Horoscop 19 mai 2024. Noi începuturi în viața sentimentală pentru două zodii

 Oana Pantazi
.

Horoscop 19 mai 2024. O zi relaxantă pentru majoritatea nativilor. Cu toate acestea, nu puțini vor avea parte de provocări în viața de familie, în timp ce Balanțele și Săgetătorii ar putea porni într-o nouă aventură sentimentală.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 19 mai 2024. Berbec

Abia așteptai să te odihnești, însă azi, pentru tine, va fi o zi plină de activități, pentru că familia nu-ți va da răgaz. Abia spre seară va veni un telefon salvator, care te va scoate din casă. Ieșirea cu prietenii te va ajuta să-ți încarci bateriile, însă nu abuza de mâncare și de alcool, pentru că riști să ai probleme!

Horoscop 19 mai 2024. Taur

Te îngrozește faptul că mâine trebuie să mergi la job, unde te așteaptă multe sarcini nerezolvate, iar asta îți va schimba total dispoziția, spre nemulțumirea partenerului de viață. De aici ar putea izbucni un scandal, dacă nu-ți vei stăpâni ieșirile. Încearcă să te focusezi asupra lucrurilor bune din viața ta!

Horoscop 19 mai 2024. Gemeni

Ai parte de o zi excelentă azi, mai ales că partenerul de viață te va surprinde în cel mai plăcut mod. Nu e exlcus să faceți o ieșire la aer curat și, mai mult, în cea mai plăcută companie. Viața de cuplu va cunoaște transformări benefice după o lungă perioadă în care relația ta a fost pe muchie de cuțit.

Citește și: Cele mai manipulatoare zodii

Citește și: Ce pietre prețioase ți se potrivesc în funcție de zodie

Citește și: Cele mai reușite cupluri de zodii. Compatibilitate garantată

Citește și: Zodiile celor mai capricioase femei.Cum se comportă când sunt indispuse

Citește și: 5 zodii periculoase.Îți pot face foarte mult rău!

Horoscop 19 mai 2024. Rac

„The more, the merrier” este mottoul care ți se potrivește cel mai bine, pentru că adori reuniunile de familie, iar azi nu e exclus să participi la una, fie nuntă, fie botez. Distracția ar putea să nu se încheie foarte bine însă dacă ai un partener gelos… Abia spre seară se liniștesc apele și vine și împăcarea.

Horoscop 19 mai 2024. Leu

Vei avea parte de o zi plină, cu întâmplări neașteptate, cu vizite de la prieteni, care vor culmina cu o petrecere ad-hoc. Asta te va face să mai uiți puțin de problemele de cuplu, iar în final vei lua o decizie care ți-ar putea schimba viața. Vor apărea schimbări importante în viața sentimentală.

Horoscop 19 mai 2024. Fecioară

Azi nu ești în cea mai bună dispoziție, după o ceartă dureroasă cu unul dintre membrii familiei, și vei căuta sprijin moral la partenerul de viață, dar și la prieteni. Spre surprinderea ta, nimeni nu îți va da dreptate, așa că va trebui să descoperi unde ai greșit. Finalul de zi va veni însă cu reconcilierea mult așteptată.

Horoscop 19 mai 2024. Balanță

Chiar dacă ai ieșit recent dintr-o relație și nu-ți stă gândul la asta, astrele ți-au pregătit o surpriză… În viața ta ar putea apărea cineva care îți va fura inima din prima clipă. Mai mult, vei constata că vă leagă nu doar calități și obiceiuri comune, ci și aceiași prieteni, chiar dacă nu vă cunoșteați. E karma!

Horoscop 19 mai 2024. Scorpion

Nu vei ști cum să te mai împarți azi ca să bifezi toate evenimentele unde ai confirmat, fie că este vorba despre o simplă întâlnire cu prietenii, fie de o petrecere cu ștaif. În cele din urmă, tot vei reuși să superi pe cineva, însă vei găsi rapid formula prin care să compensezi. Seara e dedicată partenerului de cuplu.

Horoscop 19 mai 2024. Săgetător

Astrele îți vor face o surpriză de proporții azi, pentru că vei ucnoaște pe cineva care va deveni parte importantă din viața ta curând. Chiar dacă nu e vorba de dragoste la prima vedere, curând veți descoperi că sunteți compatibili din toate punctele de vedere. Așadar, nu refuza nicio invitație de la prieteni!

Horoscop 19 mai 2024. Capricorn

Pentru tine, azi, cuvântul de ordine e leneveală, așa că niciuna dintre propunerile membrilor familiei sau ale prietenilor nu te va impresiona. Vei petrece ziua la televizor și nu îți vei neglija nici ritualurile de frumusețe, de care în ultimul timp ai uitat. Un telefon de la un fost partener te va scoate însă din letargie.

Horoscop 19 mai 2024. Vărsător

Dacă deja ai evadat într-un loc cu mare și cu soare, îți vei mai prelungi vacanța cu 2-3 zile. Dacă nu, tot vei fugi de acasă pentru câteva ore, chiar dacă drumul dus-întors va dura mai mult decât șederea propriu-zisă. Ai mare nevoie de odihnă și nu vei capitula sub nicio formă de la această decizie.

Horoscop 19 mai 2024. Pești

Procrastinarea e al doilea nume al tău, însă azi nu vei avea nicio șansă să lenevești sau să amâni planurile comune. Familia te va scoate cu forța din casă și, chiar dacă la început nu te va atrage deloc ideea, în cele din urmă vei petrece o zi frumoasă, în mijlocul naturii, alături de cei dragi.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton