Horoscop 2 august 2024. Necazuri mari la locul de muncă și pe plan amoros pentru o zodie

 Calin Maria Bianca
.

Horoscop 2 august 2024. Necazuri mari la locul de muncă și pe plan amoros pentru o zodie, însă astrele nu au pregătit doar vești neplăcute, ci și unele bune pentru nativi. Iată cine este norocosul zilei de azi, dar și cine are parte de o mare surpriză!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Horoscop 2 august 2024. Berbec

Simți nevoia să încerci lucruri noi și să ieși din zona de confort, așa că începi să cauți activități sa proiecte în care te-ai putea implica. Te consulți și cu persoanele cunoscute, care îți pot da idei și îți pregătești grupul de prieteni pentru o ieșire ca la carte.

Horoscop 2 august 2024. Taur

Ai grijă la starea ta de sănătate! Ai tot amânat vizita la medic, chiar dacă corpul îți trimite numeroase semnale că lucrurile nu merg deloc bine pe interior. Ai grijă cum gestionezi veștile și nu te închide în tine.

Horoscop 2 august 2024. Gemeni

Azi te bucuri de o zi liniștită, în care ai ocazia să petreci timp alături de persoanele apropiate. Nu te gândești prea mult la sarcinile legate de job, ci te ocupi de ele în altă zi, astfel că relaxarea și bucuria sunt cuvintele care-ți descriu ziua.

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Horoscop 2 august 2024. Rac

Vrei să faci niște schimbări în viața ta în viitorul apropiat și începi să te faci demersuri pentru a le putea pune în aplicare cât mai curând. Ceri sfatul unor persoane de încredere și te documentezi mult încă de pe acum pentru a ști ce decizii să iei.

Horoscop 2 august 2024. Leu

Este o zi destul de agitată pentru tine, pentru că ai foarte multe lucruri de făcut, inclusiv vizite la cei dragi și poate și o plimbare. La finalul zilei, nu ai prea multă energie, dar trebuie fiindcă se anunță o zi încărcată mâine.

Horoscop 2 august 2024. Fecioară

Azi este ziua ta norocoasă. După lungi așteptări, zile încărcate și numeroase momente de cumpănă, acum poți respira ușurat, fiindcă toate s-au așezat la locul lor. Mai mult, primești o sumă de bani neașteptată, care te ajută să te reglezi din punct de vedere financiar.

Citește și: Iustina s-a despărțit de Cornel, la Insula Iubirii, după ce el a înșelat-o cu ispita Loredana: „Relația s-a încheiat. Ce a făcut este de neiertat. Nu îl recunosc…'. Ce a făcut Iustina după ce a văzut atingerile suspecte în mare

Citește și: Alex Bodi și noua lui iubită s-au separat în timpul vacanței. Caterina s-a întors în țară, iar afaceristul a rămas în Mykonos, unde se află și Ema Uta

Horoscop 2 august 2024. Balanță

Este ziua ta de odihnă! Te relaxezi și liniștești după o perioadă aglomerată, în care ai muncit foarte mult și ai făcut din noapte zi. În sfârșit ai timp pentru tine și pentru a-ți pune ordine în gânduri pe urma tuturor celor întâmplate.

Horoscop 2 august 2024. Scorpion

Azi este ziua ta norocoasă! Primești o vestea foarte bună la locul de muncă, care îți aduce zâmbetul pe buze, astfel că toată ziua emani energie în jurul tău. Te pregăteși cu nerăbdare pentru weekend-ul relaxant care urmează, iar lucrurile bune nu se opresc aici pentru tine.

Horoscop 2 august 2024. Săgetător

Te urmărește ghinionul azi! Încă de la primele ore ale dimineții, totul începe cu stângul. Nu ai o stare bună, iar pe lângă asta primești și o veste proastă. Lucrurile se complică la locul de muncă și ai parte de probleme, iar totodată relația de cuplu este pusă sub semnul întrebării după ultimele evenimente.

Horoscop 2 august 2024. Capricorn

Astăzi vei fi mai înclinat către chestiunile filozofice. Îți pui la îndoială instinctele și ți-ar putea apărea întrebări referitoare la materialism. Ai grijă însă fiindcă azi poți da nas în nas cu unele probleme de sănătate, care-ți vor lua toată energia.

Horoscop 2 august 2024. Vărsător

Nu ești în cea mai bună perioadă a ta, iar acest lucru se reflectă și în relația de cuplu, care este destul de tensionată în ultima vreme. Nu reușiți să ajungeți la un numitor comun și conflictele sunt la ordinea zilei. Gestionează aceste lucruri înainte să îți pară rău!

Horoscop 2 august 2024. Pești

Pești au parte de un final de săptămână luminos, fără certuri, conflicte sau alte lucruri care să le fure zâmbetul de pe față. Ai însă numeroase lucruri de rezolvat și reușești totul cu brio, mai ales când ceri puțin ajutor celor din jur.

Sursă foto: freepics

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton