Horoscop 19 octombrie 2022. Două zodii se despart de partener

 Ifrim Georgiana
.

În timp ce unii nativi au parte de discuții profunde și de sprijin din partea celor din jur, alții trec prin despărțiri și se confruntă cu tensiuni la locul de muncă. Gemenii au de făcut o alegere dificilă în ceea ce privește cariera. Iată ce au pregătit astrele pentru azi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 19 octombrie 2022. Berbec

Berbecii se simt inhibați de criticile celor din jurul lor. Li se atrage atenția cu privire la unele decizii care i-ar putea conduce pe un drum greșit, însă nimic nu îi face să se răzgândească. Intră în conflict cu colegii de la muncă din cauza atitudinii.

Horoscop 19 octombrie 2022. Taur

Taurii sunt preocupați de treburile casnice. Se gândesc la o renovare sau la o nouă achiziție. Obiectivele lor intră în conflict cu cele ale familiei. Pe plan amoros, au parte de o surpriză din partea persoanei iubite, fie că este vorba despre o cinp romantică sau o escapadă în doi.

Horoscop 19 octombrie 2022. Gemeni

Gemenii sunt puși în situația de a face o alegere dificilă în ceea ce privește cariera. Trebuie să aleagă între stabilitate și oportunitate. Se sfătuiesc cu un membru al familiei și reușesc să ia o decizie.

Horoscop 19 octombrie 2022. Rac

Racii trebuie să păstreze controlul asupra bugetului de care dispun și să mai renunțe la unele plăceri costisitoare. Nu este un moment bun pentru a face investiții nesigure, ci pentru a face economii.

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Citește și: Pe Jennifer Lopez o cucerești cu un buchet mare de floarea-soarelui.Iată care este floarea care ți se potrivește în funcție de zodie!

Citește și: Cea mai mare teamă a lui Ryan Gosling este să nu fie părăsit.Iată care sunt cele mai fricoase zodii!

Horoscop 19 octombrie 2022. Leu

Leii visează cu ochii deschiși, însă se lovesc de opoziția celor din jur. Vor să facă schimbări majore pe toate planurile, însă se simt descurajați de familie și prieteni. Au luat în calcul toate variabilele și sunt pregătiți să-și asume eventualele eșecuri.

Horoscop 19 octombrie 2022. Fecioară

Fecioarele vor avea mai multe obiective de împlinit decât în mod normal. Vor exista solicitări suplimentare la locul de muncă, dar și din partea membrilor familiei. În a doua parte a zile, petrec momente relaxante cu persoana iubită și își reîncarcă bateriile pentru următoarea zi.

Horoscop 19 octombrie 2022. Balanță

Balanțele au parte de discuții profunde cu un prieten apropiat și încep să pună la îndoială unele decizii luate până acum. Au o viață socială destul de activă, motiv pentru care au partenerul de viață aduce în discuția lipsa timpului petrecut în doi.

Horoscop 19 octombrie 2022. Scorpion

Scorpionii sunt puși în situația de accelera ritmul în unele situații, din cauza presiunii exterioare. S-au adunat mai multe sarcini, așa că nu dispun de timp suficient pentru a face o muncă calitativă. Pun capăt unei relații care nu le mai aduce niciun fel de satisfacție.

Horoscop 19 octombrie 2022. Săgetător

Săgetătorii sunt îngândurați și nu reușesc să ia unele decizii singuri. Apelează la prieteni și găsesc răspunsuri la situațiile cu care se confruntă.

Horoscop 19 octombrie 2022. Capricorn

Capricornii încheie, la rândul lor, o relație de iubire. Au nevoie de un nou început și simt că persoana de lângă ei evoluează într-o direcție paralelă.

Horoscop 19 octombrie 2022. Vărsător

Vărsătorii au parte de momente tensionate la muncă, având în vedere frustrările care s-au acumulat în ultima vreme. Își spun părerea sinceră și riscă să fie concediați.

Horoscop 19 octombrie 2022. Pești

Peștii încep să-și caute un nou loc de muncă. Nu se mai regăsesc în ceea ce fac și preferă să lucreze într-un alt domeniu.

Sursa foto: Arhiva Viva!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton