Horoscop 19 martie 2022. Trei zodii sunt predispuse să piardă bani

 Martin Lorena
.

Horoscop 19 martie 2022. Ziua de sâmbătă vine la pachet cu o mulțime de vești bune pentru cei mai mulți dintre nativi. Cu toate acestea, există zodii care nu vor fi suficient de cumpătate și vor avea pierderi financiare semnificative. Iată ce îți rezervă astrele!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 19 martie 2022. Berbec

Este o zi productivă pentru tine! Dimineață vei avea nevoie de câteva cafele în plus pentru a te umple de energie. Astăzi îți dorești să duci la bun sfârșit toate activitățile pe care le-ai început în această săptămână. Mai mult decât atât, ai putea începe un proiect nou alături de o prietenă apropiată.

Horoscop 19 martie 2022. Taur

Ești o persoană puternică, perspicace, alături de care cei din jur se simt în siguranță. Cu toate acestea, există momente în care te pierzi cu firea, iar mâine este o astfel de zi. Îți recomandăm să nu iei legătura cu oamenii sensibili din viața ta și să îți dedici timpul relaxării.

Horoscop 19 martie 2022. Gemeni

Este o zi perfectă! Dimineață și în prima parte a după-amiezii te vei odihni, te vei ocupa de proiectele tale personale și te vei bucura de câteva clipe de aer proaspăt. Seara ai putea ieși în oraș alături de partenerul tău de viață. Fii pregătită pentru ceea ce urmează deoarece ar putea să îți facă o surpriză!

Horoscop 19 martie. Rac

Este bine să te gândești de două ori înainte de a face o achiziție importantă. S-ar putea ca obiectele pe care ți le dorești să nu fie atât de necesare pe cât ți-ai imaginat. Încearcă să fii mai chibzuit pentru a nu avea probleme în viitorul apropiat!

Citește și: 4 zodii care critică oamenii prea mult

Citește și: Horoscop martie 2022.Zodiile care stau bine cu banii

Citește și: Zodiile veșnic nemulțumite.Ei vor mereu mai mult

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Horoscop 19 martie 2022. Leu

Este o zi bună pentru a discuta cu partenerul de viață despre problemele din cuplu. Deși ai tot evitat acest subiect, amândoi aveți situații nelămurite, care îngreunează liniștea familiei. Încearcă să îți păstrezi calmul și maturitatea pentru a soluționa tensiunile.

Horoscop 19 martie 2022. Fecioară

Este o zi bună pentru a te gândi la achizițiile tale. Nu arunca cu banii în stânga și în dreapta dacă nu vrei să ai dezamăgiri până la finalul lunii. Mai mult decât atât, ai grijă la sănătatea ta psihică. Nu consuma mai mult decât deții!

Horoscop 19 martie 2022. Balanță

În prima parte a zilei vei fi nevoit să faci o serie de cumpărături pentru ziua de duminică. Deși momentan nu simți că se va întâmpla ceva special, adevărul este că vei primi o adevărată lecție de la Univers. Pregătește-te pentru ceea ce îți dorești cu adevărat!

Horoscop 19 martie 2022. Scorpion

Este o zi bună pentru investiții! Încearcă ceva nou deoarece ai mari șanse de câștig. Dacă te simți ușor nesigur, ai putea lua legătura cu un prieten care are mai multe cunoștințe despre acest subiect. Mai mult decât atât, spre seară vei petrece clipe minunate alături de oamenii dragi din viața ta.

Horoscop 19 martie 2022. Săgetător

Ziua de sâmbătă vine la pachet cu voie bună și zâmbete! Dimineață ai putea primi o invitație în oraș de la o persoană extrem de interesantă. Deși în primă fază te gândești să refuzi, pune în balanță avantajele și dezavantajele. Îți recomandăm să te bucuri de fiecare clipă!

Horoscop 19 martie. Capricorn

Trebuie să fii mai atent la vocabular dacă nu vrei să superi pe cineva! Este bine-cunoscut faptul că ai multe de spus, însă dacă nu îți alegi cu grijă cuvintele, ai putea fi interpretat greșit. În relația de cuplu lucrurile merg foarte bine, însă trebuie să aveți grijă să nu apară monotonia.

Horoscop 19 martie. Vărsător

Este o zi bună pentru a renunța la cheltuielile inutile! Dacă nu vei fi mai cumpătat, ai putea ajunge în situația în care să te împrumuți de bani. Gândește-te de două ori înainte de a arunca sume mari pe lucruri inutile!

Horoscop 19 martie 2022. Pești

În prima parte a zilei te vei trezi cu zâmbetul pe buze și cu bucurie în suflet! Ești iubit cu adevărat, iar acest sentiment te face să zbori. Gândește-te la omul de lângă tine ca la un partener alături de care ai putea să evoluezi în fiecare moment.

Sursă foto: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton