Horoscop 19 august 2023. Trei zodii au noroc neașteptat în dragoste

 Oana Pantazi
.

Horoscop 19 august 2023. Chiar dacă e zi de weekend, astrele îi vor supune la provocări neașteptate pe majoritatea nativilor. Cel mai surprinzător va fi planul amoros, unde unii nativi vor întâmpina probleme, în timp ce alții se vor bucura de un succes nesperat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 19 august 2023. Berbec

Azi vei învăța din propriile greșeli, însă experiența va fi una usturătoare, fiindcă vei deschide larg nu doar ochii și urechile, ci și… portofelul. Cu partenerul de viață vei avea un conflict neașteptat, însă spre seară lucrurile se vor calma, odată cu vizita unui prieten vechi, care te va surprinde plăcut.

Horoscop 19 august 2023. Taur

Pentru tine, azi e o zi de dolce far niente, însă nu și pentru partenerul tău, așa că nu e exclus să vă faceți program separat. Totuși, încearcă să nu-ți impui preferințele, pentru că vei strica pacea proaspăt regăsită în cuplu. Spre seară, dacă vrei, invită-ți partenerul la o cină romantică, va accepta cu plăcere.

Horoscop 19 august 2023. Gemeni

Exact atunci când nu te aștepți, astrele te vor surprinde! Dat fiind că, de la o vreme, ai cam renunțat la ideea de a-ți găsi un partener de cuplu pe placul tău, azi vei trăi niște momente foarte plăcute, datorită unui prieten care se gândește de multă vreme să-ți prezinte pe cineva. Iar acel cineva va fi perfect pentru tine!

Citește și: Cele mai manipulatoare zodii

Citește și: Ce pietre prețioase ți se potrivesc în funcție de zodie

Citește și: Cele mai reușite cupluri de zodii. Compatibilitate garantată

Citește și: Zodiile celor mai capricioase femei.Cum se comportă când sunt indispuse

Citește și: 5 zodii periculoase.Îți pot face foarte mult rău!

Horoscop 19 august 2023. Rac

Și ție îți surâd astrele pe plan sentimental, însă s-ar putea să fie o problemă în cazul tău… Dacă nu ai pus capăt încă unei relații toxice, care funcționează în virtutea inerției, s-ar putea s-o faci chiar azi, fiindcă te va presa realitatea. Noua persoană din viața ta îți va cere să faci o alegere – ORI-ORI!

Horoscop 19 august 2023. Leu

Azi îți merge bine pe toate planurile, mai puțin unul… cel material. Mai exact, astrele te predispun la pierderi din cauza neatenției sau, pur și simplu, a lăcomiei. Drept urmare, nu e exclus să cazi pradă unor escroci chiar pe internet. Nu-ți cumpăra excursii cu preț de chilipir, mai ales dacă ți se cere să plătești cu cardul!

Horoscop 19 august 2023. Fecioară

Nu lăsa pe mâine ce poți face azi, și anume nu-ți refuza prietenii dacă te invită în oraș, fiindcă s-ar putea să pierzi ocazia de a cunoaște pe cineva de care te-ai putea îndrăgosti. Dacă ai deja partener, azi vei fi protagonista unei întâmplări frumoase – poate o invitație de escapadă romantică la mare.

Horoscop 19 august 2023. Balanță

Ai mare nevoie de odihnă, însă îți stau pe cap treburile domestice rămase restante… Partenerul tău sau un prieten apropiat te va scăpa azi de toat grijile, fiindcă seara te va prinde fie pe malul mării, fie la munte, la răcoare. Atenție însă la ce mănânci, nu e exclus să ai probleme cu stomacul din cauza exceselor alimentare.

Horoscop 19 august 2023. Scorpion

Certurile recente cu familia și cu prietenii te-au amprentat puternic, așa că azi vei încerca să-ți ceri iertare în felul tău. Fie vei invita pe toată lumea la un cocktail la terasă, fie vei face un desert gustos acasă. Apropiații îți vor primi scuzele, dar încă vei simți reticență din partea lor, așa că mai ai de luptat…

Horoscop 19 august 2023. Săgetător

Dacă nu ești în vacanță în momentul ăsta, ar trebui s-o faci cât mai curând. Scuzele de genul „n-am bani” sau „n-am timp” nu păcălesc pe nimeni, așa că ar fi bine să recunoști că ți-e pur și simplu lene să te urnești, lucru nefiresc în cazul tău. Nu rămâne decât să afli ce te ține pe loc… Ar putea fi o persoană, după care ți s-au aprins călcâiele.

Horoscop 19 august 2023. Capricorn

Azi, niște zvonuri care circulă în ultima vreme în anturajul tău o să te cam agite, însă încercarea de a le contracara le va da apă la moară bârfitorilor. Oricât de tare te-ar durea, ar fi bine să aplici sintagma „câinii latră, ursul merge”. Nu intra în conflict cu asemenea oameni, nu vei avea nimic de câștigat!

Horoscop 19 august 2023. Vărsător

Adori aventurile și nu te-ai da în lături nici de la cele de-o noapte dacă partenerul te-a dezamăgit… De data asta însă, ar fi bine să fii cu băgare de seamă, deoarece nu o să te răzbuni doar pe jumătatea ta, ci și pe tine, într-un final. S-ar putea să scapi dintr-o relație plictisitoare și să intri într-una toxică.

Horoscop 19 august 2023. Pești

Ai parte de o zi excelentă pe toate planurile, așa că profită și ai discuția aia pe care ai tot amânat-o cu partenerul tău de viață. Lucrurile se vor așeza așa cum ai plănuit, dar e foarte important să dai dovadă de diplomație și de răbdare. Jumătatea ta îți va face pe plac, important e să pară că a fost ideea ei.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton