Horoscop 2 noiembrie 2022. Noroc în dragoste pentru zodii

 Ifrim Georgiana
.

În timp ce unii nativi sunt fericiți și au parte de o relație romantică, alții nu se simt împliniți și primesc o veste neașteptată din partea persoanei iubite. Scorpionii sunt extrem de fericiți. Iată ce au pregătit astrele pentru azi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 2 noiembrie 2022. Berbec

Berbecii trebuie să fie mai atenți la cei pe care îi numesc prieteni. Sunt trădați de o persoană apropiată și iau în considerare varianta de a-și restrânge cercul social. Prietenii buni de găsesc greu, de aceea trebuie să aleagă cu atenție pe cine să țină aproape.

Horoscop 2 noiembrie 2022. Taur

Taurii sunt prea concentrați pe a fi productivi și evită orice moment de relaxare. Este bine să pună pe pauză unele proiecte, căic riscă să rămână singuri.

Horoscop 2 noiembrie 2022. Gemeni

Gemenii își propun să se concetreze mai mult pe dezvoltarea personală. Astăzi, fac un efort conștient de a studia și de a învăța lucruri noi.

Horoscop 2 noiembrie 2022. Rac

Racii trebuie să ia o decizie cu privire la viitorul relației. Nu se simt împliniți, acest lucru generând frecvente conflicte. Sfatul astrologilor este să vorbească deschis despre problemele care îi apasă și să ia cea mai bună decizie pentru ei.

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Citește și: George Clooney este un familist convins!Iată 15 adevăruri despre zodia Taur!

Citește și: David Beckham este o persoană foarte credincioasă, potrivit zodiei sale.Iată care sunt cele mai credincioase zodii!

Horoscop 2 noiembrie 2022. Leu

Leii întâlnesc o persoană care le oferă o soluție la o problemă. Trec printr-un blocaj și au impresia că nu există nicio lumină la capătul tunelului. Acest lucru s-ar putea schimba curând dacă sunt atenți în jurul lor.

Horoscop 2 noiembrie 2022. Fecioară

Fecioarele nu au o stare foarte bună astăzi. Sunt nesiguri pe propriile decizii, pe relațiile cu ceilalți, motiv pentru care au tendința de a retrage discret. O discuție cu un prieten îi face să conștientizeze că este vorba doar de un impas.

Horoscop 2 noiembrie 2022. Balanță

Balanțele au parte de o relație romantică așa cum nu au visat. Deși au tratat o persoană în limita unei relații de prietenie, se pare că viitorul le-a rezervat ceva mai mult. Un prim pas a fost deja făcut, trebuie doar să-și dea frâu liber sentimentelor.

 Horoscop 2 noiembrie 2022. Scorpion

Scorpionii simt o stare puternică de fericire. Fie că este vorba despre o relație, despre un câștig financiar sau despre o revelație, traversează o perioadă plină de noutăți. Sunt entuziasmați și vor să încerce lucruri noi.

Horoscop 2 noiembrie 2022. Săgetător

Săgetătorii au parte de vești bune la locul de muncă. Efortul lor a fost remarcat de superiori și li se propune să avanseze în funcție. Sunt nesiguri dacă își doresc responsabilități suplimentare.

Horoscop 2 noiembrie 2022. Capricorn

Capricornii trebuie să fie mai cumpătați. Au tendința de a lua decizii de moment, fără să se gândească la consecințele pe termen lung.

Horoscop 2 noiembrie 2022. Vărsător

Vărsătorii au parte de vești neșteptate pe plan sentimental. Când au impresia că lucrurile merg în direcția dorită, situația capătă o întorsătură neașteptată.

Horoscop 2 noiembrie 2022. Pești

Peștii se distanțează de persoanele care i-au rănit în ultima vreme. Se pun pe primul loc și iau deciziile care îi fac cu adevărat fericiți.

Sursa foto: Arhiva Viva!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton