Horoscop 18 iulie 2024. Conflicte și decizii radicale pe plan amoros pentru două zodii

 Calin Maria Bianca
.

Horoscop 18 iulie 2024. Conflicte și decizii radicale pe plan amoros pentru două zodii, dar astrele au pregătit și vești bune pentru nativi. Asta nu este tot! Iată cine sunt zodiile care se vor bucura de reușite la locul de muncă și câștiguri financiare neașteptate!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Horoscop 18 iulie 2024. Berbec

Berbecii au o perioadă destul de dificilă și stresantă, mai ales la locul de muncă. Ai multe lucruri de rezolvat și pus la punct, însă interesul tău este tot mai scăzut, la fel și concentrarea. Superiorii observă acest lucru și e posibil să fii sancționat.

Horoscop 18 iulie 2024. Taur

Taurii sunt destul de recalcitranță astăzi! Încă de dimineață ai o stare de nervozitate ce persistă toată ziua și nimeni nu îți intră în grații. Ești irascibil și refuzi să comunici foarte mult, iar atunci când o faci riști să generezi conflicte.

Horoscop 18 iulie 2024. Gemeni

Ai mare grijă de sănătatea ta! O duci bine din punct de vedere profesional, însă când vine vorba despre starea ta, nu este deloc una bună. Încetează să pui munca pe primul loc și tu să fii mereu pe ultimul. Corpul îți trimite semnale și este cazul să nu mai amâni vizita la medici!

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Horoscop 18 iulie 2024. Rac

O persoană din trecut nu-ți dă deloc pace și tot apare în gâdurile tale. Nu te poți concentra la absolut nimic, nici măcar la locul de muncă și continui să înțelegi ce se întâmplă, de fapt, în viața ta. Ai grijă ce decizie iee fiindcă de acest lucru poate depinde viața ta de acum înainte.

Horoscop 18 iulie 2024. Leu

Încurcate mai sunt căile iubirii pentru Lei azi! Încă de la prima oră a dimineții relația de cuplu este afectată de o veste deloc plăcută. Nu știți cum să gestionați ceea ce tocmai ați aflat și ajungeți protagoniștii unui scandal. Păstrează-ți calmul și nu decide lucrurile la nervi!

Horoscop 18 iulie 2024. Fecioară

Ești norocosul zilei! Atragi banii ca un magnet, după zile în care le-ai dus dorul și te-ai tot stresat din lipsa fondurilor financiare. Ei bine, acum a sosit momentul să te bucuri de reușite și să nu îți mai faci griji din perspectiva banilor! Sărbătorești totul cu persoana iubită, într-un cadru romantic!

Citește și: X Factor revine la Antena 1, după doi ani. Ştefan Bănică, Delia Matache, Puya și Marius Moga sunt noii jurați

Citește și: Cum a reacționat Simina, fosta iubită a lui Jador, când a aflat că acesta s-a despărțit de Oana Ciocan: 'Știam că am dreptate…' A spus, în urmă cu câteva luni, că tinerii nu se vor căsători / EXCLUSIV

Horoscop 18 iulie 2024. Balanță

Te bucuri din plin de relaxare, liniște și pace! Au fost multe zile agitate în viața ta, dar acum totul s-a instalat frumos și așezat la locul său, astfel că îți poți dedica mai mult timp ție și celor dragi. Sufletul îți zâmbește și emani fericire în jurul tău!

Horoscop 18 iulie 2024. Scorpion

Totul este la superlativ pentru tine. Unele vești te-au îngrijorat zilele trecute din punct de vedere medical, dar nu ai de ce să te temi fiindcă totul este sub control. O duci foarte bine din toate punctele de vedere, chiar dacă mai treci și prin zile mai puțin plăcute. Totul este în plan și mai e puțin până când visul tău devine realitate.

Horoscop 18 iulie 2024. Săgetător

Conflictele sunt la ordinea zilei pentru Săgetători azi, fie că vorbim despre locul de muncă, prieteni sau persoana iubită. Nimic nu merge bine pentru tine și pare că ești urmărit de ghinion încă de la primele ore ale dimineții, astfel că ai o comunicare defectuoasă cu toți cei din jur.

Horoscop 18 iulie 2024. Capricorn

Ai primit tot ce ai cerut, dar acum trebuie să faci ceea ce ai promis. Nu mai amâna și rezolvă lucrurile pe care le-ai spus celor dragi, înainte ca cei din jur să își schimbe din nou părerea despre tine. Egoismul nu este o soluție, astfel că este timpul să treci la treabă!

Horoscop 18 iulie 2024. Vărsător

Lucrurile merg din rău în mai rău pe plan amoros. Nimic nu vă iese așa cum vă doriți și planul vostru este departe de a se rezolva. Certurile sunt din ce în ce mai des, dar azi vei afla un lucru ce o să-ți aducă o mare dezamăgire. Ai grijă cum gestionezi totul!

Horoscop 18 iulie 2024. Pești

Îți trăiești viața la cote maxime și te bucuri de fiecare clipă, mai ales atunci când ești înconjurat de cei dragi ție. Ți se umple inima de fericire când îți vezi familia bine, iar noua veste nu poate să nu-i bucure. Ai parte de o mărire salarială care îți aduce zâmbetul pe buze!

Sursă foto: freepics

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton