Horoscop 19 mai 2023. O zodie are parte de surprize în dragoste

 Ifrim Georgiana
.

Se anunță un sfârșit de săptămână destul de relaxat pentru majoritatea zodiilor. Gemnii sunt pe punctul de a lua o decizie importantă, Leii au un randment crescut la locul de muncă, iar Scorpionii o duc excelent pe plan sentimental. Iată ce au pregătit astrele pentru azi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 19 mai 2023. Berbec

Berbecii traversează o zi liniștită și împlinită din punct de vedere profesional. Ca urmare a eforturilor din ultima perioadă, nativii ar putea fi recompensați pe măsura așteptărilor. Bucurați-vă de reușite și nu uitați să vă acordați timp pentru relaxare!

Horoscop 19 mai 2023. Taur

 Taurii au parte de mari tensiuni în sfera sentimentală. S-ar putea ca partenerul să se arate nemulțumit de modul în care au decurs lucrurile în ultima perioadă, însă o discuție sinceră și deschisă ar putea salva relația. Nu ezitați să vă exprimați nemulțumirile!

Horoscop 19 mai 2023. Gemeni

Gemenii sunt pe punctul de a face o alegere importantă. S-ar putea ca nativii să ia decizia de a se muta cu partenerul de cuplu sau a face o achiziție importantă. Este momentul prielnic pentru schimbări majore, căci sunteți favorizați de astre.

Horoscop 19 mai 2023. Rac

Racii sunt destul de sociabili astăzi și ar putea intra în atenția unei persoane speciale. Este posibil să legați o nouă prietenie sau chiar să începeți o poveste de dragoste. Nu uitați să onorați promisiunile pe care le-ați făcut în ultimele zile!

Citește și: Florin Vasilică și-a serbat ziua doar de două ori în viață: 'Fraților, vă trimit ceva de la firma de catering, dar eu petrecere nu fac…' Care este motivul / EXCLUSIV

Citește și: Survivor România 2023. Ștefania Stănilă, accidentare gravă pe traseu

Citește și: Chefi la cuțite 2023 – Sezonul 11. Adrian Hampu a fost eliminat din competiție

Citește și: Diane Inamahoro a leșinat la „Chefi la cuțite' și a avut nevoie de îngrijiri medicale: „S-a adunat oboseala, nu am…'

Horoscop 19 mai 2023. Leu

Astăzi, Leii sunt favoriții astrelor. Nativii au un randament ridicat la locul de muncă, iar feedback-ul va fi pe măsură. Relația cu partenerul de cuplu iese dintr-o zonă mai tensionată, așa că vă așteaptă mult romantism și gesturi de afecțiune.

Horoscop 19 mai 2023. Fecioară

Fecioarele sunt îndemnate să acorde mai multă importanță sănătății. Nativii au fost destul de solicitați în ultima perioadă, iar stresul și oboseala și-ar putea pune amprenta cât de curând. Un control de rutină la medic nu ar strica.

Horoscop 19 mai 2023. Balanță

Balanțele sunt instabile din punct de vedere profesional. Nativii nu se mai simt împliniți la actualul loc de muncă și au senzația că efortul lor nu este direct proporțional cu salariul. Este momentul ideal să cereți o mărire sau să vă deschideți către noi oportunități profesionale.

Horoscop 19 mai 2023. Scorpion

Scorpionii o duc excelent pe plan sentimental. După o perioadă de singurătate, nativii simt că și-au găsit partenerul ideal, împreună cu care pot construi un viitor luminos. Nu vă limitați opțiunile și visați la lucruri mărețe!

Horoscop 19 mai 2023. Săgetător

Astăzi, Săgetătorii sunt cuprinși de dezamăgire. S-ar putea să vă schimbați radical părerea despre un prieten sau un membru al familiei, însă nu refuzați să ascultați și versiunea celuilalt.

Horoscop 19 mai 2023. Capricorn

Capricornii au parte de împlini în sfera sentimentală. Nativii se pot aștepta la o mărire salarială sau la o avansare în funcție. Pe plan sentimental, s-ar putea să simțiți nevoia de mai multă afecțiune, așa că nu ezitați să-i comunicați partenerului nevoile dumneavoastră.

Horoscop 19 mai 2023. Vărsător

Astăzi, Vărsătorii visează cu ochii deschiși. O discuție cu un prieten v-ar putea ajuta să priviți unele aspecte ale vieții dintr-o perspectivă mai rațională. Țineți cont și de variabile atunci când vă faceți un plan.

Horoscop 19 mai 2023. Pești

Peștii sunt pe punctul de a face o investiție importantă. Poate fi vorba despre un autoturism sau despre o locuință, iar astrologii vă îndeamnă să nu stați pe gânduri și să faceți pasul cel mare. Analizați cu atenție ofertele care vi se pun în față!

Sursa foto: Freepik

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton