Horoscop 20 august 2024. Trei zodii au de suferit în plan sentimental

 Oana Pantazi
.

Horoscop 20 august 2024. La mijloc de săptămână, astrele le pregătesc multe surprize nativilor, inclusiv pe plan sentimental și apar provocări și în ceea ce privește latura financiară. Încercați să nu vă întindeți mai mult decât vă permite plapuma atunci când vine vorba despre cheltuieli.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Horoscop 20 august 2024. Berbec

Ai foarte mult de lucru la job și azi nu te vei putea fofila sub nicio formă, fiindcă superiorii sunt cu ochii pe tine. Acasă, spre seară, vei uita însă de toate, iar asta datorită unui telefon surprinzător pe care îl vei primi de la un prieten vechi. Ziua se va încheia cu planuri de vacanță.

Horoscop 20 august 2024. Taur

Dacă pe plan profesional nu sunt probleme, latura sentimentală nu e prea bine aspectată. Între tine și partener pot apărea discuții de pe urma unor conflicte mai vechi. Gelozia se va face simțită din plin și acuzațiile reciproce nu vor lipsi, așa că riscați să vă certați serios. Nu da frâu impulsivității!

Horoscop 20 august 2024. Gemeni

Oboseala și stresul își spun cuvântul și nu te poți gândi decât la vacanță. Până atunci mai ai un pic de tras însă, așa că nu îți pierde concentrarea, în special la serviciu. Viața sentimentală nu-ți creează probleme și, după multă vreme, tu și partenerul păreți că ați ajuns în sfârșit la un numitor comun.

Citește și: Ce pietre prețioase ți se potrivesc în funcție de zodie

Citește și: Cele mai reușite cupluri de zodii. Compatibilitate garantată

Citește și: Zodiile celor mai capricioase femei.Cum se comportă când sunt indispuse

Citește și: 5 zodii periculoase.Îți pot face foarte mult rău!

Horoscop 20 august 2024. Rac

Vei avea parte de o zi grea azi la job și niic acasă nu te vei bucura de liniște, pentru că partenerul tău va insista să închieați o discuție începută săptămâna trecută. Păstrează-ți calmul și dă dovadă de diplomație dacă nu vrei ca relația voastră să ajungă într-un punct în care nu veți mai putea repara nimic!

Horoscop 20 august 2024. Leu

Ai parte de o zi excelentă azi pe plan profesional și sentimental, însă ar fi bine să nu abuzezi de relaxarea financiară de care te bucuri de ceva vreme. Ar fi bine să nu te arunci la achiziții importante, care ar putea necesita împrumuturi, fiindcă riști să rămâi cu conturile goale înainte de vacanță.

Horoscop 20 august 2024. Fecioară

Cineva de la job îți cam poartă sâmbetele și, din invidie, va încerca să te discrediteze în fața șefilor. Orice ai face, nu depăși limita legalității, pentru că riști să ai probleme serioase! Din fericire, pe plan amoros îți merge bine, așa că vei uita repede de problemele de la locul de muncă…

Horoscop 20 august 2024. Balanță

Este foarte posibil ca ziua de azi să-ți schimbe pentru totdeauna viitorul profesional. Nu e exclus să-ți dai demisia pe nepusă masă, chiar dacă momentan nu ai alte variante. Ai mare nevoie de o perioadă în care să-ți pui gândurile în ordine dacă vrei să mergi pe drumul pe care ți-l dorești.

Horoscop 20 august 2024. Scorpion

Este abia jumătatea săptămânii, dar tu nu mai ai forță să muncești. A venit momentul să te gâdești la o evadare din rutină și n-ar strica să pleci cât mai departe de locurile și de oamenii care îți fac rău. Un city-break ar fi perfect pentru tine și partenerul tău, mai ales că relația voastră este în impas.

Horoscop 20 august 2024. Săgetător

Ai foarte mult de lucru, dar azi, ca niciodată, nu te poți concentra, pentru că nu te lasă problemele de cuplu. Relația cu partenerul are de suferit din cauza faptului că tu acorzi mai multă atenție jobului, dar și pentru că jumătatea ta crede că ai și motive… sentimentale să stai atât de mult la serviciu.

Horoscop 20 august 2024. Capricorn

Azi nu vei lăsa deloc de la tine și riști să te cerți la job nu doar cu colegii, ci și cu superiorii. Din fericire, astrele te favorizează pe plan amoros, așa că vei uita repede de toate nemulțumirile. Un alt punct nevralgic sunt banii, așa că nu cheltui niște sume de care încă nu dispui…

Horoscop 20 august 2024. Vărsător

Nu concepi vara fără mare și soare, așa că sigur ai vizitat deja litoralul până acum… Pentru că nu ți-a ajuns însă, simți că a venit momentul unui nou concediu. S-ar putea să intri însă în conflict cu colegii care n-au plecat încă în vacanță, dar și cu partenerul, care ar vrea să meargă și în alte locuri…

Horoscop 20 august 2024. Pești

Căldura de afară, care nu se mai termină, te agită și, chiar dacă iubești soarele și marea, tot ce-ți dorești acum e să fii într-o țară nordică. S-ar putea să ai parte de o surpriză plăcută din partea partenerului de viață, așa că pregătește-te să-ți faci bagajele pentru aventura vieții tale!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton