Horoscop 19 decembrie 2023. Zi cu ghinion pentru două zodii

 Calin Maria Bianca
.

Horoscop 19 decembrie 2023. Zi cu ghinion pentru două zodii, însă astrele vin și cu momente bune și frumoase pentru restul nativilor. Într-adevăr este o perioadă destul de dificilă din multe puncte de vedere și nu merg toate „ca la carte„, însă cu optimism și răbdare o să depășim toate obstacolele. Iată ce ne rezervă astrele!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 19 decembrie 2023. Berbec

Simți că îți scapă lucrurile de sub control. Ai numeroase sarcini și treburi de rezolvat, astfel că gândul că nu vei termina totul la timp te copleșește. Cere ajutor unde știi că te poți baza pe cineva și ai încredere în propriile forțe!

Horoscop 19 decembrie 2023. Taur

Ai intrat în febra pregătirilor de Crăciun și îți dai silința pentru ca toate să fie ca la carte, deși în sufletul tău nu este doar iubire și bucurie. Ai un gând care te apasă de ceva timp, astfel că astrele îți recomandă să-ți iei câteva ore pentru a mediat asupra a ceea ce se întâmplă în viața ta.

Horoscop 19 decembrie 2023. Gemeni

Crăciunul de anul acesta simți că nu are același farmec ca și până acum. Dorul de o persoană dragă te copleșește, astfel că nu eziți și poate faci chiar primul pas spre o împăcare. Norocul îți surâde pe plan personal și amoros.

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Horoscop 19 decembrie 2023. Rac

O veste rea îți strică încă de la primele ore ale dimineții ziua. Deși avea în plan o zi programată, cu multe activități, se pare că nu totul merge așa cum ți-ai imaginat. Trebuie să fii alături de o persoană dragă, fie și doar din punct de vedere verbal și sufletește.

Horoscop 19 decembrie 2023. Leu

Dorul de casă este din ce în ce mai puternic, astfel că te hotărăști în ultimul moment să lași totul și să le faci o surpriză celor dragi chiar în pragul Sărbătorilor de iarnă. Bucuria este la cote maxime pentru tine și te simți în sfârșit împlinit sufletește.

Horoscop 19 decembrie 2023. Fecioară

Ești norocosul zilei, spun astrele! Deși în ultima perioadă nu ai traversat cele mai bune momente la locul de muncă și din punct de vedere financiare, acum ai motive de sărbătoare fiindcă o sumă mare de bani îți intră în conturi pe neașteptate.

Citește și: Cum a început relația dintre Carmen Grebenișan și soțul ei, Alex Militaru: „Îmi era un pic teamă. Era un băiat mai petrecăreț'. Sunt căsătoriți de doi ani

Citește și: Tinu Vidaicu, despre conflictele cu Roxana Ionescu, în cei 10 ani de relație: „Eram gelos, mult mai dominant și… Eram în cursul maturizării”

Horoscop 19 decembrie 2023. Balanță

Ai parte de o zi plină și aglomerată, însă timpul trece foarte repede pentru tine, mai ales când faci totul de plăcere și cu mare drag. Aștepți cu nerăbdare ziua de Crăciun când toți cei dragi se vor strânge în jurul mesei, iar bucuria o să domnească în casă.

Horoscop 19 decembrie 2023. Scorpion

Toată lumea este agitată și aglomerată în jurul tău, însă tu nu te stresezi deloc. La tine se pare că lucrurile merg conform planurilor și nu ai motive de îngrijorare. Ești zen și reușești să transmiți din vibe-ul tău și celor dragi.

Horoscop 19 decembrie 2023. Săgetător

Săgetătorii trebuie să aibă grijă la starea de sănătate azi, fiindcă lucrurile nu merg foarte bine din acest punct de vedere. Nu mai amâna vizitele și controalele la medici, asta dacă vrei să stai fără griji și să petreci cum se cuvine de Sărbători.

Horoscop 19 decembrie 2023. Capricorn

Nu ai deloc o stare bună azi, iar starea de nervozitate se vede fără a spune nimic. Cei din jur observă că nu ești bine, însă trebuie să îți păstrezi calmul fiindcă riști să ajungi la conflicte pe care nu ți le dorești, mai ales cu câteva zile înainte de Crăciun.

Horoscop 19 decembrie 2023. Vărsător

Vărsătorii sunt într-o continuă schimbare de ceva timp, astfel că acum începi să culegi roadele învățăturii, cum s-ar spune. Îți analizezi comportamentul și nu doar tu vezi o schimbare în bine, ci și cei din jurul tău. Ești pe drumul cel bun, iar schimbarea aceasta o să-ți fie foarte folositoare!

Horoscop 19 decembrie 2023. Pești

Banii sunt de partea ta în această perioadă! Deși toată lumea se gândește la Sărbătorile de iarnă, șefii tăi au observat devotamentul și implicarea de-a lungul timpului, astfel că ai parte de vești bune din partea lor. Fie o primă, o mărire de salariu sau chiar o avansare, cert este că ai mare noroc pe plan profesional!

Sursă foto: Freepics

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton