Horoscop 18 mai 2024. O zodie este dezamăgită și trădată în dragoste

 Calin Maria Bianca
.

Horoscop 18 mai 2024. O zodie este dezamăgită și trădată în dragoste, însă astrele au pregătit și vești bune pentru o parte dintre nativi. Iată cine se va bucura astăzi de reușite și momente frumoase, dar cine trece printr-o mare dezamăgire, cât și prin numeroase conflicte!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 18 mai 2024. Berbec

Azi îți începi ziua cu o stare de nervozitate și ești în permanență irascibil. Nu ții cont de părerile celor din jur și poți să iei decizii care te vor afecta mai târziu și nu-ți vor aduce deloc rezultate bune. Temperează-ți comportamentul înainte de a discuta cu cineva, cât și înainte de a lua decizii serioase!

Horoscop 18 mai 2024. Taur

Taurii au parte de o zi plină de provocări. Se anunță tensiuni și discuții interminabile cu partenerul de cuplu, totul pe baza stresului și a zilelor agitate prin care treceți. Seara se încheie însă într-o notă frumoasă, alături de familie.

Horoscop 18 mai 2024. Gemeni

Nimic nu-ți convine la cei din jurul tău și riști să generezi conflicte, pe măsură ce ajungi să porți discuții pe ziua de azi. Ai grijă cum îi tratezi pe cei dragi, fiindcă nu toată lumea îți poate înțelege stările și toanele de nervozitate.

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Horoscop 18 mai 2024. Rac

Te confrunți cu cheltuieli imprevizibile, care îți dau serios de gândit. Reușești că greu să te încadrezi cu tot ceea ce ao de făcut, fără a cere bani împrumut. Totodată, astrele îți recomandă să ai mai multă grijă de starea ta de sănătate.

Horoscop 18 mai 2024. Leu

Treci printr-o despărțire neașteptată, chiar acum, când aveai cea mai mare nevoie de sprijin și de cineva drag lângă tine. Nu ești deloc bine și vrei să evadezi câteva zile, departe de tot ceea ce te înconjură pentru a-ți pune ordine în gânduri.

Horoscop 18 mai 2024. Fecioară

Ziua se anunță cu câștiguri însemnate pentru Fecioare. O idee de afaceri se poate dovedi foarte profitabilă, iar totul merge bine din toate punctele de vedere. Stai bine din punct de vedere financiar, dar și profesional și amoros.

Citește și: Cum arată Daniela Crudu, la zece zile după ce a născut a doua oară. Cum a pozat fosta asistentă TV

Citește și: Andreea Tonciu susține că îi va da voie fiicei sale să pozeze complet goală, la fel cum a făcut ea, când va crește: „Dacă o să vrea să fie sexy, de ce nu?'

Horoscop 18 mai 2024. Balanță

Liniștea sufletească este tot ceea ce ai nevoie acum și din fericire chiar ai parte de ea. Nimic nu-ți poate strica ziua de azi, fiindcă încă de la primele ore ale dimineții, zâmbetul este accesoriul tău de bază.

Horoscop 18 mai 2024. Scorpion

Ești stresată și ai multe lucruri de pus la punct în planificarea unui eveniment important din viața ta, însă agitația nu este o soluție. Încearcă să-ți păstrezi calmul fiindcă în final totul se rezolvă și o să ai cele mai frumoase rezultate apoi.

Horoscop 18 mai 2024. Săgetător

Săgetătorii au parte de o zi tensionată în sfera amoroasă. Se pot ivi gelozii și reproșuri în relația cu partenerul de cuplu. E bine să abordați problemele cu calm și să nu aruncați cu vorbe grele!

Horoscop 18 mai 2024. Capricorn

Ghinionul se ține lanț de tine de ceva vreme. Ești în mijlocul unor probleme pe care nu știi cum să le rezolvi și simți că nu ai vreo șansă pentru a scăpa de ele. Totuși, în loc să ascunzi perioada grea de cei dragi, mai bine le ceri sfatul și ajutorul!

Horoscop 18 mai 2024. Vărsător

Vărsătorii au parte de mari necazuri pe plan amoros! Traversezi o mare dezamăgire, chiar de la persoana iubită, atunci când nu te așteptai absolut deloc. Nu ești deloc bine, nici din punct de vedere amoros și nici psihic, astfel că tinzi să te închizi în tine.

Horoscop 18 mai 2024. Pești

Ești pe drumul cel bun! Ți-ai planificat zilele foarte bine, astfel că reușești să duci la bun sfârșit totul, fără a avea parte de probleme sau ghinion. Totul merge la superlativ și nu duci deloc griji!

Sursă foto: Freepics

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton