezi o mică afacere pe urma plăcerii deosebite pe care ai descoperit-o recent.

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Horoscop 18 iulie 2023. Rac

Racii sunt încărcați de griji și de probleme. Ai impresia că locul tău de muncă nu se mai pliază pe nevoile și dorințele tale și te gândești obsesiv să iei o decizie în acest sens. Vrei să demisionezi și să îți cauți ceva mai bun, atât din punct de vedere financiar, dar și relațional. Tensiunile din ultima vreme te-au făcut să vezi acest loc cu alți ochi.

Horoscop 18 iulie 2023. Leu

Ești nostalgic astăzi și dorul de o persoană din trecutul tău este din ce în ce mai apăsător. Iei inițiativă și te decizi că este momentul să reluați legătura de dragul momentelor frumoase petrecute împreună. Fie că este vorba despre o iubire care nu s-a stins, fie de o relație de prieteni, cert este că lucrurile merg în direcția în care vă doriți.

Horoscop 18 iulie 2023. Fecioară

Fecioarele au parte de o bucurie neașteptată! Cea mai mare dorință a ta se transformă în realitate. Reușești să pui bazele unei case și să ai locuința mult visată, după ce ani de zile ți-ai imaginat cum poți face să ajungi la acest nivel. Acum, banii nu mai sunt o problemă pentru tine și fericirea este, de asemenea, la cote maxime.

Citește și: Camelia Potec este însărcinată a doua oară, la 41 de ani. Prima imagine cu burtica de gravidă: „Nu mi-a fost deloc ușor în primele două trimestre”

Citește și: George Burcea și Viviana Sposub s-au despărțit, după 3 ani de relație: „Viața nu se întâmplă așa cum ne așteptăm noi. Nu mai formăm un cuplu'

Horoscop 18 iulie 2023. Balanță

Reușești să te relaxezi și să profiți de vremea frumoasă pentru a îți pune ordine în gânduri. Azi alegi să petreci mai mult timp cu tine și să reflectezi asupra ultimelor evenimente din viața ta. Simți că îți scapă unele lucruri, așa că ai grijă să le pui pe listă și să te gândești la ele.

Horoscop 18 iulie 2023. Scorpion

Scorpionii traversează o perioadă înfloritoare pe toate planurile. Începând de la domeniul amoros și până la cel financiar, totul este la superlativ pentru tine. De asemenea, și din punct de vedere al sănătății ai o stare bună, în ciuda stresului și a zilelor încărcate din ultima vreme.

Horoscop 18 iulie 2023. Săgetător

Săgetătorii au ghinion în dragoste. Oricât de mult ai încercat să tragi de relația ta, se pare că a venit momentul să te desparți de persoana iubită. Neîncrederea și problemele pe care nu reușiți să le rezolvați v-au adus în punctul de a pune stop poveștii voastre de dragoste.

Horoscop 18 iulie 2023. Capricorn

Capricornii sunt apatici astăzi și nimic nu pare să le meargă bine. Te simți lipsit de energie, însă locul de muncă te suprasolicită azi, astfel că ești nevoit să înduri și să nu lași să se vadă că ai probleme acasă. Pe seară, o să aibă loc o întâlnire de familie, unde se vor lua decizii radicale.

Horoscop 18 iulie 2023. Vărsător

Trebuie să ai grijă la starea de sănătate, care nu este deloc în cele mai bune condiții zilele acestea. Stresul și problemele de pe planul sentimental își spun cuvântul. Te simți epuizat și nu reușești să duci la bun sfârșit planurile, ori să îți pui ordine în gânduri, însă pentru început trebuie să vezi care îți este starea de sănătate.

Horoscop 18 iulie 2023. Pești

Traversezi o perioadă frumoasă în viața ta și pare că lucrurile s-au așezat exact așa cum ți-ai dorit, atât din punct de vedere personal, cât și profesional. Totul decurge bine când vine vorba despre domeniul amoros și financiar, așa că nu îți rămâne decât să te bucuri de veștile bune care continuă să apară.

Sursă foto: Freepics

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton