Horoscop 2 iulie 2024. O zodie trece printr-o mare dezamăgire pe plan amoros

 Calin Maria Bianca
.

Horoscop 2 iulie 2024. O zodie trece printr-o mare dezamăgire pe plan amoros, însă cu ajutorul celor dragi o să găsească o cale de a trece peste această cumpănă. Iată cum arată horoscopul zilei de azi pentru restul zodiilor, dar și cine primește o veste foarte bună!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI!

Horoscop 2 iulie 2024. Berbec

Începi ziua cu stângul și nimic nu îți iese cum trebuie azi. Faci greșeli mari, inclusiv la locul de muncă și riști să fii sancționat. Nu te poți concentra deloc, iar cei din jurul rău observă acest lucru. Ai grijă cum gestionezi timpul azi, cât și acțiunile.

Horoscop 2 iulie 2024. Taur

Ești emotiv azi și ai stare melancolică. O persoană din trecut îți tot umblă prin gânduri și nu-ți dă deloc pace, ceea ce te face să te gândești serios la ea. Nu aveți un final fericit, ci din contră, însă cu toate aceste nu te poți desprinde de ceea ce ați trăit împreună. Ai grijă ce decizii iei!

Horoscop 2 iulie 2024. Gemeni

O zi extrem de aglomerată și agitată pentru Gemeni. Deși programul nu era deloc încărcat pentru ziua de azi, iată că au intervenit câteva schimbări care te-au făcut să faci totul într-un ritm alert. Cei dragi au nevoie de tine și nu te poți opune.

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Horoscop 2 iulie 2024. Rac

Nu stai deloc bine la capitolul comunicare, ceea ce amplifică tensiunile cu partenerul. Fii deschis și sincer, dacă nu vrei ca lucrurile să scape de sub control și gestionează cu atenție discuțiile minore care vă pot plasa într-un conflict din cauza stresului.

Horoscop 2 iulie 2024. Leu

Nu mai ai deloc timp, nici de tine și nici de cei dragi. Te-ai îndepărtat de toată lumea pentru a-ți atinge obiectivele, însă ai grijă fiindcă în final e posibil să te trezești singură și fără nimeni în jur. Păstrează relațiile în armonie, chiar dacă nu dispui de timp pentru întâlniri sau petreceri.

Horoscop 2 iulie 2024. Fecioară

Ești norocosul zilei fără doar și poate. Te-ai stresat mult din cauza lipsurilor pe plan financiar, însă după multă muncă, acum este timpul să culegi roadele și să te bucuri de reușite alături de persoana iubită. Banii nu mai sunt deloc o problemă pentru voi și reușiță să puneți la punct tot ce ați planificat.

Citește și: Irina Columbeanu, la mănăstire alături de Alina și Ramona Gabor. Cum s-a fotografiat fiica Monicăi și a lui Irinel Columbeanu alături de mătușile ei / Ce au făcut înainte de a vizita lăcașul

Citește și: Gabi Bădălău susține că nu este pregătit pentru o relație serioasă, după despărțirea de Bianca Drăgușanu: „Azi ies cu cineva, mâine cu altcineva, nu vreau…' / Adevărul despre Daria, femeia cu care s-a afișat

Horoscop 2 iulie 2024. Balanță

Ai avut zile pline și agitate, atât la locul de muncă, cât și acasă, încă acum te bucuri de liniște și relaxare. Te pui pe primul loc și lași toate celelalte preocupări în urmă pentru a putea să ai parte de odihnă de calitate. Pe seară pregătești însă o cină romantică pentru persoana iubită.

Horoscop 2 iulie 2024. Scorpion

Ziua de azi te surprinde cu vești bune pe toate planurile. Ai fost stresat și cu multe griji, însă acum dai totul uitării și te bucuri de zilele de vară, așa cum se cuvine. Primești vești importante și foarte bune, poate chiar un ajutor considerabil la care nu te așteptai.

Horoscop 2 iulie 2024. Săgetător

Conflictele sunt la ordinea zilei pentru Săgetători azi, fie că vorbim despre locul de muncă sau viața de familie. Ai o stare irascibilă și de nervozitate, pe care o emani în jurul tău. Nu suporți să primești sfaturi azi și faci totul de capul tău. Mai târziu vei regreta cuvintele pe care le-ai spus și comportamentul tău.

Horoscop 2 iulie 2024. Capricorn

Se anunță o zi tensionată și dacă crezi că totul se va rezolva cu țipete și urlete, te înșeli amarnic. Asta nu va face altceva decât să adâncească certurile. Încearcă să ai o abordare calmă, pe un ton calm și respectuos, pentru a găsi o soluție lucrurilor care nu funcționează.

Horoscop 2 iulie 2024. Vărsător

Pe plan amoros nu o duci deloc bine. Ai parte de o mare dezamăgire din acest punct de vedere, privind un subiect la care nu te așteptai niciodată. Nu știi cum să reacționezi și alegi să te închizi în tine pentru a gândi lucrurile înainte de a răbufni și a face un mare scandal. Nici pe plan financiar nu o duci deloc bine.

Horoscop 2 iulie 2024. Pești

Ce de vești bune! Primești o mărire salarială sau o nouă funcție la locul de muncă, asta datorită implicării și devotamentului de care ai dat dovadă de-a lungul timpului. Ești bucuros și toată ziua îți merge foarte bine, așa că nu poți să nu împărtășești bucuria cu persoana iubită.

Sursă foto: freepics

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton