Horoscop 19 martie 2024. Zi norocoasă în dragoste pentru Tauri și Săgetători

 Oana Pantazi
.

Horoscop 19 martie 2024. Luna iubirii încă nu s-a terminat, așadar astrele dau șanse mai multor zodii azi, cu precădere Taurilor și Săgetătorilor, să întâlnească dragostea. Dar cum asta nu vine la pachet cu norocul la bani, toți nativii trebuie să dea dovadă de atenție sporită în ceea ce privește latura financiară.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 19 martie 2024. Berbec

Azi te-ai trezit cu fața la cearșaf și nu ai deloc chef de muncă. Șefii îți vor reaminti la modul dur că suntem abia la mijlocul săptămânii și că ai rămas în urmă. Astrele te favorizează, în schimb, pe plan financiar, așa că poți câștiga sume importante dacă te decizi să investești sau, de ce nu?, chiar să joci la loterie.

Horoscop 19 martie 2024. Taur

Încă de dimineață astrele îți vor surâde – mai întâi pe plan profesional, apoi și pe plan personal. Dacă azi sunt mari șanse să te anunțe șefii că au pentru tine o propunere profesională ce implică și un salariu mai mare, după-amiază vei primi un telefon de la o persoană la care visezi de multă vreme.

Horoscop 19 martie 2024. Gemeni

Nu ai pășit cu dreptul azi când ai ieșit din casă, așa că ar fi bine să te abții de la comentarii ironice în fața șefilor, fiindcă nu va ieși bine. Din fericire, îți merge bine pe plan sentimental, iar partenerul îți va face o surpriză frumoasă azi, chiar dacă e mijlocul săptămânii. Să-ți faci bagajele pentru weekend!

Citește și: Cele mai manipulatoare zodii

Citește și: Ce pietre prețioase ți se potrivesc în funcție de zodie

Citește și: Cele mai reușite cupluri de zodii. Compatibilitate garantată

Citește și: Zodiile celor mai capricioase femei. Cum se comportă când sunt indispuse

Citește și: 5 zodii periculoase.Îți pot face foarte mult rău!

Horoscop 19 martie 2024. Rac

De câteva zile cheltuiești fără măsură, până și colegii de serviciu vor încerca să te oprească. Shoppingul online poate crea dependență, iar asta nu doar că îți va goli buzunarele, ci te va face să te cerți serios și cu partenerul de viață. Spre seară, vizita unui prieten vechi ta va ajuta să vezi lucrurile din perspectiva corectă.

Horoscop 19 martie 2024. Leu

Ai o săptămână plină, dar nu prea-ți stă mintea la task-urile de la job, ci mai degrabă la problemele de cuplu nerezolvate. Te vei grăbi azi să te întorci acasă, pentru că nu suporți să știi că perechea ta suferă dintr-o neînțelegere infantilă. Poate ar trebui totuși să nu-i mai dai motive de gelozie…

Horoscop 19 martie 2024. Fecioară

Traversezi o perioadă extrem de fastă pe toate planurile, însă este foarte important cum îți joci cărțile. Astrele îți pun mintea, dar și inima la încercare, fiindcă în viața ta sunt două persoane și nu prea știi pe care să o alegi. Nu merge pe două fronturi, pentru că, până la urmă, ai putea pierde tot!

Horoscop 19 martie 2024. Balanță

Panul profesional este excelent aspectat pentru tine în această perioadă, așa că e indicat să profiți de orice oportunitate oferită – vei ști în cele din urmă ce să alegi, iar experiența îți va folosi pe viitor. Atenție, partenerul tău de viață nu e încântat că ai putea să stai și mai mult la job, deci trebuie să găsești un echilibru.

Horoscop 19 martie 2024. Scorpion

Profesional nu-ți merge grozav, însă compensezi pe latura sentimentală. În ceea ce te privește, vor apărea schimbări notabile – fie te muți cu jumătatea ta, dacă nu stați deja împreună, fie luați decizia să vă căsătoriți ori să formați o familie împreună. Ești gata să renunți la carieră pentru a te dedica familiei.

Horoscop 19 martie 2024. Săgetător

Nu prea ai chef de muncă în ultima vreme, iar asta îi surprinde pe superiorii tăi, care știu că ești o persoană workoholică. Ce nu știeu ei însă este că în viața ta va apărea (dacă nu a apărut deja) cineva care va schimba totul. Te îndrăgostești nebunește și nu te vei mai gândi o clipă la ambițiile profesionale.

Horoscop 19 martie 2024. Capricorn

Cineva din mediul profesional îți pune bețe-n roate de ceva vreme și toată lumea a observat asta, mai puțin tu! Azi însă vei avea o revelație care îți va schimba viața. Vei înceta să mai ajuți pe toată lumea fără excepție și îți vei cere drepturile fără modestie. Ai o zi bună și pe plan financiar.

Horoscop 19 martie 2024. Vărsător

Azi vei avea o discuție cu superiorii, dar și cu colegii și vor apărea schimbări în programul tău de lucru. Asta o va mulțumi pe jumătatea ta, care era pregătită să-ți dea un ultimatum din cauza programului infernal. Spre seară, va avea loc și împăcarea, iar viața ta sentimentală se va îmbunătăți vizibil.

Horoscop 19 martie 2024. Pești

Nu e cea mai bună zi a ta, dar dacă nici tu nu știi să te fofilezi când ești la muncă… Nu vei scăpa însă de jumătatea ta, pe care nu o păcălești atât de ușor, așa că, după program, te va pune la treabă. Te va salva vizita neașteptată a unor prieteni care vă vor da o veste ce vă va pune pe gânduri. Te vei gândi serios la un job nou, în afara țării.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton