Horoscop 18 martie 2024. O zodie varsă lacrimi amare și are parte de o mare dezamăgire

 Calin Maria Bianca
.

Horoscop 18 martie 2024. O zodie varsă lacrimi amare și are parte de o mare dezamăgire, însă veștile nu sunt doar unele neplăcute pentru ziua de azi. Astrele au pregătit o serie de întâmplări neașteptate, bucurii, dar și tristeți pe alocuri. Iată cum arată horoscopul zilei de azi pentru tine și cei dragi ție!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 18 martie 2024. Berbec

Berbecii încep săptămâna cu stângul fiind nimic nu merge conform planului. Ești într-o continuă întârziere și toate lucrurile stabilite azi ți se dau peste cap. Totuși, astrele îți recomandă să-ți păstrezi calmul și să cauți o soluție pentru a rezolva tot ceea ce trebuie.

Horoscop 18 martie 2024. Taur

Taurii traversează o perioadă irascibilă, în care nimic nu este pe placul lor. Critici încontinuu tot ceea ce vezi în jurul tău, deși ești conștient de faptul că nimeni nu este perfect. Riști astfel să generezi conflicte cu cele mai dragi persoane sufletului tău.

Horoscop 18 martie 2024. Gemeni

Starea ta de sănătate nu este tocmai bună. Ai tot pus simptomele pe baza stresului sau a zilelor aglomerate, însă nu acesta este motivul. Fă-ți o programare și vezi despre ce este vorba, de fapt. Pe seară, ești în compania unui prieten drag cu care nu te-ai mai văzut de ceva timp.

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Horoscop 18 martie 2024. Rac

Racii nu sunt în cea mai bună formă. Zilele pline de la locul de muncă și problemele de acasă au pus stăpânire pe tine și pe timpul tău liber. Gândurile îți sunt amestecate și ești într-o continuă neliniște, tocmai pentru că nu ai control asupra lucrurilor din viața ta.

Horoscop 18 martie 2024. Leu

Problemele pe plan amoros sunt tot mai apăsătoare pentru tine. Ești într-o mare dilemă și nu știi ce decizie să iei privind acest subiect sensibil. Chiar dacă tu cunoști cel mai bine situația, încearcă să te sfătuiești cu o persoană apropiată, care să te ajute să iei o decizie înțeleaptă și corectă.

Horoscop 18 martie 2024. Fecioară

O duci foarte bine din toate punctele de vedere! Astrele s-au aliniat pentru tine azi și totul merge conform planului. Nu mai ai probleme financiare, ci o duci chiar bine din acest punct de vedere, iar totodată și pe plan amoros totul este la superlativ.

Citește și: Irina Columbeanu s-a tuns scurt și e total schimbată. Cum arată acum fiica de 17 ani a Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu

Citește și: Cătălina Ponor a născut un băiețel. Prima imagine cu bebelușul: „Bine ai venit în familia noastră'

Horoscop 18 martie 2024. Balanță

Azi profiți de timpul liber și vremea de afară pentru a te relaxa și a petrece timp cu propria persoană. Ai traversat o perioadă destul de aglomerată, astfel că acum simți să îți faci ordine în gânduri și să analizezi tot ceea ce s-a întâmplat în aceste zile încărcate.

Horoscop 18 martie 2024. Scorpion

Lucrurile merg ca pe roate pentru tine! Tot ceea ce îți propui îți iese foarte bine de ceva timp. Ai făcut o serie de schimbări importante, mai ales din punct de vedere mental, cât și fizic, iar transformările în bine sunt remarcate și de cei dragi ție. Ține-o tot așa, căci ești pe drumul cel bun!

Horoscop 18 martie 2024. Săgetător

Ai o zi extrem de aglomerată la locul de muncă și timpul este cel mai mare inamic al tău de ceva vreme. Simți că orele trec mult prea repede și nu ai timp să termini tot ce ți-ai propus, mai ales că ești contra cronometru. Totuși, păstrează-ți calmul și ia lucrurile ușor, așa cum vin!

Horoscop 18 martie 2024. Capricorn

Este o zi neagră pentru tine azi! Nimic nu merge, încă de la primele ore ale dimineții, însă pe lângă asta, ai parte de o mare dezamăgire. Persoana la care te așteptai cel mai puțin și în care aveai încredere deplină îți arată, de fapt, adevărata lui față. Verși lacrimi amare pentru situația creată, însă înveți multe lecții totodată!

Horoscop 18 martie 2024. Vărsător

Ești tot mai obosită în ultima vreme și simți că nu mai faci față tuturor lucrurilor pe care le ai de rezolvat. Nici pe plan personal nu merge totul foarte bine și ai destul de des parte de discuții în contradictoriu cu persoana iubită. Te frământă aceste situații și încerci să cauți o rezolvare.

Horoscop 18 martie 2024. Pești

Ai o zi ușoară la locul de muncă, însă și atunci când ajungi acasă. Ai început săptămâna cu dreptul și tot așa vrei să o și închei. Seara aceasta este una romantică, alături de persoana iubită, după o cină frumoasă în familie.

Sursă foto: freepics

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton