Horoscop 2 aprilie 2024. Trădare în dragoste, dar și oportunități pentru nativi

 Ifrim Georgiana
.

Se anunță o zi plină de schimbări pentru majoritatea nativilor. Gemenii sunt productivi la locul de muncă, Balanțele radiază de fericire, iar Săgetătorii au ghinion. Iată ce au pregătit astrele!

CITEȘTE TOATĂ VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 2 aprilie 2024. Berbec

Se anunță o zi destul de încărcată pentru Berbeci. Puteți avea un volum crescut de sarcini la locul de muncă și sunteți nevoit să vă organizați timpul cât mai eficient. Mici dispute se vor ivi și în sfera sentimentală.

Horoscop 2 aprilie 2024. Taur

Taurii traversează o zi dificilă și sunt trădați în dragoste. Urmează o perioadă de suferință, iar astrologii vă îndeamnă să nu vă izolați, ci să căutați compania oamenilor dragi. Unele neînțelegeri se pot ivi și în relația cu superiorii.

Horoscop 2 aprilie 2024. Gemeni

Gemenii au parte de o zi cât se poate de productivă. Vă treziți cu energie și chef de muncă, iar asta se observă din plin la locul de muncă. Mici îmbunătățiri pot apărea și în relația cu partenerul de cuplu, comunicarea face diferența în această perioadă.

Horoscop 2 aprilie 2024. Rac

Racii au parte de o zi cât se poate de senină. Vă merge bine pe toate planurile, mai ales în privința carierei. Sunt șanse mari să obțineți o mărire salarială sau postul pe care îl râvniți de ceva vreme.

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la slujba de Înviere şi în prima zi de Paşte Catolic. Ce a atras atenția la ținutele ei

Citește și: Corina Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf, a născut! Prima imagine cu cel de-al patrulea băiat al antrenorului: „Iubirea mea este…'

Citește și: „Nu pierzi pe cineva drag doar o singură dată. Îl pierzi când închizi ochii, în fiecare noapte și când îi deschizi în fiecare dimineață”. Mesajul dureros transmis de tatăl Andreei, studenta ucisă la Timișoara, la cinci zile de la înmormântare

Citește și: Cum s-a schimbat viața lui Alin Oprea de când s-a căsătorit cu Medana: 'Nu a făcut niciodată asta, decât acum, de când e cu mine…' Artistul ține post / EXCLUSIV

Horoscop 2 aprilie 2024. Leu

Leii traversează o zi destul de conflictuală. Vă simțiți copleșit de evenimentele recente și tindeți să fiți impulsiv. Această atitudine v-ar putea aduce probleme la locul de muncă, e bine să fiți ceva mai calculat.

Horoscop 2 aprilie 2024. Fecioară

Ziua se anunță destul de încărcată emoțional pentru Fecioare. Treceți printr-un episod de trădare în dragoste, iar asta vă afectează și pe celelalte planuri. O perioadă de pauză v-ar putea ajuta enorm în aceste clipe.

Horoscop 2 aprilie 2024. Balanță

Balanțele treaversează o zi excelentă. Ați început săptămâna cu stângul, nu v-ați simțit în cea mai bună formă, dar lucrurile se schimbă peste noapte. Radiați de fericire și vă reconectați cu partenerul de cuplu.

Horoscop 2 aprilie 2024. Scorpion

Scorpionii au parte de o zi productivă, cu satisfacții pe măsură. Sunt șanse mari să intrați în atenția superiorilor și vi se poate promite o mărire salarială. Mai multe vești bune pot apărea pe parcursul săptămânii.

Horoscop 2 aprilie 2024. Săgetător

Săgetătorii sunt ghinioniști în această zi. Sunt șanse mari să pierdeți o sumă de bani sau să ratați o oportunitate cu privire la carieră. Nu vă descurajați, următoarea perioadă se anunță mai optimistă.

Horoscop 2 aprilie 2024. Capricorn

Capricornii traversează o zi cât se poate de dificilă. Sunteți cuprins de oboseală și nu dați randament la locul de muncă. Următoarea perioadă este excelentă pentru a planifica un concediu binemeritat.

Horoscop 2 aprilie 2024. Vărsător

Vărsătorii au parte de clipe foarte romantice în această zi. Vă simțiți foarte bine în compania partenerului și aveți planuri mari de viitor. Este o perioadă bună pentru relaxare și pentru încărcarea bateriilor.

Horoscop 2 aprilie 2024. Pești

Peștii sunt favoriții astrelor în această zi. Vă merge bine pe toate planurile, mai ales când vine vorba de carieră. Superiorii vă laude și sunt șanse mari să avansați în funcție.

Sursa foto: Freepik

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton