Horoscop 20 aprilie 2023. Scorpionii trec cu bine peste problemele de sănătate

 Calin Maria Bianca
.

Horoscop 20 aprilie 2023. Scorpionii trec cu bine peste problemele de sănătate, însă alți nativi au parte de o serie de vești mai puțin plăcute. Iată ce au pregătit astrele pentru fiecare dintre cele 12 zodii, dar și cine o să treacă cu bine peste această zi, fiind cu zâmbetul pe buze de dimineață și până seara!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 20 aprilie 2023. Berbec

Berbecii trebuie să aibă grijă la locul de muncă. După această mini-vacanță de Paște, șefii sunt 'ochi și urechi', astfel că un pas greșit poate duce la complicații pe plan profesional și totodată pe cel financiar. Ai grijă la cum abordezi lucruri și fă totul cu simț de răspundere.

Horoscop 20 aprilie 2023. Taur

Ai suferti mult în utlima vreme, însă ceea ce este mai bun se îndreaptă către tine. Nu trebuie să mai pui la suflet orice lucru minor. Axează-te pe tine și pe propria evoluție, fără a cere ajutorul celor din jur, tocmai pentru a evita eventualele discuții care să-ți aducă suferința pe chip.

Horoscop 20 aprilie 2023. Gemeni

Azi este ziua în care îți faci multe planuri de viitor. Notezi tot și analizezi totul chiar și în cel mai mic detaliu, însă sunt unele lucruri care-ți scapă. Banii nu se sincronizează cu lista ta mare de lucruri pe care vrei să le faci, astfel că te gândești la un al doilea job.

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Horoscop 20 aprilie 2023. Rac

Ai nevoie să vă găsești un spațiu liniștit, departe de tot zgomotul și haosul de zilele acestea și să vă adunați gândurile. Simțul rațiunii este foarte solicitat și încerci să faci față mai multor schimbări ce au avut loc în ultima săptămână.

Horoscop 20 aprilie 2023. Leu

Pentru nativul Leu urmează o perioadă aglomerată din multe puncte de vedere. La locul de muncă o să primești noi sarcini în plus care nu îți aduc deloc zâmbetul pe buze, iar în ceea ce ține de viața personală, ești programat la o serie de cheltuieli la care nu te așteptai.

Horoscop 20 aprilie 2023. Fecioară

Fecioarele au parte de câștiguri majore astăzi. Fie este vorba de o mărire salarială, fie o moștenire din partea unui apropiat, sau, de ce nu, poate chiar un câștig la loto și la jocurile de noroc. Cert este că o sumă mare de bani vă intră în buzunare azi.

Citește și: Carmen Iohannis a stârnit controverse cu ținuta purtată în vizita oficială din Brazilia. Culoarea rochiei a atras toate privirile

Citește și: Anamaria Prodan spune cum a cucerit-o noul iubit: „Acest bărbat dictează tot ce se întâmplă…”Anamaria Prodan spune cum a cucerit-o noul iubit: „Acest bărbat dictează tot ce se întâmplă…”

Horoscop 20 aprilie 2023. Balanță

Balanțele își rezervă ziua de azi doar pentru ele. Nu mai vrei să auzi de musafiri sau de vizite după Sărbătorile Pascale, astfel că îți dorești să te relaxezi și să profiți din plin de liniștea și armonia din casa ta, fiind înconjurată doar de familie. Spre seară se prevede o ieșire cu prietenele.

Horoscop 20 aprilie 2023. Scorpion

Scorpionii nu mai au motive de îngrijoarare. Dacă zilele trecute, diverse probleme din punct de vedere al sănătății și-au făcut simțită prezența și ți-au dat planurile peste cap, azi totul este la trecut. Din fericire, nu a fost nimic grav, ci doar urmări ale unui stil de viață mai puțin sănătos, așa că trebuie să acorzi mai multă importanță stilului alimentar de acum înainte.

Horoscop 20 aprilie 2023. Săgetător

Săgetătorul primește o veste proastă astăzi. Fie de la locul de muncă, fie din partea unui prieten sau chiar din familie, cert este că un telefon o să vă strice starea de spirit și vibe-ul bun de dimineață. Totuși, astrele vă recomandă să vă păstrați calmul și să analizați pe larg problema.

Horoscop 20 aprilie 2023. Capricorn

Iubirea plutește în aer pentru Capricorn. Povestea de dragoste în care ești acum pare desprinsă din cele mai frumoase cărți și basme, însă totuși trebuie să ai mare grijă pe parte de infidelitate. Acordă mare atenție micilor detalii.

Horoscop 20 aprilie 2023. Vărsător

Problemele pe plan sentimental și financiar nu-ți dau deloc pace. Ajungi foarte des la discuții cu partenerul de viață, air de multe ori, banii sunt problema. Trebuie să te relaxezi și să își pui ordine în gânduri pentru a rezolva problemele în care ești angrenat.

Horoscop 20 aprilie 2023. Pești

Pești pot răsufla ușurați astăzi. Problemele de la locul de muncă s-au terminat cu succes, astfel că ai scăpat de o mare grijă de pe umerii tăi. Ziua de azi este una benefică pentru tine, iar pe seară vei petrece în compania persoanei iubite, așa cum nu ați mai făcut de ceva timp.

Sursă foto: pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton